Mens en Dier

Europarlementariër stelt vragen over connecties tussen Europese Commissie & Klaus Schwab en zijn WEF

Help door deze info met anderen op je socials te delen!

Europees Parlementslid Tom Vandendriessche (Vlaams Belang) wil weten welke connecties er zijn tussen de Europese Commissie en Klaus Schwab en zijn World Economic Forum.

Hij wijst erop dat recent in Nederland brieven openbaar gemaakt zijn betreffende communicatie tussen het Nederlandse kabinet en het WEF. In de brieven werden de Nederlandse kabinetsleden bedankt voor hun bijdrage aan de doelen van het WEF, waaronder The Great Reset. Pas na herhaaldelijke Kamervragen werden de brieven geopenbaard.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Wat wordt er besproken?

Vandendriessche vraagt de Europese Commissie of er contacten zijn tussen leden van de Commissie en Klaus Schwab of andere vertegenwoordigers van het WEF. Hij vraagt ook wat er wordt besproken of aangehaald bij dergelijke communicatie.

“Kan de Commissie inzage geven in al deze vormen van communicatie met het WEF, teneinde transparantie te verzekeren? Heeft het Parlement geen recht van inzage op dergelijke contacten met een belangrijke lobbygroep?” vraagt de Europarlementariër.

Tentakels WEF moeten wereldwijd worden blootgelegd

De brieven over de banden tussen Nederlandse bewindslieden en het WEF werden op Twitter geplaatst door Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD). Ze werden massaal verspreid, maar de media gaven er geen ruchtbaarheid aan.

Van Houwelingen is blij dat Vandendriessche deze vragen heeft gesteld. “Heel mooi, de tentakels van het WEF moeten wereldwijd worden blootgelegd!” schrijft hij.

5 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nico
nico
2 jaren geleden

Top , open prikken die (samen)zwerende puist.

whisper
whisper
2 jaren geleden

Chapeau Ninefornews, met de nieuwe audio-optie waarmee je vanaf nu ook alle berichten op deze website als een echte journaalbericht kunt beluisteren. Het klinkt alsof ik naar een betrouwbare nieuwslezer op radio luister. De boodschap van de berichtgeving komt hierdoor nog beter over.

Sherma
Sherma
2 jaren geleden

Dat zullen de octogon rothschilds niet leuk vinden.

Nehemia
Nehemia
2 jaren geleden

Graag herhaal ik de klip en klare woorden van patriot Pepijn nog maar een keer: “Wacht maar af. Er komen tribunalen.”

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x