Gezondheid

Baby Aniya kreeg per ongeluk HPV-vaccin Gardasil en werd heel erg ziek. Dit deed de medische maffia daarna bij haar moeder

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op het consultatiebureau kreeg Aniya toen ze vier maanden oud was per ongeluk het HPV-vaccin Gardasil tegen baarmoederhalskanker toegediend. Daarna werd ze ernstig ziek. Artsen spraken van een ‘medische administratiefout’.

Moeder Anita Vasquez, zelf een verpleegster, zegt dat dokters maar niet willen toegeven dat de medische problemen zijn begonnen nadat haar dochter de prik had gekregen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Sterker nog: Anita werd gediagnosticeerd met het syndroom van Münchhausen by proxy, een vorm van kindermishandeling waarbij iemand medische hulp zoekt voor verzonnen stoornissen.

Weg te halen

De vrouw werd aangeklaagd en na een proces van minder dan vier uur werd besloten om Aniya bij haar weg te halen.

Anita werd tijdens de rechtszaak afgeschilderd als een zieke moeder die haar kind schade toebracht.

Er was nauwelijks aandacht voor het feit dat ze een verpleegster is en dat Aniya het Gardasil-vaccin had gekregen.

Gesaboteerd

Haar advocaat Chris Branson zei: “Het systeem is zo rigged en gesaboteerd dat in hoger beroep gaan vrijwel nooit helpt. Dus dit is waarschijnlijk het einde van de rit.”

Branson probeerde tevergeefs aan te tonen dat de baby steeds in het ziekenhuis moest worden opgenomen vanwege het vaccin.

De juryleden kregen nog maar eens te horen dat ‘artsen hadden gezegd dat er geen gedocumenteerd verband bestaat tussen het HPV-vaccin en medische complicaties’.

Uit onderstaand filmpje blijkt hoe gevaarlijk dit vaccin kan zijn:

Foto: HNN

[HNN]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Er was gisteren weer op het nieuws hoe “zorgelijk” het was dat minder mensen blijken hun kinderen te laten vaccineren waarna vervolgens beweerd werd dat je zonder de HPV vaccinatie risico loopt op anus en penis kanker?! Totaal absurd! Wat een ongelooflijke leugen! Medisch Industriele Propaganda ten top! Walgelijk!
Wel goed om te horen dat steeds minder Nederlanders erin lijken te trappen.

Louise
Louise
5 jaren geleden

Ja we zijn weer lekker bezig angst te zaaien , zou ook eens een straf op moeten staan .De afgelopen dagen gaat het inderdaad weer over wel of niet vaccineren , ik kwam op geen stijl en daar hadden ze een knal geel kinder kistje met de woorden een dood kind zonder vaccinatie ….ik heb het commentaar gelezen van die mensen, allemachtig als je tegen bent wordt je met de grond gelijk gemaakt.. ( misschien kunnen jullie het nog terug lezen gister of eergisteren )… Ik zal nooit zeggen dat je niet moet vaccineren voor HPV maar wel laten zien wat de consequenties zijn……..Uiteindelijk staat er genoeg informatie op verschillende site’s…… Mensen weten niet veel over hun lichaam , we hebben zoveel bacteriën en virussen in ons lichaam dat we altijd wel ergens iets op kunnen lopen…..De hele medische wetenschap kent daar een aantal van, meer niet……… Wat ik bij die vaccinatie’s zo vreemd vind , bij alle medicijnen trouwens, er wordt alleen op gezonde mannen getest. Hoe weet je dan of tieners daar net zo goed op reageren……..Erg onzorgvuldig allemaal of is het de bedoeling dat we steeds angstiger worden en daar weer pillen voor moeten slikken…..Er kiezen 5 mensen per dag om zichzelf te doden en 40.000 komen op de ic terecht…..Er gaan nog steeds veel mensen dood door roken, kanker hartaanval en ongelukken , allemaal vreselijk , maar bij leven gaan ook mensen dood……De verhoudingen zijn zoek en zeg tegen ouders dat hun kind misschien ziek kan worden en overlijden , tja dan is de angst gezaaid… Het is al erg genoeg als je een ziek kind hebt dat niet meer beter wordt…..

Pjoter
Pjoter
5 jaren geleden

De Farmacia is een levensbedreigende wereld wijde maffia organisatie, ga er niet tegen in, want je bent je leven daarna niet meer zeker. in de U,S. worden holistische artsen als een kermis attractie afgeschoten, gewetensloos! de meer dan 80 ste op rij!

https://www.healthnutnews.com/doctor-gunned-down-in-front-of-daughters-2-and-4-at-malibu-state-campground-no-suspects-or-motive/

densie
densie
5 jaren geleden

onderzoek….onderzoek….onderzoek…

de “meeste”mensen hebben geen tijd, of het is te moeilijk misschien?
neen, het IS niet moeilijk…er is wel een helder bewustzijn voor nodig…en de (gaan we weer!)
meeste mensen hebben dat niet…oorzaken? Vergiftigd voedsel, vergiftigd water…vergiftigde lucht…
werkdruk, ja inderdaad, angst!

Zo’n honderd, twee honderd jaar geleden…waren er nog echte denkers…waarvan Goethe en Steiner zeer grote zijn…en meerdere uit die hoek (Duitsland!)

Onderzoek alles, en behoudt het GOEDE!

Werk uit, ontgift, go Vegan….ik zeg maar eens wat…laat zien dat ’t kan…
Verbeter de wereld….en…..begin bij je ZELF…goed voorbeeld doet goed volgen…

nu, wat nu nog….dan…van denken naar ZIJN…

namaste

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x