CoronaBuitenland

‘Zorgwekkende oversterfte’ in Israël, wereldkampioen vaccineren: ‘Wat is er gaande?’

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen is sprake van aanhoudende oversterfte. In 2020 en 2021 zouden we te kampen hebben gehad met een pandemie die zich maar eens in de 100 jaar voordoet. Toch sterven er dit jaar in bijvoorbeeld Israël iedere maand aanzienlijk meer mensen in vergelijking met voorgaande jaren.

“Waar sterven mensen massaal aan? Klimaatverandering?” vraagt dr. Eli David op Twitter.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Willen de EU-overheden de oorzaak hiervan weten?

Schrijver Leon de Winter merkt op: “Ook in Israël, het hoogste gevaccineerde land in de wereld, is er zorgwekkende oversterfte, net als in de EU en de VS, met hogere sterftecijfers dan ten tijde van de pandemie. Wat is er gaande?”

De Winter dook ook in de oversterftecijfers in de EU. “Niet ten gevolge van Covid-19, maar van iets anders. Wat anders? Waarom geen massaal en urgent onderzoek? De sterfgevallen liggen ver boven die van de MH17-ramp en de Watersnoodramp. Willen de EU-overheden de oorzaak hiervan weten? Of niet?” vraagt hij.

53.000 mensen

Europarlementariër Cristian Terhes wees er onlangs op dat de oversterfte in de EU 16 procent hoger is in vergelijking met het gemiddelde van 2016 tot 2019. Hij zei ook dat de sterfte het hoogst is in landen met de hoogste vaccinatiegraad.

In juli 2022 stierven er 53.000 mensen meer dan verwacht. De autoriteiten en reguliere media zwijgen als het graf.


4.9 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marco
Marco
1 jaar geleden

Advies van Rutte; ga toch maar prikken.

Servé
Servé
1 jaar geleden

Ze weten het wel, maar willen het niet publiekelijk bekend raken. Dat zou hun ego en men zou weten en zien dat ze eigenlijk moordenaars zijn met voorbedachte raden. Laat de verzekeringsmijen maar eens spreken vwb de levensverz.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Dr. Eli Winter uit Israël en onze eigen Nederlandse schrijver Leon de Winter vragen zich af HOE het komt dat er in de Verenigde Staten, in de EU en uiteraard ook in het modelland Israël (het eerste land waar de experimentele gentechinjecties werden uitgerold) zoveel oversterfte is.

IK denk zelf dat zij deze vraag retorisch bedoelen. Zij weten het antwoord natuurlijk wel, net zoals miljoenen mensen dat inmiddels wel weten.

Niemand KAN er meer omheen, dat het prikken in verband staat met oversterfte.

Zelfs diegenen, die tot voor kort in blind vertrouwen in overheid en de farmacie, hun prikken hebben gehaald, twijfelen.

Logisch natuurlijk, want het heeft 100% NIET gebracht wat het beloofde.

Het prikken kaartenhuis stort in elkaar, ondanks de verwoede pogingen van het establishment om dit in de vorm van infantiele reclamefilmpjes te verdoezelen EN recht te praten wat zo ongelooflijk krom is.

Dus eigenlijk kunnen wij vaststellen, dat het rad (het prikkencircus) gelukkig aan het vastlopen is. Helaas heeft dit al heel wat onschuldige slachtoffers het leven gekost of flinke gezondheidsschade opgeleverd.

Maar…. dit is natuurlijk pas het begin geweest. Zó snel zal de oorlog niet gewonnen zijn. Er zijn natuurlijk, zoals wij allemaal wel weten, nog meer (niet zo duistere) plannen, die zullen worden uitgerold.

Houd allemaal de rug recht, want de storm komt eraan.

Kees
Kees
1 jaar geleden

Wordt nooit onderzocht het vaccin doet zijn werk goed , misschien voor de overheden nog te weinig oversterfte daarom het pushen van de boosters.

Back to top button
122
0
We lezen graag je reactie!x