Mens en Dier

Gideon van Meijeren eist opheldering van De Jonge: ‘Deze walgelijke overheidspropaganda moet stoppen’

Help ons door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een paar dagen geleden plaatste minister De Jonge een ‘werkelijk absurde’ tekst op zijn Instagrampagina die er duidelijk voor bedoeld is om met name jongeren nog verder onder druk te zetten zich te laten injecteren met die experimentele gentherapie, zegt Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD).

De manier waarop De Jonge zijn zin probeert door te drijven, is schokkend. De tekst staat bol van de feitelijke onjuistheden en leugens, aldus Van Meijeren.

De minister beweert bijvoorbeeld glashard dat de ‘vaccins’ veilig zouden zijn. “Er zijn nu al tal van bijwerkingen gemeld en de bijwerkingen op de lange termijn zijn überhaupt nog niet eens onderzocht,” zegt het Kamerlid.

Schandalig en zeer zorgwekkend

De Jonge zegt ook dat de vaccins alle tests and trials hebben doorlopen. “Wederom feitelijk onjuist. Al die injecties zijn slechts voorwaardelijk goedgekeurd omdat de laatste fase van het onderzoek nog in volle gang is. Het zijn dus experimentele injecties,” stelt Van Meijeren.

“Dit is onacceptabel, want het gaat hier om medische informatie. Forum voor Democratie vindt dit schandalig en zeer zorgwekkend, en wij eisen hier dan ook opheldering over,” benadrukt hij.

Volledig gefileerd

Van Meijeren heeft de tekst van De Jonge volledig gefileerd en daar een ‘flinke set’ Kamervragen over gesteld. Hij wil dat de minister deze vragen zo spoedig mogelijk beantwoordt, ‘want deze walgelijke overheidspropaganda moet stoppen’.

4.8 186 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
166 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
T,A
T,A
8 maanden geleden

zal er nog iemand in die valkuil trappen van hugo?

Raymond
Raymond
8 maanden geleden

Doe mij maar een frikandel en dan stopt Hugo de spuit maar in zijn reet.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
8 maanden geleden

Petje af Gideon, alweer!

roelienkoelemij@gmail.com
8 maanden geleden

Die medische info is vanaf het begin af aan niet goed geweest. Als ze eerlijk waren geweest waren er waarschijnlijk meer mensen die GEEN prik wilden hebben. Vanaf het begin is er gelogen ook tegen volwassenen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

166
0
We lezen graag je reactie!x