Mens en Dier

Europarlementariër stelt vragen over connecties tussen Europese Commissie & Klaus Schwab en zijn WEF

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

Europees Parlementslid Tom Vandendriessche (Vlaams Belang) wil weten welke connecties er zijn tussen de Europese Commissie en Klaus Schwab en zijn World Economic Forum.

Hij wijst erop dat recent in Nederland brieven openbaar gemaakt zijn betreffende communicatie tussen het Nederlandse kabinet en het WEF. In de brieven werden de Nederlandse kabinetsleden bedankt voor hun bijdrage aan de doelen van het WEF, waaronder The Great Reset. Pas na herhaaldelijke Kamervragen werden de brieven geopenbaard.

Wat wordt er besproken?

Vandendriessche vraagt de Europese Commissie of er contacten zijn tussen leden van de Commissie en Klaus Schwab of andere vertegenwoordigers van het WEF. Hij vraagt ook wat er wordt besproken of aangehaald bij dergelijke communicatie.

“Kan de Commissie inzage geven in al deze vormen van communicatie met het WEF, teneinde transparantie te verzekeren? Heeft het Parlement geen recht van inzage op dergelijke contacten met een belangrijke lobbygroep?” vraagt de Europarlementariër.

Tentakels WEF moeten wereldwijd worden blootgelegd

De brieven over de banden tussen Nederlandse bewindslieden en het WEF werden op Twitter geplaatst door Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD). Ze werden massaal verspreid, maar de media gaven er geen ruchtbaarheid aan.

Van Houwelingen is blij dat Vandendriessche deze vragen heeft gesteld. “Heel mooi, de tentakels van het WEF moeten wereldwijd worden blootgelegd!” schrijft hij.

5 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nico
nico
1 jaar geleden

Top , open prikken die (samen)zwerende puist.

whisper
whisper
1 jaar geleden

Chapeau Ninefornews, met de nieuwe audio-optie waarmee je vanaf nu ook alle berichten op deze website als een echte journaalbericht kunt beluisteren. Het klinkt alsof ik naar een betrouwbare nieuwslezer op radio luister. De boodschap van de berichtgeving komt hierdoor nog beter over.

Sherma
Sherma
1 jaar geleden

Dat zullen de octogon rothschilds niet leuk vinden.

Nehemia
Nehemia
1 jaar geleden

Graag herhaal ik de klip en klare woorden van patriot Pepijn nog maar een keer: “Wacht maar af. Er komen tribunalen.”

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

64
0
We lezen graag je reactie!x