UFO

Gerenommeerde onderzoeker pleit voor nieuwe studie naar UFO’s

Help anderen door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens de 31e jaarlijkse bijeenkomst van de Society for Scientific Exploration wees UFO-onderzoeker Robert Hastings op het belang van nieuw wetenschappelijk onderzoek naar het UFO-fenomeen.

Hastings hield geopenbaarde Amerikaanse regeringsstukken tegen het licht en bevestigde dat er vanaf 1948 UFO’s worden gemeld bij kerninstallaties.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In september 2010 kreeg Hastings met zijn persconferentie ‘UFO’s en kernwapens’ wereldwijde media-aandacht toen zeven Amerikaanse luchtmachtveteranen beschreven hoe ze getuige waren van schotelvormige schepen die in staat waren om intercontinentale raketten uit te schakelen. CNN deed live verslag van de persbijeenkomst.

Doofpot

Tijdens de conferentie in Boulder in de staat Colorado  zei Hastings onder meer het volgende: “Onder de 130 veteranen die ik heb geïnterviewd zijn lanceerofficiers die melding deden van UFO’s en het uitvallen van wapensystemen. Het afdoen van deze verklaringen als fantasieën of verzinsels is hetzelfde als zeggen dat de mensen op wiens schouders het lot van de hele planeet ten tijde van de Koude Oorlog rustte last hadden van dementie. Dat lijkt niet het geval te zijn. Gelijksoortige incidenten zijn gemeld door Sovjetveteranen.”

“De informatie die is gedeeld door deze voormalige bronnen binnen het leger toont de noodzaak aan van een nieuwe, onafhankelijke studie naar UFO’s die niet wordt besmet met bestaande academische vooroordelen,” ging hij verder. “Wijlen natuurkundige Dr. James E. McDonald deed in de zestiger jaren onderzoek naar UFO’s en schreef dat de Amerikaanse luchtmacht vele jaren daarvoor al wetenschappelijk onderzoek had moeten doen naar honderden overtuigende meldingen, maar dat de waarnemingen op verontrustende wijze in de doofpot waren gestopt.”

Buitenaardse vaartuigen

In een verklaring schreef McDonald op 29 juli 1968 aan de Amerikaanse congressionele commissie voor wetenschap en ruimtevaart: “Ik ben na twee jaar diepgaand onderzoek van mening dat UFO’s waarschijnlijk buitenaardse vaartuigen zijn die zich bezighouden met iets wat voorzichtig uitgedrukt kan worden omschreven met de term observatie.”

“De informatie die ik in de afgelopen 39 jaar heb verzameld ondersteunt de hypothese van Dr. McDonald,” legde Hastings uit. Hij heeft intussen op meer dan 500 Amerikaanse hogescholen en universiteiten lezingen gegeven.

Bron: Wsj.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
11 jaren geleden

dat die dingen bestaan is wel zeker. dat ze intelligent bestuurd worden is ook vastgesteld. waar ze vandaan komen blijft de grote vraag

Arno
Arno
11 jaren geleden

Mensen als Robert Hastings zijn broodnodig om de waarheid nog meer in de openbaarheid te krijgen. Misschien dat de zwijgzame Mainstream Media hopelijk overstag gaan en meer over deze en aanverwante zaken berichten.
Namasté.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
11 jaren geleden

Zolang de deksel op de doofpotten blijft zitten, heeft verder onderzoek geen zin.
Er is natuurlijk heel veel bekend.
Laten wetenschappers onderzoeken hoe die doofpotten in stand worden gehouden, door wie, en hoe ze open zijn te krijgen.
Disclosure!

wolfje
wolfje
11 jaren geleden

[quote name=”Herman de Graaf”]Zolang de deksel op de doofpotten blijft zitten, heeft verder onderzoek geen zin.
Er is natuurlijk heel veel bekend.
Laten wetenschappers onderzoeken hoe die doofpotten in stand worden gehouden, door wie, en hoe ze open zijn te krijgen.
Disclosure![/quote]
herman per ongeluk minnetje gegeven. moet natuurlijk plus zijn. sorry

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x