Het Complot

De aanslagen op 11 september 2001 waren een show, een schijnvertoning. Dit zei acteur Rik Mayall kort voor zijn plotse dood

Help door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse komiek, acteur en schrijver Rik Mayall, bekend van Blackadder, overleed op 9 juni 2014 plotseling op 56-jarige leeftijd.

Vlak voor zijn dood werkte een gezond ogende Mayall nog aan de film De Ontsnapping. De laatste film waarin hij speelde was One by One, die onder meer aandacht vraagt voor de 9/11-aanslagen.

In onderstaand fragment zegt actrice Heather Wilson niet te geloven in complottheorieën rond bijvoorbeeld JFK, prinses Diana en 9/11.

Iedere keer?

“Hoe kun je dat nou geloven?” vraagt ze. “Jullie klinken als een stel gekken. Ik kan het niet geloven.”

Mayall vraagt haar vervolgens een blokkentoren te bouwen en er één voor één blokken tussenuit te halen. Wilson ziet de toren voorover vallen.

“Waarom gebeurt dit?” vraagt Mayall. “Het draait om balans: verzwak één kant, de toren raakt uit balans en de zwaartekracht doet de rest,” antwoordt Wilson.

“Iedere keer?” vraagt Mayall. “Ja,” zegt ze.

Niet naar beneden

Ze haalt nog een keer blokken uit de toren, die opnieuw omvalt (en niet naar beneden).

Als je de blokken eruit haalt, valt de toren om op de plek waar je ze eruit hebt gehaald, aldus Mayall.

“Leg mij dan eens uit hoe een vliegtuig dat op 11 september 2001 in één van de Twin Towers vloog, ervoor heeft gezorgd dat de toren in elkaar zakte,” zegt hij.

“Wiskundig gezien, wetenschappelijk gezien zouden de torens niet in elkaar gezakt, maar omgevallen moeten zijn,” vervolgt hij.

Show

“Het is ondenkbaar dat vliegtuigen die gebouwen hebben neergehaald,” klinkt het.

“Wie zou zoiets doen?” vraagt Wilson zich af. “Waarom zouden ze dat doen?”

“Angst,” zegt Mayall. “De aanslagen op 11 september 2001 waren een show, een schijnvertoning. Zelfs een kind begrijpt dat.”

Bekijk het fragment hieronder:

Foto: GiantBaba Wikimedia Commons

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sina
Sina
4 jaren geleden

Toen ik hoorde en las dat Rick Mayall plots overleden was, wist ik genoeg.

charlud
charlud
4 jaren geleden

Bekend van blackadder?? Dat is Rowan Atkinson. Rik Mayall is bekend van The Young Ones en Bottom. Heb hiervan de dvd’s.

Rene
Rene
4 jaren geleden

Hij heeft het over 2 gebouwen die instorten in hun eigen voetprint zogezegd,dat is inderdaad (zonder explosieven niet mogelijk) maar het zijn 3 gebouwen en 2 vliegtuigen ,het 3e gebouw is building 7 (vijf maanden voor de aanslagen extreem hoog verzekerd tegen vooral vernietiging door terrorisme door de nieuwe eigenaar ( Larry-Silverstein) Die overigens in een filmpje op you-tube beweert dat hij met een chef van de brandweer die zelfde dag had besloten dat het gebouw niet te redden was en ze het maar moesten opblazen. (Alsof een ,,eigenaar en een paar brandweerlui kunnen en mogen beslissen of een wolkenkrabber van 47 verdiepingen midden in New-York mag worden opgeblazen terwijl overal mensen en hulpverleners etc rondlopen en niks is afgezet ,te gek voor woorden. in het officiële onderzoeken rapport door de overheid gedaan ,beweert men dat men niet weet hoe/en waarom gebouw nr 7 is ingestort ! ….

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

23
0
We lezen graag je reactie!x