CoronaBuitenland

Gevaccineerden hebben 500 procent meer kans om een hartaanval te krijgen, zegt Pfizer-onderzoek

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

In acht maanden zijn er meer mensen overleden aan het coronavaccin dan in de afgelopen 30 jaar aan alle andere vaccins bij elkaar, zegt advocaat en voorzitter van Children’s Health Defense Robert F. Kennedy jr.

Officieel zijn er in de Verenigde Staten een slordige 20.000 sterfgevallen geregistreerd na coronavaccinatie, maar volgens Kennedy ligt het sterftecijfer veel hoger, ‘waarschijnlijk 40 keer zo hoog’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Pfizer wist dat dit zou gebeuren

“Als mensen de waarheid kenden, zouden ze dit vaccin niet nemen,” zei hij. “Het voordeel bedraagt na zes maanden nul of minder dan nul.” In Groot-Brittannië is gebleken dat mensen die gevaccineerd zijn meer kans hebben om corona te krijgen dan mensen die ongevaccineerd zijn.

“We weten dat Pfizer wist dat dit zou gebeuren,” aldus Kennedy. Hij verwijst naar het klinisch onderzoek naar het Pfizer-vaccin, dat slechts zes maanden duurde. Na afloop van dat onderzoek waren er 20 mensen gestorven in de vaccingroep en slechts 14 in de placebogroep.

En toch deden ze het

In de vaccingroep kregen vijf mensen een hartaanval, in de placebogroep slechts één iemand. Gevaccineerden hebben dus – volgens het onderzoek van Pfizer – 500 procent meer kans om een hartaanval te krijgen dan ongevaccineerde mensen, stelt Kennedy.

“Ze wisten dat ze veel mensen zouden vermoorden. En toch deden ze het.”

4.2 146 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edwin
Edwin
2 jaren geleden

Gisteren in Catalonië. Beroepswielrenner, Europees kampioen en winnaar vorig najaar van Parijs Roubaix Sonny Colbrelli wordt tweede in de eindsprint en krijgt vlak na de finish een hartstilstand. Wordt gereanimeerd en herinnert zich niets meer van het voorval na bij bewustzijn komen in het ziekenhuis. Maar ook hier weinig genuanceerde discussie over de oorzaak. Mensen leven blijkbaar graag in de Trueman show opgevoerd door politiek en media.

Joost
Joost
2 jaren geleden

Bomb shell nummer 102 en er gebeurt niets. Enkel doorprikken.

NooT
NooT
2 jaren geleden

Gevaccineerden hebben 500 procent meer kans om een hartaanval te krijgen.

Maar ze mogen wél vrij reizen!
Dus dat kan wel uit, zo redeneerden de slaapschaapjes. Álles om maar te kunnen blijven dromen. Zelfs de marteldood, als het moet.

Dobby
Dobby
2 jaren geleden

Ben zo blij dat ik en mijn naasten die rotzooi nooit zullen nemen

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x