Homepagina » Buitenland » Nieuw-Zeeland sluit ALLE mensen met corona op in quarantainefaciliteit
nieuw-zeeland
Foto: Governor-General of New Zealand CC BY 4.0

Nieuw-Zeeland sluit ALLE mensen met corona op in quarantainefaciliteit

Alle mensen die besmet zijn met corona worden opgenomen in een quarantainefaciliteit, zo liet directeur-generaal Ashley Bloomfield van het Nieuw-Zeelandse ministerie van Gezondheid onlangs weten. “Dit laat zien hoe serieus wij zijn. Dit geldt voor alle coronagevallen en familieleden die mogelijk risico lopen,” zei hij. Volgens de website Worldometer zijn er op dit moment 123 actieve gevallen in Nieuw-Zeeland.

Bloomfield zei te hopen dat het coronavirus zich niet verder zal verspreiden als mensen in quarantaine worden geplaatst. Het is niet duidelijk waar de quarantainefaciliteit zich bevindt, maar in het verleden heeft Nieuw-Zeeland hier hotels voor gebruikt. Ook in Nederland wordt quarantaine mogelijk verplicht. Minister De Jonge van Volksgezondheid wil namelijk dat mensen na een positieve test verplicht in quarantaine gaan.

Premier Jacinda Ardern kreeg tijdens een live-uitzending op Facebook de vraag wat er gebeurt als mensen die zich in zo’n faciliteit bevinden, weigeren om zich te laten testen. “Dat kan niet. Als ze dat doen, moeten ze langer blijven. Ze mogen niet na 14 dagen naar huis, maar moeten nog eens 14 dagen blijven. Je laat je testen of we houden je langer vast,” zei ze met een brede grijns.

Verkiezingen uitgesteld

Ardern heeft bovendien de aankomende verkiezingen in Nieuw-Zeeland uitgesteld. De parlementsverkiezingen stonden gepland op 19 september en zijn verschoven naar 17 oktober. “Dit besluit geeft alle partijen de komende weken de tijd om campagne te voeren en geeft de kiescommissie voldoende tijd om ervoor te zorgen dat een verkiezing kan plaatsvinden,” lichtte ze toe.

Sinds de pandemie begon, zijn in Nieuw-Zeeland 1690 besmettingen met het coronavirus geregistreerd. 22 mensen overleden aan de gevolgen ervan.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Petra
Petra
8 maanden geleden

Wie heeft Ardern wat en hoeveel betaald of beloofd dat ze zo handelt?

Arnoud
Arnoud
Reactie op  Petra
8 maanden geleden

Wie denk je

Pieternella
Pieternella
8 maanden geleden

Zij is gewoon een dictator, neemt de vrijheid af van mensen die misschien alleen maar verkouden zijn, snapt niet dat virus eigenlijk alleen maar door het lichaam uitgescheiden worden en een reactie is, geen oorzaak, op een gif in het milieu. (lucht) Kan ze niet aangeklaagd worden voor wederrechtelijke vrijheidsberoving als ze niet met bewijs aantoont dat het waar is wat ze beweert? Worden bv Koch’s postulaten beantwoord?

Janneke
Janneke
Reactie op  Pieternella
8 maanden geleden

Hij. Zit een piemel aan. Hoop van die al dan niet compleet omgebouwde tranny’s.

Gea Breuker
Gea Breuker
8 maanden geleden

sarcasme modus aan:

Ik stel voor om dit ook in Nederland te gaan doen. Maak Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland het ‘quarantaine-kamp’. Want met al die honderdduizenden ‘positief PCR-fake’ geteste mensen hebben ze fink wat ruimte nodig. Op den duur zitten er alleen maar gezonde edoch post-tested mensen in dat gebied, allemaal flink woedend en vol strijdlust, maar de beslissing zou ook genomen kunnen worden om het af te stoten van het koninkrijk, prima! En met voldoende land- en tuinbouw en koetjes en kippen om heerlijk te eten. En voldoende vlas om touw te maken.. En gas om het lekker warm te krijgen in de winter. Oh en een nagelnieuwe electra centrale in de Eemshaven, super!
Aangezien geen ‘normale schapen’ in dat gebied boven de Ijssel durven te komen, kan zo een grote, goed geoutileerde en strijdvaardige militie worden opgebouwd. Om dan in één ruk op te trekken naar die onmensen in Den Haat te ontmaskeren en desgewenst, als ze niet voldoende berouw tonen, te leren touwhangen. Want berouw tonen, en de massa volgen, dat is toch wat zo nodig is hedentendage? Of misschien is het beter om dan de grens met het vervallen koninkrijk te bewaken, zodat die loosers en prutsers daar onder de Ijssel buiten de deur gehouden kunnen worden.
Ja, het leven zal wat primitief zijn, maar wel goed, en vrij, en wat gaan we lachen met al die sociale media berichten over ghetto’s in Rotjeknor en Utrecht, A’dam is cocaine- en hoerenparadijs geworden waar de mensen zich in de overgebleven bakfietsen van de GL-verraders zich laveloos verplaatsen, Bloemendaal in brand, Wassenaarse villa’s zijn krijgen Albanese bewoners of waren het toch we-are-here kneuzen, Hilversum belaafgd door de Hamas, al die to-to-tomatenplukkers wanhopig op zoek naar een afzetmarkt en waar is de koning toch? Oh, een selfie maken in Griekenland..

jan doornbos
jan doornbos
8 maanden geleden

Ja, gezonde mensen opsluiten. Heel normaal. Werkelijk niemand zal daar een punt van maken.

Atlan53
Atlan53
8 maanden geleden

Je wordt dus erger behandeld dan een verdachte. Opsluiting – schuldig tot je een test hebt ondergaan.

Rob
Rob
Reactie op  Atlan53
8 maanden geleden

En met die test zal iedereen positief getest worden. Het wordt nu ook duidelijk wat er gevonden wordt en het heeft niets te maken met een virus. Ik las het al in een paar berichten en nu is er ook een video van David Icke die met ene dr. Kaufman praat over de PCR test. Die test detecteert geen virus, die detecteert iets van ons eigen menselijke dna en wel in chromosoom 8. En zo wordt iedereen positief getest vanwege zijn eigen dna en niet vanwege een virus. De leugen is ongekend groot en het toont wel aan dat ze zelf moeten weten wat ze met de test detecteren en wat niet. Mij maken ze niet wijs dat degenen achter de schermen niet weten dat het om ons eigen dna gaat. Ze weten het en dus is het opgezet om de volledige macht over de mens en zijn leven te pakken.
https://www.youtube.com/watch?v=wq1Q6rebNeE

Jan V
Jan V
8 maanden geleden

Hoe is het in godsnaam toch mogelijk dat de meerderheid van de bevolking (waar ook ter wereld) toestaat dat een paar eenzame dwazen maar even bepaalt hoe of wat?! En dan zijn er ook nog van die idioten die dit toejuichen. Belachelijk! Het wordt inderdaad tijd voor een Great Reset, te beginnen met dit soort types.

Rob
Rob
8 maanden geleden

Verplicht testen. Er zijn twee verhalen waarin uitgelegd wordt waar ze in zitten te ‘raggen’ als ze met dat lange wattenstaafje diep je neus in gaan. Het ene verhaal zegt dat ze in de buurt van de bloed-hersenen- barrière zitten te prutsen. Het andere verhaal legt uit dat ze in het zogenoemde Zeefbeen zitten te porren, een dun geperforeerd bot waar door de gaatjes zenuwen lopen en waardoor er toegang is tot de hersenen. Dat kan leiden tot hersenbeschadiging als ze daar in zitten te porren. En wie weet wat ze daar doorheen in je hersenen stoppen. Een virus of een chip in je hersenen stoppen? Dan is dit een perfecte plek om dat te doen. Als het eenmaal in je hersenen zit krijg je het er nooit meer uit. En dat willen ze verplichten? Is de test dan wel een test? Als het om een dna test gaat dan kan dat gewoon met een normaal wattenstaafje in de mond. Dan lijkt het er toch echt eerder op dat ze iets in je hersenen stoppen. En DAT afdwingen door verplichte quarantaine in een faciliteit zou toch alle alarmbellen af moeten laten gaan. Dat is al NWO beleid. Niet de faciliteit mogen verlaten voordat je zogenaamd getest bent is hetzelfde beleid als nergens toegang hebben zonder chip. Alleen moet die chip nog ingeplant worden maar dat werkt op dezelfde manier: geen rechten zonder de zogenaamde ‘test’. Dat zou nu toch inmiddels wel duidelijk moeten zijn. Zeker nu allang door massa’s deskundigen op allerlei vlakken is duidelijk gemaakt dat er geen gevaarlijk virus bestaat.

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  Rob
8 maanden geleden

Geen rechten meer hebben, is ook geen plichten meer hebben naar de overheid toe. Ergo, dan rest het recht van de sterkste in een korte overlevingsstrijd. Beter sterven staand en met trots, dan laf op je knieën.

Bas
Bas
8 maanden geleden

Wat een eng mens. Nou ja, mens. Ik weet het niet… links?

Tony
Tony
8 maanden geleden

Als ik het goed zie, zie ik bij Jacinda dezelfde “smile” als bij Bill Gates. Dat verklaart heel veel!

Dit is de macht van geindoctrineerde politici. Zo kennen wij er nog meer. Dit belooft niet veel goeds, ook voor de rest van de wereld!

Janneke
Janneke
Reactie op  Tony
8 maanden geleden

Horen bij zelfde satanische trannyclubje dus denk eerder onderdeel van boevenbende dan geïndoctrineerd.

Teun
Teun
8 maanden geleden

Ik ben ervan overtuigd dat er positieve onzichtbare krachten (Pleiaden) aanwezig zijn, die wellicht met stomheid geslagen zijn over de domheid van de meeste mensen (niet de wakkere menen uiteraard) op aarde (en geef deze krachten eens ongelijk). De meeste mensen zijn nog altijd ziende blind voor de waarheid en willen de waarheid ook niet leren kennen (cognitieve dissonantie).

x

Check Also

prinses

Prinses Michael van Kent (76) ziek door bloedproppen na coronavaccinatie: ‘Verontrustend’

Prinses Michael van Kent is al een ...

vaccin

Menselijke proefkonijnen: ‘Dieronderzoek coronavaccins werd overgeslagen omdat de dieren doodgingen’

Kinderarts Angelina Farella uit Texas heeft in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x