Het Complot

Geschiedenis van Eerste Wereldoorlog is één grote leugen. Raad eens wie er écht achter zat

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Eerste Wereldoorlog begon niet zomaar. Er is bewijs dat de oorlog al 20 jaar van tevoren is gepland door Britse bankiers.

Gerry Docherty en Jim Macgreror leggen in hun boek Hidden History uit dat de Eerste Wereldoorlog is gepland door een klein groepje mensen, waaronder Nathaniel Rothschild.

Ze borduren voort op het werk van wijlen professor Carrol Quigley en laten zien hoe de Britse koning Eduard VII in het geheim een verbond sloot met Duitsland.

Geheimgehouden

“De geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog is een leugen,” schrijven Docherty en Macgregor.

“Het was een onnodige oorlog, die na 1915 doelbewust werd verlengd,” voegen ze toe. “Al meer dan een eeuw wordt dit geheimgehouden.”

“De geschiedenis is zorgvuldig vervalst om te verhullen dat niet Duitsland maar Groot-Brittannië verantwoordelijk was voor de oorlog,” stelt het tweetal.

Desastreus

“Als de waarheid na 1918 naar buiten was gekomen, zouden de gevolgen voor het Britse establishment desastreus zijn geweest.”

Professor Carrol Quigley onthulde dat Cecil Rhodes, die met de hulp van Rothschild een enorm fortuin had verdiend in Zuid-Afrika, in februari 1890 zijn plannen besprak met Nathaniel Rothschild.

In 1891 besloten Rhodes, Rothschild, William Stead, Lord Esher en Alfred Milner dat er een oorlog moest komen die gericht was op de verwoesting van Duitsland.

Ivoren toren

De banden met Frankrijk en Rusland moesten worden aangehaald omdat de groep wist dat Groot-Brittannië de klus niet alleen zou kunnen klaren.

De elites bepaalden vanuit hun ivoren toren wat de universiteiten en overheden publiceerden over de Eerste Wereldoorlog.

Geselecteerd materiaal

Toegang tot bewijs voor hun betrokkenheid werd geweigerd. Belastende documenten werden verbrand, verwijderd uit het archief, vervalst of herschreven.

Voor historici bleef enkel zorgvuldig geselecteerd materiaal over om te bestuderen.

[Veterans Today]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ras
Ras
5 jaren geleden

Ter correctie het waren joodse bankiers.

rob
rob
5 jaren geleden

Misschien waar of misschien niet waar, de waarheid is dat alles uit leugens en bedrog bestaat , het is zo dat juist daardoor alles word gevormd , wat is waarheid eigenlijk er moet altijd iets er tegenover bestaan,onwaarheid en waarheid on-losmakend aan elkaar verbonden,ze kunnen niet met elkaar maar ook niet zonder elkaar in ieder geval kan men genoeg beredeneren over deze twee tegenstellingen, leugens en bedrog is nu eenmaal een norm van de mens zelfs kinderen die kunnen het heel goed een leugentje voor bestwil , wat voor de Een waarheid is kan voor een Ander onwaarheid zijn, Wat is dan waarheid? Waarheid is kortzichtig daarom heeft het onwaarheid nodig om om het te verhelderen om de waarheid te verlichten..en als het te veel word verlicht probeert men het zo gouw mogelijk weer naar het duister te brengen zo blijft leugens en bedrog bestaan..en is de mens een gevangenen ervan..

exegese
exegese
5 jaren geleden

De geschiedenisboeken staan vol met leugens en halve waarheden. Diegene die de oorlog wint, de grootste crimineel dus, bepaalt immers wat en hoe het in de boeken komt. Naïef te denken dat daar ook maar iets van klopt.

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
5 jaren geleden

Amerikanen of Engelsen of beiden!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x