Mens en Dier

Gideon van Meijeren mocht niks zeggen: ‘Dit is een hele grote schande’

Help door dit met kennissen op je socials te delen!

Donderdag werd in de Kamer gedebatteerd over het stikstofbeleid. Het was vooral een ‘prettig’ debat: de ministers hebben het niet moeilijk gehad en alle partijen waren het er in hoofdlijnen over eens dat er een stikstofprobleem is, zag Gideon van Meijeren (FVD).

“Niet één partij heeft gezegd wat ik zo graag namens u had willen zeggen, namelijk dat er helemaal geen stikstofprobleem is. Dat het hele stikstofbeleid is gebaseerd op leugens. Dat het helemaal niet slecht gaat met onze natuur. Dat het hele stikstofbeleid niet eens bedoeld is om de natuur te beschermen, maar om een andere agenda uit te rollen. Om oneigenlijke en schimmige belangen te dienen onder valse voorwendselen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Tirannieke meerderheid

“Dat dit unieke FVD-geluid niet gehoord mocht worden, komt omdat een tirannieke meerderheid heeft besloten dat Forum voor Democratie de hele week niet mag deelnemen aan debatten. Dat is een hele grote schande,” zegt Van Meijeren in een video.

Ieder debat is gebaat bij een zo groot mogelijke hoeveelheid aan verschillende opvattingen, botsende meningen om samen die waarheid boven tafel te krijgen, benadrukt het Kamerlid.

Precies wat ze niet willen

“Maar dat is precies wat ze niet willen,” vervolgt Van Meijeren. “En dat is natuurlijk ook de daadwerkelijke reden van die schorsing. Ze zeggen dat het gaat over die nevenfuncties, maar als het daadwerkelijk zou gaan over nevenfuncties, zouden ze ook wel integriteitsonderzoeken verrichten naar al die andere Kamerleden die hun nevenfuncties niet opgeven.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 191 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mark
mark
3 maanden geleden

Ik ben en blijf lid van het FVD. wir brauchen keine dictatuur..!

Greet Resist
Greet Resist
3 maanden geleden

wees maar blij Gideon, dit maakt nog eens temeer duidelijk dat het FVD geen stakeholder is in de coronamoorden

Annette
Annette
3 maanden geleden

Gideon, zoals wel vaker gebeurt, of moet ik zeggen ALTIJD gebeurt, sla je weer de bekende spijker op zijn kop.

Natuurlijk is dit allemaal weer afgesproken werk. Er gebeurt zo goed als NIETS, dat niet van te voren in een of ander achterkamertje wordt bekokstoofd.

Het heeft niets te maken met die zogenaamde nevenfuncties. Dat is alleen maar een ongelooflijke k*t smoes om jullie, als ECHTE oppositie, monddood te maken.

Maar jullie, als politici, zijn natuurlijk niet de enigen, die monddood worden gemaakt. Dat geldt ook voor de vele ECHTE wetenschappers, die dat hele stikstof kulverhaal al langer hebben gemaakt tot wat het werkelijk is. Namelijk grote bullshit!

Ondertussen kunnen wij dus met z’n allen vaststellen, dat er dus geen echte oppositie meer is. Die is er natuurlijk nog wel, maar die wordt dus vakkundig de mond gesnoerd.

En de Tweede Kamer, die in feite tot taak heeft om tegengas te geven bij alles wat de demissionaire regering aan maatregelen verzint, is een verlengstuk geworden van diezelfde demissionaire regering.

Zover zijn wij dus inmiddels beland in deze zogenaamde democratie. Als het niet zo triest was, zou je er nog hartelijk om gaan lachen ook.

Wij leven dus nu, zoals al JAREN geleden beschreven is door George Orwell in zijn beroemde boek 1984.

Daar is het Ministerie van Waarheid de baas. En NIEMAND anders.

Aan het eind van 2023 is dus de demissionaire regering (niets meer dan de trekpoppen van het WEF) de baas. En NIEMAND anders.

Greet Resist
Greet Resist
3 maanden geleden

de allergrootste vastgoedzwendel uitgevoerd door staatslieden ooit

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x