Het Complot

Geschiedenis van Eerste Wereldoorlog is één grote leugen. Raad eens wie er écht achter zat

Help mee door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Eerste Wereldoorlog begon niet zomaar. Er is bewijs dat de oorlog al 20 jaar van tevoren is gepland door Britse bankiers.

Gerry Docherty en Jim Macgreror leggen in hun boek Hidden History uit dat de Eerste Wereldoorlog is gepland door een klein groepje mensen, waaronder Nathaniel Rothschild.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ze borduren voort op het werk van wijlen professor Carrol Quigley en laten zien hoe de Britse koning Eduard VII in het geheim een verbond sloot met Duitsland.

Geheimgehouden

“De geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog is een leugen,” schrijven Docherty en Macgregor.

“Het was een onnodige oorlog, die na 1915 doelbewust werd verlengd,” voegen ze toe. “Al meer dan een eeuw wordt dit geheimgehouden.”

“De geschiedenis is zorgvuldig vervalst om te verhullen dat niet Duitsland maar Groot-Brittannië verantwoordelijk was voor de oorlog,” stelt het tweetal.

Desastreus

“Als de waarheid na 1918 naar buiten was gekomen, zouden de gevolgen voor het Britse establishment desastreus zijn geweest.”

Professor Carrol Quigley onthulde dat Cecil Rhodes, die met de hulp van Rothschild een enorm fortuin had verdiend in Zuid-Afrika, in februari 1890 zijn plannen besprak met Nathaniel Rothschild.

In 1891 besloten Rhodes, Rothschild, William Stead, Lord Esher en Alfred Milner dat er een oorlog moest komen die gericht was op de verwoesting van Duitsland.

Ivoren toren

De banden met Frankrijk en Rusland moesten worden aangehaald omdat de groep wist dat Groot-Brittannië de klus niet alleen zou kunnen klaren.

De elites bepaalden vanuit hun ivoren toren wat de universiteiten en overheden publiceerden over de Eerste Wereldoorlog.

Geselecteerd materiaal

Toegang tot bewijs voor hun betrokkenheid werd geweigerd. Belastende documenten werden verbrand, verwijderd uit het archief, vervalst of herschreven.

Voor historici bleef enkel zorgvuldig geselecteerd materiaal over om te bestuderen.

[Veterans Today]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ras
Ras
6 jaren geleden

Ter correctie het waren joodse bankiers.

rob
rob
6 jaren geleden

Misschien waar of misschien niet waar, de waarheid is dat alles uit leugens en bedrog bestaat , het is zo dat juist daardoor alles word gevormd , wat is waarheid eigenlijk er moet altijd iets er tegenover bestaan,onwaarheid en waarheid on-losmakend aan elkaar verbonden,ze kunnen niet met elkaar maar ook niet zonder elkaar in ieder geval kan men genoeg beredeneren over deze twee tegenstellingen, leugens en bedrog is nu eenmaal een norm van de mens zelfs kinderen die kunnen het heel goed een leugentje voor bestwil , wat voor de Een waarheid is kan voor een Ander onwaarheid zijn, Wat is dan waarheid? Waarheid is kortzichtig daarom heeft het onwaarheid nodig om om het te verhelderen om de waarheid te verlichten..en als het te veel word verlicht probeert men het zo gouw mogelijk weer naar het duister te brengen zo blijft leugens en bedrog bestaan..en is de mens een gevangenen ervan..

exegese
exegese
6 jaren geleden

De geschiedenisboeken staan vol met leugens en halve waarheden. Diegene die de oorlog wint, de grootste crimineel dus, bepaalt immers wat en hoe het in de boeken komt. Naïef te denken dat daar ook maar iets van klopt.

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
6 jaren geleden

Amerikanen of Engelsen of beiden!

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x