Gezondheid

Gevaccineerde kinderen zijn zieker. Dit overtuigende bewijs toont het aan

Help mee door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Professor Anthony R. Mawson van de Jackson State University in Mississippi heeft een tweetal papers over vaccinatie en neurologische aandoeningen gepubliceerd in het Journal of Translational Science.

In de studies is de gezondheid van ongevaccineerde kinderen vergeleken met die van gedeeltelijk of volledig gevaccineerde kinderen.

Uit beide studies is gebleken dat gevaccineerde kinderen vaker gezondheidsproblemen hebben dan kinderen die niet ingeënt zijn.

Zieker

“Dit onderzoek toont aan dat de gezondheid van gevaccineerde kinderen beduidend slechter is dan die van ongevaccineerde kinderen,” reageerde advocaat en bestuurslid van AutismOne Robert J. Krakow.

Dit moet een duidelijk signaal zijn naar medische autoriteiten dat er uitgebreid onderzoek moet worden gedaan naar de uitkomst dat gevaccineerde kinderen meer neurologische aandoeningen en allergieën hebben – ze zijn zieker – dan ongevaccineerde kinderen, voegde hij toe.

Begrijpen

Professor Mawson pleit voor meer onderzoek om deze onverwachte bevindingen beter te begrijpen en de impact van vaccins op kinderen te optimaliseren.

Hij gaat zijn onderzoeksresultaten eind deze maand samen met andere wetenschappers en artsen presenteren op de AutismOne 2017 Conference in Colorado.

Studies:

Preterm birth, vaccination and neurodevelopmental disorders: a cross-sectional study of 6- to 12-year-old vaccinated and unvaccinated children

Pilot comparative study on the health of vaccinated and unvaccinated 6- to 12- year old U.S. children

[PRWeb]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dennis Achterberg
Dennis Achterberg
5 jaren geleden

Het onderzoek is alles behalve geloofwaardig te noemen. Professor Mawson zijn onderzoek is gefinanciert voor $500.000 door anti-vaccinatiegroepen, die dus al een belang hebben bij de uitkomst van het onderzoek. Inhoudelijk is voor deze populatie aan 455 moeders, van 666 kinderen die thuisonderwijs krijgen, een vragenlijst voorgelegd die zij anoniem hebben ingevuld. Wat er mis is met dit onderzoek is 1. Het gemiddelde kind krijgt geen thuisonderwijs en mensen die hun kinderen thuisonderwijs geven behoren eerder tot de groep welke zijn kinderen niet laat vaccineren. 2. 666 kinderen is een veel te kleine groep om überhaupt conclusies uit te trekken. 3. Een anonieme vragenlijst voorleggen aan mensen, is geen goede onderzoeksmethode om een correlatie te vinden tussen vaccinatie en ziekten als ADHD. Dan moet worden gekeken naar medische gegevens.

Misschien een idee om een onderzoeksrapport zelf eens kritisch te lezen voor het op de site te gooien. Mensen nemen dit allemaal klakkeloos over. Het is de taak van een nieuwsvoorziener om fact checks uit te voeren.

pietje
pietje
5 jaren geleden

Als ik 36 jaar geleden had geweten wat ik nu weet had ik mijn kind nooit maar dan ook nooit laten enten helaas WAS ER TOEN NOG VERTROUWEN IN DE OVDERHEID !Die is nu helemaal weg ! werk al 30 jaar in een zieken huis en zie de kadoos die artsen van de fharma industrie krijgen autos en reisjes naar de Cariben ! Walgelijk ! Ja ja dat is de wereld waar we in leven !! HELAAS !!!!!

exegese
exegese
5 jaren geleden

Welk gigantisch belang hebben die zogenaamde anti-vaccinatiegroepen bij deze uitkomst van het onderzoek behalve de waarheid en duidelijkheid over de gevaren van vaccinatie ?
Heel anders is het voor veel meer geld door de farmaceuten gefinancierde neponderzoeken die onnoemelijk veel geld in het laatje brengen. Als er ergens overduidelijke belangenverstrengeling is, is het daar wel. Het gaat immers altijd en overal maar over één ding en dat is zoveel mogelijk geld, dat lijkt me onderhand wel duidelijk. De meest lucratieve en smerige handel is wapenhandel, direct daaropvolgend is daar als goede tweede de farmacie met al hun listige truukjes en bedrog. Hoe zieker het volk hoe meer omzet, tel uit je winst.

Maria
Maria
5 jaren geleden

Het lijkt me heel lastig te vergelijken. Niet-inenters leven misschien toch al wat bewuster, gezonder dan mensen die van alles voor zoete koek slikken en hun kinderen fluorideren. Ook pilgebruik kan van invloed zijn. Zorgt voor tekorten en ontregelingen in je lichaam. Daarna moet de menstruatie weer op gang gebracht worden met een medicijn, waarna nog allerlei medische hoogstandjes uit de kast worden gehaald om zwanger te kunnen worden. Dan een paar kinderen krijgen. Die kunnen zo op het eerste gezicht gezond zijn, waarna het kind out of the blue ineens ernstig ziek wordt. Wat de achtergrond zou kunnen zijn is iedereen al vergeten. Nee, dan moet er geld ingezameld worden voor de behandeling van een ernstige ziekte, die alleen voorhanden is in het buitenland.
Dan nog denk ik wel dat intenten misschien bepaalde ziektes de kop kan indrukken maar dat we er allerlei vage klachten voor in de plaats krijgen. Valt niet te bewijzen dus wordt het naar het land der fabelen verwezen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

33
0
We lezen graag je reactie!x