BuitenlandCorona

Nieuw onderzoek: meer kans op hartaanval na mRNA-coronavaccin – ‘Zeer zorgwekkend’

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit onderzoek is gebleken dat de kans op een hartaanval na een mRNA-coronavaccin toeneemt. Enkele dagen na publicatie van het onderzoek nam een gerenommeerde onderzoeker en klokkenluider contact op met cardioloog Aseem Malhotra. Hij zei tegen hem dat onderzoekers van het instituut waar hij werkt tot soortgelijke conclusies waren gekomen. Zij zagen een link tussen ontstekingen rond de kransslagaders en het vaccin.

Tijdens een vergadering besloten ze echter om de resultaten niet naar buiten te brengen omdat ze bezorgd zijn dat ze onderzoeksgeld van de farmaceutische industrie mislopen, onthulde dr. Malhotra op de Britse zender GB News.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Heel zorgwekkend

“Dit is heel zorgwekkend,” zei de cardioloog. Collega’s hebben hem daarnaast laten weten dat er steeds jongere patiënten worden binnengebracht die een hartaanval hebben gehad.

In Groot-Brittannië zijn sinds juli bijna 10.000 meer mensen gestorven dan verwacht. Het gaat daarbij niet om coronadoden, maar vooral om sterfgevallen als gevolg van een hartaanval of beroerte, lichtte Malhotra toe. “Dit moet worden onderzocht.”

Einde aan vaccinatieplichten

“Ik hoop dat de onderzoekers in de spiegel kijken en beseffen dat ze dit moeten publiceren, want hun plicht ligt vooral bij patiënten, niet bij de medicijnindustrie,” zei de cardioloog, die beleidsmakers oproept om een einde te maken aan de vaccinatieplichten.

“Dit is heel zorgwekkend en moet worden onderzocht,” benadrukte hij.

4.8 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Krueger
Krueger
2 jaren geleden

Niets aan de hand met de prikken mensen , komt door climate change.

Maria's hoop
Maria's hoop
2 jaren geleden

‘Omdat ze bezorgd zijn dat ze onderzoeksgeld van de farmaceutische industrie mislopen’.

Het aloude adagium hier weer ‘wie betaalt, bepaalt’. Het maakt dus niet uit hoeveel mensenlevens het nog kost als onderzoekers niet uit de school klappen, het is véél belangrijker dat hun inkomsten, afkomstig uit de farmacie, blijven binnenstromen. Echt, dan ben je als onderzoeker ook geen knip voor de neus meer waard.

Wat is de mens toch een uiterst verdorven wezen. Wil je zelf geen verantwoordelijkheid dragen, dan deel je dat bij een experimenteel serum gewoon mee (Pfizer c.s.), je geeft aan dat het ieders vrije keuze (nog) is zich te laten inenten (overheden) en verschuilt je als beleidsmaker/kabinet achter commissies van zogenaamde deskundigen. Met name deze laatste zet is verdorven, omdat ‘de commissie heeft besloten‘ nooit teruggevoerd kan worden op de besluitvorming van één man/vrouw/genderneutrale. En zo wast het rapaille altijd zijn/haar/de handen in onschuld. Ik kots hiervan.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Hoe kan het dat er in Afrika een nieuw virus opduikt, terwijl het Covid-19-virus dat z.g. wereldwijd ronddwaalt, nog steeds niet geïsoleerd is.

Dit betekent dat het bestaan van een besmettelijk virus nog steeds niet wetenschappelijk bewezen of aangetoond is.

Alle gezondheidsproblemen die zich na de prik voordoen, hebben dus niets met het virus te maken, maar met de schadelijke en dodelijke verboden en geheime stoffen en niet goedgekeurde techniek, die via de prik wereldwijd wordt toegepast.

Hoe lang zal het nog duren voordat mensen door hebben dat Covid-19 en het verwachte Marburg-virus, niets anders dan een biowapen is?

Dat smeergeld van Bill Gates weer doorslaggevend is om de waarheid te verdoezelen, is een wereldwijd probleem en blijkbaar is hier ook weer sprake van financieel gewin, boven de gezondheid van mensen.

chord namer
chord namer
2 jaren geleden

We worden om het tuintje geleid

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x