Great ResetMens en Dier

Oud-Kamerlid Henk Krol: ‘Europa wordt veroverd, we staan erbij en kijken ernaar’

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!

Er was de afgelopen weken veel te doen om het woord ‘omvolking’. Voormalig Tweede Kamerlid Henk Krol zag het met lede ogen aan en besloot om in de pen te klimmen. Hij neemt geen blad voor de mond: “Europa wordt veroverd.”

Het woord ‘omvolking’ mag je in Nederland kennelijk niet meer gebruiken. Zelfs het benoemen wat er objectief aan de hand is, wordt in bepaalde kringen niet getolereerd. Toch wordt het tijd dat we onze ogen openen, schrijft Krol op X.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Vooral jonge mannen

Hij merkt op dat we in Nederland steeds meer mensen zien met een migratieachtergrond. Een groeiende groep onder de moslims wil hun wetten en gewoonten aan ons opdringen, waarschuwt Krol.

De voormalige fractievoorzitter van 50PLUS wijst er verder op dat in ons land elk jaar minimaal 60.000 mensen van elders, vooral jonge mannen, een verblijfsvergunning krijgen. De afgelopen jaren kwamen er in ons land meer dan een miljoen islamieten bij. In grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag zijn hele wijken ontstaan waar nauwelijks nog Nederlands wordt gesproken, aldus Krol.

Over 20 jaar in de minderheid

Hoogleraar Jan Latten becijferde dat de oorspronkelijke Nederlander over 20 jaar in de minderheid zal zijn. Krol: “Veel politici, beleidsmakers en journalisten lijken dat toe te juichen. Ze goochelen met cijfers en verdraaien de werkelijkheid. Europa wordt veroverd. We staan erbij en kijken ernaar.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 197 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

144 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
16 dagen geleden

ALSJEBLIEFT, Henk Krol schrijft hier op X zomaar, wat wij, lezers en lezeressen van ninefornews, natuurlijk allang weten.

Het woord OMVOLKING mag niet meer gezegd of geschreven worden. WAAROM? Omdat het simpelweg de waarheid is en de waarheid mag niet geschreven of uitgesproken worden.

Wat er al meer dan 50 jaar gebeurt, is dat er ladingen, vooral jonge mannen uit het Midden Oosten en Afrika, naar Europa zijn gekomen, naar de potten met honing.

Zij zijn hier gekomen op nadrukkelijke uitnodiging van de leiders van de Europese Unie. Dit is zo’n 100 jaar geleden nadrukkelijk bekokstoofd om de cultuur van het Europese volk compleet te vernietigen.

Henk Krol zegt: Europa wordt veroverd. We staan erbij en kijken ernaar.

Dat is volkomen juist, maar wat kunnen wij daar in vredesnaam aan doen?

Mijn man en ik hebben dit al zo’n 50 jaar zien aankomen. Wij woonden in de zeventiger jaren nog met onze twee jonge kinderen in Amsterdam en zijn met een duidelijke reden in 1979 naar West Friesland verhuisd.

Dat was zo’n beetje de beste beslissing, die wij ooit genomen hebben. Maar…. inmiddels is de invasie natuurlijk ook hier doorgegaan.

Het liedje van Frans Halsema en Jenny Arean: “Vluchten kan niet meer” is inmiddels een feit geworden.

King of light
King of light
16 dagen geleden

En dat allemaal met dank aan onze linkse vrienden waaronder blaaskaak Fransje Timmermans.

Pink panter
Pink panter
16 dagen geleden

Henk krol verandwoordwoordelijk voor de grootste pensioenroof uit de geschiedenis !!deze vent deugt voor geen meter..!zie:GeenStijl.nl/Henk krol

Steven
Steven
16 dagen geleden

Er wordt al jaren gelogen over de werkelijke samenstelling van mensen. Overal waar je komt tegenwoordig wemelt het van de allochtonen!
Er komen er volgens mij ook véél meer binnen dan wordt vermeld. De OMVOLKING staat in de hoogste versnelling!!

Back to top button
144
0
We lezen graag je reactie!x