Buitenland

Tragedie: 13-jarige Arianna sterft binnen 24 uur na haar tweede Pfizer-prik

Help door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het Vito Fazzi-ziekenhuis in de Italiaanse stad Lecce heeft zich een tragedie voltrokken. Daar overleed een 13-jarig meisje uit de gemeente Trepuzzi een dag na het tweede Pfizer-vaccin, schrijft dagblad Leggo.

Het meisje, Arianna geheten, voelde zich thuis niet lekker en werd naar de afdeling spoedeisende hulp van het ziekenhuis in Lecce overgebracht. De dag daarvoor had ze de tweede dosis van het coronavaccin gekregen.

Schok

Arianna zou een hartstilstand hebben gekregen. Ze werd na haar dood overgebracht naar het ziekenhuismortuarium.

Het verschrikkelijke nieuws kwam voor de inwoners van Trepuzzi als een schok. Iedereen kende het kleine meisje, dat werd geboren met een hartaandoening. De rechter heeft opdracht gegeven tot een autopsie. De burgemeester van Trepuzzi zei dat de gemeente in rouw is.

Ook 14-jarig meisje overlijdt na Pfizer-prik

Twee weken geleden schreven Italiaanse media over een 14-jarig meisje dat na haar tweede Pfizer-prik is overleden. Het meisje, Majda El Razak, raakte twee dagen na het vaccin in coma en stierf 26 dagen later. Het sterfgeval wordt onderzocht.

Op 18 augustus kreeg Majda pijn in haar oog en begon haar rechterooglid op te zwellen. Het meisje raakte in coma en werd op 20 augustus overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze werd gediagnosticeerd met meningitis. Het meisje is niet meer wakker geworden.

4.6 61 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
FJM
FJM
1 jaar geleden

Hier word je toch kotsmisselijk van!!

roadrunner
roadrunner
1 jaar geleden

en ze moorden verder….niemand doet iets ….

Fitter
Fitter
1 jaar geleden

Tja waarom laten ze kinderen die al kwalen hebben dan prikken???? Vragen om problemen

Christine
Christine
1 jaar geleden

Wereld word toch wakker. Waar is de big farma toch mee bezig. Koste wat kost mensen doodprikken. Oud en jong kampen met vreselijke bijwerkingen en velen overleefden het niet.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

90
0
We lezen graag je reactie!x