Paranormaal

Paranormale krachten Robbert van den Broeke ‘in docu bewezen’

Help door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De paranormale krachten van Robbert van den Broeke zijn altijd punt van discussie geweest. Sinds zijn ‘ontmaskering’ in 2006 heeft het Brabantse medium behoorlijke imagoschade opgelopen. Dit jaar wil hij terugslaan en zijn talenten aantonen. In een Amerikaanse documentaire worden zijn paranormale krachten volgens hem ‘eindelijk bewezen’.

De Amerikaanse filmmaker Dan Drasin, die al jaren documentaires maakt over het paranormale leven, onderzocht met een filmploeg de krachten van Van den Broeke om eventuele trucs uit te sluiten. “Er is eindelijk bewezen dat ik echt ben,” vertelde het medium aan Omroep Brabant. Volgens hem gebruikte Drasin strenge wetenschappelijke condities waarbij trucs uitgesloten werden. Er waren niet alleen geesten te zien, ook sloegen bestandsnummers over en veranderde meerdere keren de achtergrond.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het is volgens Van den Broeke voor het eerst sinds zijn ontmaskering dat zijn echtheid wordt aangetoond. Drasin was volgens Van den Broeke eerst kritisch, maar raakte overtuigd toen hij eenmaal in actie kwam. Onder toeziend oog van twee camera’s ging het medium met de fotocamera aan de slag. Voor de zekerheid werd de geheugenkaart gewist voordat er foto’s werden gemaakt. “Nederland heeft gewacht op het moment dat ik me echt sterk kon bewijzen,” zei Van den Broeke.

De Brabander is blij het de uitkomst van de documentaire Calling Earth. “Het belangrijke is dat de boodschap en het bewustzijn achter deze fenomenen duidelijk worden,” zei hij. “Een deel van de mensheid heeft deze bewijzen nog nodig.”

[Omroep Brabant]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Blijft natuurlijk de vraag ; commercie en hoe pakken we dat aan. Die Amerikaan zal daar gerust brood in zien, gezien de successen van Derek Ogilvie en Char etc.
En ja hoor, eindelijk mag hij zijn kunstje vertonen. Als je zuiver op de graat bent, komt dat altijd wel op de een of andere manier naar buiten. Daar heb je geen tv. ploeg voor nodig.
Kijk naar wat er gebeurde met Jomanda. Doe gewoon je ding voor de mensen om je heen en hang er geen prijskaartje aan, dat blijven je gaven je verbazen.

Dimmer
Dimmer
9 jaren geleden

Nou kom maar op met de reacties dat we hier weer gigantisch om de tuin geholpen worden!!!

Roeland
Roeland
9 jaren geleden

Genverbrander….

Dat was zo’n dikke faal dat ik er gewoon niet meer in kan geloven…

ZonneMax
ZonneMax
9 jaren geleden

Als Van Den Broeke dit werkelijk zou kunnen dan is het met dergelijke krachten en (oude/toekomstige) kennis ook een fluitje van een cent om DaadWerkelijk een aantal implementaties te doen die ten goede komen aan onze dagelijkse realiteit. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzame (nulpunt) energie en wijzigingen in onze economische organisatie die zich dan snel over de wereld verspreiden. Als daar een belangrijk begin wordt gemaakt dan is dat pas “onomstotelijk” bewijs, “praatjes vullen geen gaatjes”. SucceS !

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x