Homepagina » Mens en Dier » Undercoververpleegster onthult wat er echt gebeurt in ziekenhuizen: ‘Dit is moord’
undercoververpleegster
Foto: YouTube/Journeyman Pictures

Undercoververpleegster onthult wat er echt gebeurt in ziekenhuizen: ‘Dit is moord’

Erin Marie Olszewski is een ‘undercoververpleegster’ en onderzoeksjournaliste die in de afgelopen maanden in de frontlinie vocht tegen de coronapandemie. Ze werkte in twee ziekenhuizen: een privékliniek in Florida en een openbaar ziekenhuis in New York.

In New York werkte ze in het Elmhurst-ziekenhuis in ‘het epicentrum van het epicentrum’ Queens, waar de meeste Amerikaanse coronadoden zijn gemeld. In Florida stierven daarentegen weinig mensen aan corona.

Het verhaal van Erin sluit perfect aan op dat van andere artsen en verpleegkundigen die naar buiten zijn gekomen of die op social media de noodklok hebben geluid. Door het grootschalig gebruik van beademingsapparaten zijn onnodig veel doden gevallen, ziekenhuizen krijgen betaald voor coronadiagnoses en de massahysterie heeft de situatie alleen maar erger gemaakt.

In onderstaande video onthult de undercoververpleegster waarom veel ‘coronapatiënten’ sterven.

Erin ging toen ze 17 was bij het leger. In 2003 nam ze deel aan Operation Iraqi Freedom in Irak. Ze raakte gewond en kreeg een onderscheiding. In 2012 besloot ze om verpleegster te worden.

[Journeyman Pictures]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Pietka schreef:

  Zoals een maat zei : 7 jaar studie als dokter om vervolgens alleen maar protocols te volgen zonder zich af te vragen of het wel goed is Hoe ziek wil je het hebben , en als toevallig iemand zijn hersenen gebruikt dan wordt hij aan schandpaal genageld door de systeem poortwachters / journalisten die natuurlijk overal verstand van hebben

  30 likes
  • ProAsfalt schreef:

   7 jaar?
   Basisarts is 6 jaar.
   Specialisatie is een jaar of 4.
   Minimaal 10 jaren om dus kennelijk alleen slechte protocols op te volgen.

   En als je daarvan afwijkt wat verzetsheld Rob Elens doet dan breekt de pleuris uit behalve bij de reguliere media die kennelijk iedereen dood wil hebben.
   De reguliere media die het volk zou moeten beschermen tegen het kwaad. Die controle zou moeten uitoefenen. Die kritische vragen stelt zoals een spotje beweert die op de TV te zien is.

   Ik merk er geen reet van.

   Overigens, was onlangs, meen dinsdag, wel een goed programma op de NPO, namelijk medialogica, dat ging over de propaganda over het aanschaffen van stroomstootwapens door de politie en hoe de politie dit propageerde. Waarbij ook bepaalde personen niet naar buiten konden komen (van de politie) om de (vermeende gunstige) cijfers te weerleggen.

   Dit hele gebeuren is mijns inziens door te trekken naar: stikstof, klimaat en corona al dan net met anti-HCQ propaganda.

   16 likes
   • Exegese schreef:

    Precies @ProAsfalt, alles is omgedraaid. De leugen is waarheid en de waarheid is leugen, goed is slecht en slecht is goed enz. De duivel zit nog steeds vast in het zadel en draait met succes alles om.

    16 likes
    • m.koningen schreef:

     Dat omdraaien is de kern van satanisme …………dan zou de herdenking op 4 mei een satanische zwarte mis kunnen zijn geweest waarin alles wat je zag en hoorde omgekeerd is in werkelijkheid.En er het tegenovergestelde werd gevierd.

     onpeilbaar diep bakkie koffie vandaag.
     Mvrg,Marcel

     7 likes
   • Stof schreef:

    Jij slaat de spijker op zijn kop.mooi voorbeeld van het zielige zooitje.

    1 likes
  • johan schreef:

   Ik sprak ooit iemand die vanuit overtuiging predikant wilde worden en na zijn studie afhaakte… zelfde verhaal… protocol volgen…

   4 likes
  • mikkie schreef:

   Pietka
   Mijn cardioloog zei me bij het verstrekken van een recept voor cholesterolverlager ( Ik ben vegetarier en niet onderzoeken WAAROM mijn cholesterol te hoog is, ( wat is te hoog) ;
   IK BEN VERPLICHT U DIT AAN TE BIEDEN!
   Na 10 jaar studie op zijn minst, plus jarenlange ervaring) Het is dus de pharmacie die de regels voorschrijft en NIET DE ARTS.
   Ik heb er dan ook netjes voor bedankt.

   1 likes
 • Rayoflight schreef:

  Moedige verpleegster !

  Dit was van het allereerste begin duidelijk (februari).

  Toen co19 niet zo fataal leek werd al heel gauw besloten om verkeerde beademing toe te passen. Chinesen wisten dit en gebruikten dit om dissidenten op te ruimen.

  1 Zwarte regen in japan ,
  2 en de bestelling van verbrandingsovens china.
  3 Zwavel concentratie lucht
  4 cellphone receivers miljoenen minder.
  5 filmpjes van containers vol met smartphones.
  6 falun dong : hoe heeft de CCP met deze mensen omgesprongen ?

  Allemaal losse feitjes , maar lijkt mij dat CCP deze mensen gewoon heeft opgeruimt. Het verschil in sterfte ratio duid er in europa op dat tenminste geprobeerd is om in de landen die het eerst getroffen zijn dit te herhalen (opruimen mensen). Dit is echter niet gelukt.

  Als ik zie hoe NWO/CCP hier de nederlandse staat aan een lijntje houd met nep (gefinancieerde) demonstraties en dit wereldwijd doet is het duidelijk dat het einddoel is om het westen volledig te onderwerpen.

  In dat licht is Covid niet eens een bedreiging meer , 20 keer gemuteerd en net als bij de ebola die plotseling poof ging gaat dit ook bij covid gebeuren. Natuur heeft systemen om biowapens onschadelijk te maken zo het schijnt.

  Slaapmiddel en aan beademing niemand erbij.

  24 likes
  • Strijdervoorvrijheid schreef:

   Precies omdat het niet door de natuur is gemaakt(voorkomt) maar in een lab. ruimt deze natuur hem snel weer op en klaar is klara.

   13 likes
 • wolfje168 schreef:

  Vooral de bedrijfsartsen die aan het infuus van de bedrijven hangen zo corrupt als de neten. Een groot aantal van hen in ieder geval.

  1 likes
 • De Realist. schreef:

  Ik zou haar voordragen voor een Oscar of zo iets….. En dat ook nog eens in de categorie: “Hopeloze dramatiek” en het “Slechtste script”.

  0 likes
 • P. Puk schreef:

  Je zou eens moeten weten hoeveel oudjes er “geruimd” worden in de verpleeghuizen. Vooral zieken en
  handenbinders worden nogal eens een handje geholpen, maar dan de verkeerde kant op. Sectie vindt toch nooit plaats, dus men heeft alle ruimte.

  0 likes
  • LUCIA schreef:

   @P puk
   Ik heb ook vaker dat soort geluiden gehoord en wat denk je van het feit dat mensen met alszeimer en zwaar gehandicapten zwaar worden “verdoofd”met allerlei shit, om ze net niet dood te laten gaan maar laten leven als een plant, je zou dit soort plaatsen allemaal vol moeten hangen met verdekt opgestelde mini camera’s je zou ervan schrikken wat je vind

   1 likes
 • x

  Check Also

  griepseizoen

  Heel opmerkelijk: géén griepseizoen op zuidelijk halfrond. Hoe kan dat?

  In Zuid-Afrika begint het griepseizoen al 36 ...

  coronavaccin

  ‘Dringende wake-up call: Coronavaccin verandert ons DNA!’

  De overheid zegt dat de coronapandemie pas ...

  >