CoronaBuitenland

Gevaccineerden hebben 500 procent meer kans om een hartaanval te krijgen, zegt Pfizer-onderzoek

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

In acht maanden zijn er meer mensen overleden aan het coronavaccin dan in de afgelopen 30 jaar aan alle andere vaccins bij elkaar, zegt advocaat en voorzitter van Children’s Health Defense Robert F. Kennedy jr.

Officieel zijn er in de Verenigde Staten een slordige 20.000 sterfgevallen geregistreerd na coronavaccinatie, maar volgens Kennedy ligt het sterftecijfer veel hoger, ‘waarschijnlijk 40 keer zo hoog’.

Pfizer wist dat dit zou gebeuren

“Als mensen de waarheid kenden, zouden ze dit vaccin niet nemen,” zei hij. “Het voordeel bedraagt na zes maanden nul of minder dan nul.” In Groot-Brittannië is gebleken dat mensen die gevaccineerd zijn meer kans hebben om corona te krijgen dan mensen die ongevaccineerd zijn.

“We weten dat Pfizer wist dat dit zou gebeuren,” aldus Kennedy. Hij verwijst naar het klinisch onderzoek naar het Pfizer-vaccin, dat slechts zes maanden duurde. Na afloop van dat onderzoek waren er 20 mensen gestorven in de vaccingroep en slechts 14 in de placebogroep.

En toch deden ze het

In de vaccingroep kregen vijf mensen een hartaanval, in de placebogroep slechts één iemand. Gevaccineerden hebben dus – volgens het onderzoek van Pfizer – 500 procent meer kans om een hartaanval te krijgen dan ongevaccineerde mensen, stelt Kennedy.

“Ze wisten dat ze veel mensen zouden vermoorden. En toch deden ze het.”

4.2 144 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edwin
Edwin
8 maanden geleden

Gisteren in Catalonië. Beroepswielrenner, Europees kampioen en winnaar vorig najaar van Parijs Roubaix Sonny Colbrelli wordt tweede in de eindsprint en krijgt vlak na de finish een hartstilstand. Wordt gereanimeerd en herinnert zich niets meer van het voorval na bij bewustzijn komen in het ziekenhuis. Maar ook hier weinig genuanceerde discussie over de oorzaak. Mensen leven blijkbaar graag in de Trueman show opgevoerd door politiek en media.

Joost
Joost
8 maanden geleden

Bomb shell nummer 102 en er gebeurt niets. Enkel doorprikken.

NooT
NooT
8 maanden geleden

Gevaccineerden hebben 500 procent meer kans om een hartaanval te krijgen.

Maar ze mogen wél vrij reizen!
Dus dat kan wel uit, zo redeneerden de slaapschaapjes. Álles om maar te kunnen blijven dromen. Zelfs de marteldood, als het moet.

Dobby
Dobby
8 maanden geleden

Ben zo blij dat ik en mijn naasten die rotzooi nooit zullen nemen

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

85
0
We lezen graag je reactie!x