Homepagina » Gezondheid » Gevaccineerde kinderen zijn zieker. Dit overtuigende bewijs toont het aan
Gevaccineerde kinderen zijn zieker. Dit overtuigende bewijs toont het aan

Gevaccineerde kinderen zijn zieker. Dit overtuigende bewijs toont het aan

Professor Anthony R. Mawson van de Jackson State University in Mississippi heeft een tweetal papers over vaccinatie en neurologische aandoeningen gepubliceerd in het Journal of Translational Science.

In de studies is de gezondheid van ongevaccineerde kinderen vergeleken met die van gedeeltelijk of volledig gevaccineerde kinderen.

Uit beide studies is gebleken dat gevaccineerde kinderen vaker gezondheidsproblemen hebben dan kinderen die niet ingeënt zijn.

Zieker

“Dit onderzoek toont aan dat de gezondheid van gevaccineerde kinderen beduidend slechter is dan die van ongevaccineerde kinderen,” reageerde advocaat en bestuurslid van AutismOne Robert J. Krakow.

Dit moet een duidelijk signaal zijn naar medische autoriteiten dat er uitgebreid onderzoek moet worden gedaan naar de uitkomst dat gevaccineerde kinderen meer neurologische aandoeningen en allergieën hebben – ze zijn zieker – dan ongevaccineerde kinderen, voegde hij toe.

Begrijpen

Professor Mawson pleit voor meer onderzoek om deze onverwachte bevindingen beter te begrijpen en de impact van vaccins op kinderen te optimaliseren.

Hij gaat zijn onderzoeksresultaten eind deze maand samen met andere wetenschappers en artsen presenteren op de AutismOne 2017 Conference in Colorado.

Studies:

Preterm birth, vaccination and neurodevelopmental disorders: a cross-sectional study of 6- to 12-year-old vaccinated and unvaccinated children

Pilot comparative study on the health of vaccinated and unvaccinated 6- to 12- year old U.S. children

[PRWeb]


Vind je dit artikel interessant? Deel het dan met je vrienden op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

33 reacties

 1. Welk gigantisch belang hebben die zogenaamde anti-vaccinatiegroepen bij deze uitkomst van het onderzoek behalve de waarheid en duidelijkheid over de gevaren van vaccinatie ?
  Heel anders is het voor veel meer geld door de farmaceuten gefinancierde neponderzoeken die onnoemelijk veel geld in het laatje brengen. Als er ergens overduidelijke belangenverstrengeling is, is het daar wel. Het gaat immers altijd en overal maar over één ding en dat is zoveel mogelijk geld, dat lijkt me onderhand wel duidelijk. De meest lucratieve en smerige handel is wapenhandel, direct daaropvolgend is daar als goede tweede de farmacie met al hun listige truukjes en bedrog. Hoe zieker het volk hoe meer omzet, tel uit je winst.

  5 likes
  • Als ik wereldwijde macht over een beperkt groepje overlevers wil hebben, dan ga ik chaos scheppen zoals Steve Bannon wil.

   Dan verspreid ik nepnieuws zodat de bevolking hun politici niet meer vertrouwt en idioten als Trump kiest die makkelijk een oorlog beginnen.
   Dan verspreid ik nepnieuws zodat de bevolking hun religieuze leiders niet meer vertrouwt en angstig gaat zitten wachten op de rapture.
   Dan verspreid ik nepnieuws zodat de bevolking hun artsen niet meer vertrouwt en inentingen weigert. Hoppa, 23 mazelendoden in Roemenië, het werkt!

   P.S. aan een dode kan de farmaceut geen chemo meer verkopen, dus kun je patiënten beter zo lang mogelijk laten overleven, dus… vaccineren.

   5 likes
   • quote: Dan verspreid ik nepnieuws zodat de bevolking hun artsen niet meer vertrouwt en inentingen weigert. Hoppa, 23 mazelendoden in Roemenië, het werkt!

    Sinds wanneer zijn 23 doden op een bevolking van ruim 20 miljoen reden voor paniek ? Wie verzekert mij dat het in al die gevallen zuiver en alleen over mazelen ging ? Er vallen jaarlijks vele duizenden dodelijke slachtoffers ten gevolge van medische missers, verkeerde medicatie, alsook puur ten gevolge van vaccinatie op zich. Daarbij vergeleken vallen die 23 doden volledig in het niet. Daar komt bij dat de mazelen al geruime tijd bijna niet meer voor kwamen toen men het nodig vond om te gaan vaccineren hiertegen.

    http://www.klassiekehomeopathie.nl/mazelen-epidemie/

    https://cooperatiedevrijemedia.nl/2017/02/eindelijk-eerherstel-voor-vaccinatieklokkenluiders-deel-1/

    Voor de rest klopt het precies dat we bedolven worden onder leugenachtig nepnieuws. Er is nagenoeg niets wat men voor waar aan kan nemen wat de m.s.m allemaal uitbraakt op tv en radio. Evenzo is het met geschiedschrijvers, omgekochte “wetenschappers”, en farmaceutische fraudeurs. Je leert veel bij.

    1 likes
    • Sinds wanneer is één zogenaamde vaccinatiedode op miljoenen probleemloze vaccinaties reden voor paniek?
     Wie verzekert mij dat die enen dode zuiver en alleen gevolg van vaccinatie was? Er worden jaarlijks vele duizenden dodelijke slachtoffers ten gevolge van infectieziekte vermeden, daarbij vergeleken valt die ene dode volledig in het niet.

     Daarbij verraad je dat je nog erg jong moet zijn om de leugen te kopiëren dat mazelen al geruime tijd niet meer voorkwam, want iedereen pakweg ouder dan 45 heeft de mazelen gehad totdat de mazelenvaccinatie in de jaren 70 begon toen er nog jaarlijks tussen de 10 en twintig mazelendoden vielen. Vraag je opa en oma maar eens. En lees je eigen link eens wat beter.

     5 likes
     • Het Duitse gerecht heeft bepaald dat de aanbieder van de weddenschap zelf mag bepalen of iets wel of niet bewezen is. Ja, zo kan ik het ook.

      Ik ken uit mijn omgeving geen enkel dodelijk verkeersslachtoffer uit begin jaren ’70, terwijl er toen 3400 doden per jaar vielen. Dus dat jij geen een van de 10-20 dodelijke mazelenslachtoffers kent zegt helemaal niets.

      En van mazelen wordt je immuunsysteem niet sterker maar zwakker: “Het was bekend dat mazelen tot serieuze gezondheidsproblemen kunnen leiden doordat het immuunsysteem van besmette kinderen tijdelijk wordt onderdrukt. Lange tijd werd echter aangenomen dat het immuunsysteem zo’n twee maanden na besmetting met het virus wel weer hersteld zou zijn. Dit blijkt nu ruim twee jaar te kunnen duren.”
      http://www.telegraaf.nl/gezondheid/24018843/___Mazelen_nog_lang_gevaarlijk___.html

      5 likes
     • Gut, kijk nou, je verkettert iemand omdat die géén verkeersdoden in zijn omgeving in de jaren 70 kent?
      Trouwens, de Illuminati e.d. hebben blijkbaar geen invloed gehad op de autofabrikanten en verkeersoverheden want er vielen steeds minder en minder doden.

      Het Duitse gerecht oordeelde in eerste instantie dat het bewijs wél geleverd was, maar in hoger beroep keken de rechters daar niet naar, alleen naar een slimmigheidje in de text van de weddenschap: er mocht slechts één bewijs aangevoerd worden, niet zes!

      “Die Richter beschäftigten sich NICHT mit der Frage der Existenz von Masernviren, wie sie ausdrücklich festhielten – sondern nur mit der Frage, ob der inzwischen als Arzt tätige Bardens die Auslobung erfüllt habe. Dies sei nicht der Fall gewesen, entschieden die Richter. Denn unter anderem habe der Impfgegner den Nachweis mittels EINES Fachartikels verlangt, doch legte Bardens SECHS vor. Anders als bei einer Wette oder einer Preisausschreibung hätte Lanka die Regeln bei der Auslobung selber bestimmen können – so die Frage, welche Artikel als Nachweis akzeptiert wurden. „Sie hätten aber auch 600 einreichen können, er hätte keine akzeptiert“, sagte der Vorsitzende Richter zu Bardens.”

      De antiprikkers gaan dan liegen door te roepen dat de rechters beslist hebben dat er geen bewijs is, terwijl de hogere rechters zich daar niet over uitgesproken hebben en de lagere rechters het bewijs goedkeurden. De antiprikkers weten immers dat hun volgers nooit op zoek naar de waarheid gaan buiten hun eigen alt-sites.

      https://www.deutsche-apotheker-zeitung.de/news/artikel/2017/01/20/bundesgerichtshof-haelt-sich-aus-masernstreit-heraus/

      Tja, ik wil ook wel een link naar de NRC geven, maar die vertrouw je ook niet omdat het niet op Naturalnews o.i.d. gestaan heeft, die verzwijgen dit baanbrekende nieuws opvallend.
      Dus dan maar een linkje naar de wetenschap: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4823017/

      5 likes
     • Ga jij maar eerst eens een paar lessen statistiek en kansberekening nemen voordat je iemand die je niet kent voor leugenaar uitmaakt.

      En voor wat betreft “de totale wetenschap haar ziel verkocht heeft”, kijk eens in de titels van de artikelen hier en tel hoe vaak daar wetenschapper, hoogleraar of professor in staat.

      4 likes
     • De mazelen of wat er voor door moet gaan is een totaal onschuldige kinderziekte, sterker nog volgen het Duitse Federale Hoge Gerechtshof is nooit bewezen dat het mazelenvirus echt bestaat.
      https://nworeport.me/2017/01/23/german-supreme-court-rules-measles-does-not-exist/?utm_source=Ukryte
      Ik ben de 45 lentes echt al lang gepasseerd en ik ken uit mijn hele omgeving geen enkel sterfgeval veroorzaakt door mazelen. Als jonge kinderen heel wat meer mankeren zou iets wat voor mazelen door moet gaan misschien ooit de druppel zijn geweest die de spreekwoordelijke (gezondheids)emmer deed overlopen. Vaccinatie daarentegen heeft nog nooit iets anders dan ellende veroorzaakt, dat heeft heel veel onderzoek onderhand wel aangetoond. Mijn opa en oma waren zeer zeker niet bang voor de mazelen, een gewone kinderziekte die je alleen maar sterker maakt door hem op natuurlijke wijze te overwinnen.

      3 likes
     • Frans2 schreef : Ik ken uit mijn omgeving geen enkel dodelijk verkeersslachtoffer uit begin jaren ’70, terwijl er toen 3400 doden per jaar vielen.

      Onder welke steen kom jij uit gekropen dan ? Geen enkel dodelijk verkeersslachtoffer in de jaren 70 in jouw hele leefomgeving ?
      Dat geloof je toch zelf niet. Waar kom jij vandaan ? De Sahara?

      Het Duitse gerechtshof heeft duidelijk bepaald dat het het bestaan van het mazelenvirus niet bewezen acht. Je mag je dan gevoeglijk afvragen wat ze nou precies allemaal bestreden hebben met hun vaccins. Ze Zijn nog niet in staat de werkelijke en onomstreden oorzaak van de mazelen aan te tonen. Dat verklaart gelijk dat het hele gevaccineer geen enkel bewijsbaar positief effect sorteert dan alleen maar ellende.

      En dat bang makende artikel uit een zeer onbetrouwbare en opnaaierig dagblad als de Telegraaf, daar hecht ik nog minder waarde aan dan aan het overduidelijke bedrog en zakkenvullerij van de farmacie.

      3 likes
     • Denk je nu echt dat jij mij een lesje verkeersveiligheid kunt leren?
      Alsof ik niet bekend zou zijn met de invoering van autogordels, ABS, ESS, kreukelzones, maximum snelheden, airbags, kinderstoeltjes, zachte bumpers, alcoholcontroles en zo voorts?

      Maar ga rustig verder in je eigen bubbel waarin jij de enige echte heilige maat der dingen bent en statistieken en kansen niet bestaan, enkel om maar die harde waarheid van 10-20 mazelendoden niet onder ogen hoeven te zien.

      3 likes
     • Ik neem redelijkerwijs aan, omdat je nooit anders beweerde, dat je je leven lang gewoond en geleefd hebt in het zeer dicht bevolkte Nederland. Ik ken derhalve echt helemaal niemand in mijn omgeving die geen vriend, kennis of familielid heeft verloren aan een verkeersongeval. Jij zou de allereerste zijn waar ik contact mee heb die dit bespaart is gebleven. Ik durf derhalve gerust te beweren dat zoveel toeval nagenoeg onmogelijk is en dat je daarover liegt. Verder is het inmiddels wel duidelijk dat de totale wetenschap haar ziel verkocht heeft aan de geldzucht en dat de wetenschap in zijn totaliteit verworden is tot een zeer onbetrouwbaar instituut, met de dito media om het bedrog te ondersteunen in geloofwaardigheid. Dit actuele artikel alhier is daar nog eens een sprekend voorbeeld van : https://www.ninefornews.nl/medische-studies-vrijwel-altijd-nep/#comment-200135

      Wetenschap is verworden tot “leugenschap”.

      2 likes
     • Uit een tweetal van Mawsons onderzoeken, die nu eens niet door de farmaceuten gefinancierd zijn blijkt dat van de gevaccineerde kinderen 4,6 procent autistisch was ten opzichte van 1,2 procent bij de niet gevaccineerde kinderen, 5,6 lijdt aan ADHD ten opzichte van 1,2 procent bij niet gevaccineerde kinderen, 21,8 procent lijdt aan allergieën ten opzichte van 6,9 bij niet gevaccineerde kinderen, 6,1 procent een leerachterstand heeft ten opzichte van 1,2 procent bij niet gevaccineerde kinderen om maar enkele voorbeelden te noemen.

      Dit is wat de wereld nodig heeft: Onderzoeken die niet worden betaald door de farmaceutische industrie en waarbij echt vergelijkingen worden gedaan met gevaccineerde en niet gevaccineerde kinderen.

      En dan staat het eenieder vrij om zelf een weloverwogen besluit te nemen voor het welzijn van je kinderen.

      https://www.youtube.com/watch?v=Z5lTnJnsnrs

      2 likes
     • En jij dacht dat je mij een beetje voor kon liegen om je domme argumenten kracht bij te zetten, misschien lukt je dat bij de eerste de beste snotneus, ik ben echter niet van gisteren en ook niet van eergisteren. Maar vraag het nog eens goed na bij al je familie, vrienden en kennissen, als je die tenminste hebt, dan zul je zien dat er meerdere slachtoffers te betreuren zijn geweest in de loop der jaren en anders is echt wel iets heel raars aan de hand. Net zo goed dat er niemand meer is in wiens sociale kring niemand niemand ten prooi is gevallen aan kanker. Dat is totaal verweven in ons leven en domweg niet te ontkennen.

      1 likes
     • kijk eens in de titels van de artikelen hier en tel hoe vaak daar wetenschapper, hoogleraar of professor in staat.

      Precies en dat zijn dat ook altijd die wetenschappers, hoogleraren of professoren die diezelfde wetenschap te kakken zetten omdat ze erachter komen dat ook zij bedrogen en bedonderd zijn.

      En statistieken en kansberekening heb ik niet nodig. Gewoon goed om je heen kijken zegt doorgaans meer dan genoeg, zeker in het geval van verkeersdoden in het verleden. En ik blijf er bij, of je komt net kijken, of je hebt geen kennissen of familie om je heen, of je leeft in totale afzondering. Maar ik ken niemand van mijn leeftijd die absoluut nooit iemands dood hoefde te betreuren veroorzaakt door het verkeer. Daar heb ik echt geen statistieken voor nodig. In de jaren zestig en begin zeventig, waar autogordels niet werden gebruikt, waar alcoholcontrole bestond uit het recht over een krijtstreep lopen op de weg, Waar in weekenden vaak meer beschonken bestuurders dan nuchtere op de weg waren, waar snelheidsbeperking en controle nauwelijks bestond, waar de verkeersslachtoffers welhaast algemeen goed waren en dan wil jij beweren nog nooit een verkeersslachtoffer te hebben hoeven betreuren ? Ja, misschien als je hele familie, vrienden en kennissen altijd op bed bleven liggen.

      0 likes
    • Ga rustig verder in je eigen bubbel waar jij als helderziende het beter denkt te weten dan de betrokkenen zelf. Geniet lekker van dat miljoen uit die loterij die je als helderziende zo makkelijke kon opstrijken. Waat, geen miljoen…?

     3 likes
     • Meespelen in een loterij ? Daar zul je mij niet op betrappen, dat is voor zielige fantasten zonder realiteitszin en een zielige hang naar het grote geld. Nee dan zul je echt iets beters moeten verzinnen.

      0 likes
   • Mensen een klein beetje ziek maken , het liefst chronisch dan kunnen hun hele leven er geld aan ze verdienen !!!

    0 likes
 2. Als ik 36 jaar geleden had geweten wat ik nu weet had ik mijn kind nooit maar dan ook nooit laten enten helaas WAS ER TOEN NOG VERTROUWEN IN DE OVDERHEID !Die is nu helemaal weg ! werk al 30 jaar in een zieken huis en zie de kadoos die artsen van de fharma industrie krijgen autos en reisjes naar de Cariben ! Walgelijk ! Ja ja dat is de wereld waar we in leven !! HELAAS !!!!!

  21 likes
  • Het probleem wat je nu voorlegt heb ik bij al die andere studies die alleen maar gebaseerd zijn op een uitkomst waarbij vooral wel word aangespoord op vaccineren. Dat zijn dus alle andere onderzoeken. Want nog nooit is er vanuit de overheid en zeker niet vanuit de pharmaindustrie een onderzoek geweest die de risco’s onder de loep neemt. Dat is voor mij al genoeg reden om dit hele zootje van vaccineren te wantrouwen. Ook zonder dit onderzoek. Waar ik hee blij mee ben. Het is van de zotte dat wetenschappers en zelfs burgers zelf geld bij elkaar moeten troggelen voor een eerlijk onderzoek. Dat t dan anti vaccinatie groepen zijn is volgens mij dan ook niet zo vreemd wel? In amerika heb je niet eens vrije keus. Ik had gek geworden. Ik zit hier met een ongevaccineerd supergezond vrolijk kind in de tuin. Ons maken ze niet gek. Mooi hoe jij reversed psychology toepast hier lol

   5 likes
  • het gaat niet om Big Pharma, dat zijn de puppets, maar om de Agenda

   1 likes
 3. Dennis Achterberg

  Het onderzoek is alles behalve geloofwaardig te noemen. Professor Mawson zijn onderzoek is gefinanciert voor $500.000 door anti-vaccinatiegroepen, die dus al een belang hebben bij de uitkomst van het onderzoek. Inhoudelijk is voor deze populatie aan 455 moeders, van 666 kinderen die thuisonderwijs krijgen, een vragenlijst voorgelegd die zij anoniem hebben ingevuld. Wat er mis is met dit onderzoek is 1. Het gemiddelde kind krijgt geen thuisonderwijs en mensen die hun kinderen thuisonderwijs geven behoren eerder tot de groep welke zijn kinderen niet laat vaccineren. 2. 666 kinderen is een veel te kleine groep om überhaupt conclusies uit te trekken. 3. Een anonieme vragenlijst voorleggen aan mensen, is geen goede onderzoeksmethode om een correlatie te vinden tussen vaccinatie en ziekten als ADHD. Dan moet worden gekeken naar medische gegevens.

  Misschien een idee om een onderzoeksrapport zelf eens kritisch te lezen voor het op de site te gooien. Mensen nemen dit allemaal klakkeloos over. Het is de taak van een nieuwsvoorziener om fact checks uit te voeren.

  10 likes
  • Ik ben het in principe volledig met u eens mits………..gelijke monniken, gelijke kappen!!!!
   Veelvuldig komt het voor dat onderzoeksresultaten worden “gekleurd (in de kleur welke Big Pharma wil of het liefst heeft) of zelfs vervalst en hiervoor heb ik bewijzen voldoende gezien EN meegemaakt.

   En het ziektebeeld ADHD welk u aanhaalt…….breek me de bek aub niet open. Het zal eventjes zoeken zijn voor mij echter indien u hier kromme tenen over wil krijgen bij het aanhoren van een arts/chirurg en prof. in een docu dan zeg het maar. Ik zoek ze zo voor u op. Heb wel eventjes ietwat tijd nodig om te zoeken maar over deze “ziekte” is door te Googelen een hele hoop zelf te achterhalen.

   M.vr.gr.

   Gladiator

   2 likes
  • En welke factchecker dan ? Facebook , google !!! Waarom laten vaccineren ? Kinderen gaan niet dood aan de ziektes waarvoor ze ingeënt worden . Kijk alleen al naarste aantal kinderen met gedrags problemen ADHD concentratie problemen . Dat is de pan uit gerezen de laatste 25 jaar , en hoe komt dat dan ? Slechte opvoeding ? Wie heeft daar baat bij ? De farmaceutische industrie natuurlijk er zijn zat studies die aantonen dat vaccinaties slecht zijn , maar omdat die groep in de minderheid is worden ze complot denkers genoemd ..

   2 likes
   • Ehh.. vraag eens aan je opa/oma hoeveel kinderen er toen stierven aan ziektes die ‘geen kinderen doden’ ADHD is ook al lang op de wereld alleen waren die kinderen toen gewoon gek/dom en kwamen ze niet ver in de maatschappij. Het label wordt soms inderdaad te makkelijk gegeven.

    Sommige ziektes zijn inderdaad niet persé dodelijk, al kunnen ze soms wel aan de complicaties van die zeikte sterven. Andere zoals Polio komt bijna niet meer voor en maar goed ook! Maar in landen als Afghanistan en India lopen er nog genoeg rond die die ziekte gehad hebben met alle gevolgen van dien.
    En zijn heel vele studies gedaan naar autisme/adhd etc en vaccinatie en ze kunnen met al die studies maar niet aantonen dat er een verbintenis is tussen de twee.

    0 likes
  • ik had ook zo mijn twijfesl, vooral ingegeven door de cijfers: 666 kinderen…en zo veel meer
   en nu werken de linken niet meer naar de onderzoeken!!!

   0 likes
 4. Op de draad weer de bekende feitenvrije alles ontkenners.
  De mensen zijn niet gek.
  Teveel seinen staan al op rood.

  Zonder volledig te zijn o.a.:
  Niet voor niets heeft de Gezondheidsraad de Nederlandse overheid geadviseerd alle restricties in de wetgeving op te heffen, waardoor het kweken van menselijke embryo’s en het aanpassen van het DNA mogelijk worden (zie hier).

  In z’n algemeenheid.
  De overheid heeft een monopolie op macht.
  Alleen in slavenkolonies en dictaturen schendt de overheid straffeloos de menselijke integriteit. Dr. Mengele kon gelegitimeerd experimenteren op menselijke proefkonijnen.

  Vanavond de leugenmedia. ‘Ebola-epidemie in Congo’. (naar verluid 3 gevallen).
  Bovendien, het is al lang bekend dat Ebola ‘gewoon’ ge-‘gene-edited’ is in een lab, in Liberia.

  In 1962, the US Senate received a report concerning chemical and biological warfare. This is the government contract where HIV-like and Ebola-like viruses were bio-engineered by the US military and the bioweapons contracting lab Biomedics. Robert Gallo, working with the National Cancer Institute, was part of this project.
  Millions of people are dying from this US sponsored government project to depopulate certain groups of people because of their ethnic heritage; and the US Congress knew about it, and endorsed its use.
  These biological agents are classified as “non-lethal warfare”
  http://www.occupycorporatism.com/home/guinea-locals-fear-doctors-without-borders-spreading-deadly-ebola/#sthash.pZkmlnPl.dpuf

  Exit Schippers verstrekt uw belastingafdrachten o.a. aan de miljardairs in het Vaccinatie-consortium GAVI.
  Ook gaat er geld naar het prive bedrijf (op zich al raar, in een kapitalistische economische ordening)

  Herhaling van zetten (moet je niet willen) : Hitler and Bormann invested heavily in Merck http://whale.to/b/nazi_allopathy.html

  antidemocratisch heeft Schippers zich al verbonden aan de blauwdruk voor gedwongen vaccinaties en mondiale DNA-databanken, en de bijbehorende (gedwongen) genentherapie:
  http://www.beyondthematrix.nl/nieuws-analyses/edith-schippers-wil-nu-ook-uw-dna-profiel/
  http://www.euronews.com/2017/01/24/opinion-from-cybersecurity-to-health—10-takeaways-from-davos-2017

  Het gaat big-pharma BESLIST niet alleen om geld. (hebben ze zat van). Dit is hun taak. Chemie doet Pharma erbij.
  Enorme bedragen harken ze schaamteloos binnen uit (Amerikaanse) defensiebudgetten, verstopt onder de post ‘security’. (dat land ook in ons land; economische speerpunt sector).
  http://www.cooperatiedevrijemedia.nl/2017/03/vaccinatieschade-voorbij-de-ontkenningshouding/

  Merck komt weer voorbij: http://boinnk.nl/128975/topwetenschapper-merck-gaf-aanwezigheid-virussen-in-vaccins-toe/
  Merck & Co (Gardasil)

  GAVI increased its governance powers and took over many of the WHO functions in member countries (McNeill et al 2013 p75). Global public health policies are now focused on technocratic governance and technologies and not traditional primary health care.
  The increased emphasis on vaccination programs has been to the detriment of programs targeting nutrition, sanitation, health education, clean water, child and maternal health,

  GAVI has also established vaccine advisory committees to advise governments about the recommendations for policy. These are known as the National Technical Advisory Groups for Immunisation (NTAGI) and their stated purpose is to provide ‘informed’ and ‘transparent’ policy advice (WHO ITAG 2008).
  When Gates became a partner in the GAVI alliance with many transnational corporations he moved the centre for policy development from Geneva to Seattle.
  GAVI claimed that funding new vaccine manufacturers would result in significant price reductions for vaccines but according to McNeill et al (2013 p69) this never eventuated.

  Global health strategies have resulted in a decline in the authority of governments over the control of population health

  Well documented outbreaks of infectious diseases continue to occur in highly vaccinated populations.
  (Nkowane et al 1987; Boulianne et al 1991; De Serres et al 2012; Lee et al 2004; Lopez et al 2006; Dayan et al 2008; Witt et al 2012; Mercae 2003 p198).

  Glashard liegen verspreid zich als een virus onder politici niet met noodzakelijk kennis er ervaring terzake

  1 likes
 5. Het lijkt me heel lastig te vergelijken. Niet-inenters leven misschien toch al wat bewuster, gezonder dan mensen die van alles voor zoete koek slikken en hun kinderen fluorideren. Ook pilgebruik kan van invloed zijn. Zorgt voor tekorten en ontregelingen in je lichaam. Daarna moet de menstruatie weer op gang gebracht worden met een medicijn, waarna nog allerlei medische hoogstandjes uit de kast worden gehaald om zwanger te kunnen worden. Dan een paar kinderen krijgen. Die kunnen zo op het eerste gezicht gezond zijn, waarna het kind out of the blue ineens ernstig ziek wordt. Wat de achtergrond zou kunnen zijn is iedereen al vergeten. Nee, dan moet er geld ingezameld worden voor de behandeling van een ernstige ziekte, die alleen voorhanden is in het buitenland.
  Dan nog denk ik wel dat intenten misschien bepaalde ziektes de kop kan indrukken maar dat we er allerlei vage klachten voor in de plaats krijgen. Valt niet te bewijzen dus wordt het naar het land der fabelen verwezen.

  0 likes
 6. De hele onderzoek methode in de pharma/ geneeskunde is achterhaald en ik begrijp werkelijk niet dat de meeste artsen gewoon de protocollen volgen…..Immers na de dieren,worden alleen jonge gezonde mannen getest, inmiddels zie je soms dat diverse proefpersonen worden geworven…….Maar het grootste gedeelte is man en jong…Er wordt nu pas aandacht besteed aan vrouwen bij cardiologie.. Is toch heel wonderlijk allemaal…..Als je gezond bent kan je lichaam wel wat hebben van drugs ( medicijnen) maar als je ziek bent en je immun systeem wat minder is heb je al een probleem , als je ouder bent en t lichaam wordt wat zwakker ook…..dan hebben we nog vrouwen lichamen ,jawel mensen met wat flexibele hormonen…….dan hebben we kinderen jonge en pubers, ook niet hetzelfde……dan hebben we nog, genetische afwijkingen ……dan hebben we nog hoog gevoelige mensen ,jawel dokters ,die reageren anders, dan nog mensen met allergien …..pffff zo kan ik nog wel door gaan…….We zijn biologische,natuurwezens ,en geen pakket onderdelen en dan hebik het nog niet eens over psyche en het spirituele lichaam en hoe kan het dat artsen niks van voedings middelen weter, daar leven we toch op…….Er is nog een wereld te verbeteren , maar heel langzaam hoor ik artsen en apothekers zeggen, als u niet tegen dit medicijn kan, mag u wat anders proberen…….Zo is de huidige mens als hij/ zij ziek is veroordeelt tot een zoektocht, in het reguliere en het alternatieve circuit, en werkt dat samen, welnee…….We hebben nog een lange weg te gaan…..toch blijf ik hoop houden, want steeds meer artsen gaan de Mens anders bekijken en de techniek staat niet stil. Moed houden dus en altijd de regie en verantwoordelijk bij jezelf houden,gezondheid..

  0 likes
 7. https://youtu.be/X093a9NxJ-o

  Over kritisch prikken ,een schat aan info , en voor wie open staat voor de waarheid : de mazelen zijn gewoon een aandoening die je overhoudt uit het vorige leven ,omdat men daar te egoistisch gehandeld heeft ,meer niet. Is occult bewezen door visionairs.En de ziekte doormaken betekent er geheel anders en véél sterker uit komen !

  0 likes
 8. Ik vraag me nog steeds af waarom alle linken naar dit onderzoek niet meer werken
  zo opzienbarend was het nou ook weer niet; denk toch dat het fake was

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

griepprik

NUcheckt gefactcheckt door NFNcheckt. Waarom je wél griep kunt krijgen van de griepprik

Mensen die voor de mainstream media werken ...

hormoongif

Een aanval op de gezondheid van de burger. Dit nieuwe onderzoek waarschuwt voor hormoongif op groente en fruit

Groenten en fruit uit de supermarkt zijn ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.