Mens en Dier

Undercoververpleegster onthult wat er echt gebeurt in ziekenhuizen: ‘Dit is moord’

Help ons door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Erin Marie Olszewski is een ‘undercoververpleegster’ en onderzoeksjournaliste die in de afgelopen maanden in de frontlinie vocht tegen de coronapandemie. Ze werkte in twee ziekenhuizen: een privékliniek in Florida en een openbaar ziekenhuis in New York.

In New York werkte ze in het Elmhurst-ziekenhuis in ‘het epicentrum van het epicentrum’ Queens, waar de meeste Amerikaanse coronadoden zijn gemeld. In Florida stierven daarentegen weinig mensen aan corona.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het verhaal van Erin sluit perfect aan op dat van andere artsen en verpleegkundigen die naar buiten zijn gekomen of die op social media de noodklok hebben geluid. Door het grootschalig gebruik van beademingsapparaten zijn onnodig veel doden gevallen, ziekenhuizen krijgen betaald voor coronadiagnoses en de massahysterie heeft de situatie alleen maar erger gemaakt.

In onderstaande video onthult de undercoververpleegster waarom veel ‘coronapatiënten’ sterven.

Erin ging toen ze 17 was bij het leger. In 2003 nam ze deel aan Operation Iraqi Freedom in Irak. Ze raakte gewond en kreeg een onderscheiding. In 2012 besloot ze om verpleegster te worden.

[Journeyman Pictures]

5 22 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pietka
Pietka
3 jaren geleden

Zoals een maat zei : 7 jaar studie als dokter om vervolgens alleen maar protocols te volgen zonder zich af te vragen of het wel goed is Hoe ziek wil je het hebben , en als toevallig iemand zijn hersenen gebruikt dan wordt hij aan schandpaal genageld door de systeem poortwachters / journalisten die natuurlijk overal verstand van hebben

Rayoflight
Rayoflight
3 jaren geleden

Moedige verpleegster !

Dit was van het allereerste begin duidelijk (februari).

Toen co19 niet zo fataal leek werd al heel gauw besloten om verkeerde beademing toe te passen. Chinesen wisten dit en gebruikten dit om dissidenten op te ruimen.

1 Zwarte regen in japan ,
2 en de bestelling van verbrandingsovens china.
3 Zwavel concentratie lucht
4 cellphone receivers miljoenen minder.
5 filmpjes van containers vol met smartphones.
6 falun dong : hoe heeft de CCP met deze mensen omgesprongen ?

Allemaal losse feitjes , maar lijkt mij dat CCP deze mensen gewoon heeft opgeruimt. Het verschil in sterfte ratio duid er in europa op dat tenminste geprobeerd is om in de landen die het eerst getroffen zijn dit te herhalen (opruimen mensen). Dit is echter niet gelukt.

Als ik zie hoe NWO/CCP hier de nederlandse staat aan een lijntje houd met nep (gefinancieerde) demonstraties en dit wereldwijd doet is het duidelijk dat het einddoel is om het westen volledig te onderwerpen.

In dat licht is Covid niet eens een bedreiging meer , 20 keer gemuteerd en net als bij de ebola die plotseling poof ging gaat dit ook bij covid gebeuren. Natuur heeft systemen om biowapens onschadelijk te maken zo het schijnt.

Slaapmiddel en aan beademing niemand erbij.

wolfje168
wolfje168
3 jaren geleden

Vooral de bedrijfsartsen die aan het infuus van de bedrijven hangen zo corrupt als de neten. Een groot aantal van hen in ieder geval.

De Realist.
De Realist.
3 jaren geleden

Ik zou haar voordragen voor een Oscar of zo iets….. En dat ook nog eens in de categorie: “Hopeloze dramatiek” en het “Slechtste script”.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x