Mens en Dier

Gideon van Meijeren fileert minister Ollongren tot op het bot: ‘Ze is medeplichtig aan niets minder dan landverraad’

Help anderen door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) trok tijdens het debat over de begroting van het ministerie van Binnenlandse Zaken fel van leer tegen de minister van Binnenlandse Zaken, Kajsa Ollongren.

Van Meijeren zei dat ze het komende jaar een unieke kans heeft om te laten zien dat zij staat voor onze grondrechten, zodat andere ministers het wel uit hun hoofd zullen laten om onrechtmatig grondrechten te beperken, omdat ze weten dat ze dan met minister Ollongren te maken krijgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Maar deze minister liet haar ambtsgenoten ongestoord hun gang gaan. Toen de knuppelbrigade van minister Grapperhaus vreedzame coronademonstranten als zeehondjes neerknuppelde en het ziekenhuis in sloeg, had de minister direct moeten ingrijpen, de telefoon moeten pakken en tegen minister Grapperhaus moeten zeggen dat demonstreren een grondrecht is, niet alleen voor demonstranten van Black Lives Matter, maar voor alle demonstranten,” zei Van Meijeren.

Ze bleef oorverdovend stil

“Waar was de minister toen bleek dat minister Schouten van Landbouw aan plannen werkt om onze boeren hun bloedeigen grond af te pakken? Ze had minister Schouten natuurlijk meteen aan de haren moeten trekken en moeten zeggen: hoe haalt u het in uw hoofd om überhaupt na te denken over manieren om onze boeren te onteigenen? We hebben in Nederland nog zoiets als het eigendomsrecht. Maar ze bleef oorverdovend stil,” vervolgde Van Meijeren.

“Waarom hoorden we niks van de minister van Binnenlandse Zaken toen een journalist van het mediaplatform BLCKBX de politie aan de deur kreeg, met als reden dat hij iemand geïnterviewd zou hebben die, en ik citeer de politie, ‘anders denkt dan de overheid van ons verwacht’? Had de minister niet even moeten laten weten dat ze niet zit te wachten op een gedachtepolitie, omdat wij zoiets als de vrijheid van meningsuiting kennen in dit land?” vroeg de FVD’er.

Dat is namelijk feitelijk onjuist

In de plannen van Ollongren staat onder andere dat ze het verspreiden van informatie die zij beschouwt als desinformatie wil tegengaan. “Als de minister vindt dat zij het verspreiden van desinformatie zou moeten tegengaan, waarom tikt zij haar collega-minister De Jonge dan niet op de vingers als hij liegt dat de zogenaamde vaccins veilig zijn en alle tests en trials hebben doorlopen? Dat is namelijk feitelijk onjuist,” benadrukte Van Meijeren.

“Waarom blokkeert zij minister De Jonge niet in zijn driftige poging om gezonde, jonge kinderen emotioneel te chanteren om zich te laten injecteren met een risicovolle experimentele gentherapie en daarmee hun lichamelijke integriteit te verliezen?” vroeg hij verder.

“En bovenal: waar is de minister nu, nu het er echt op aankomt, met haar zogenaamde strijd tegen discriminatie? Nu de apartheidsstaat definitief wordt ingevoerd en ongevaccineerden worden gestigmatiseerd en worden uitgesloten van het sociaalmaatschappelijk leven?”

Nu is het genoeg

“Hoever kan het regime nog gaan met het treiteren, ridiculiseren, demoniseren, pesten, uitsluiten en bespugen van ongevaccineerden totdat deze minister een keer met haar vuist op tafel slaat in de ministerraad en zegt ‘nu is het genoeg’?”

Wat Ollongren doet, is antidemocratisch, zei Van Meijeren. “In plaats van grondrechten te beschermen, draagt ze eraan bij dat deze verder worden beperkt en de totalitaire staat in wording verder wordt uitgebouwd. Ze draagt eraan bij dat ons mooie land onder vreemde heerschappij van een Nieuwe Wereldorde wordt gebracht. Daarmee is ze medeplichtig aan niets minder dan landverraad.”

4.8 216 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

192 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Avax
Avax
2 jaren geleden

Zo zijn de feiten juist weergegeven en verwoord. Respect voor deze man en FvD.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Wat ik hier ga schrijven, heeft niets met het onderwerp te maken.

Dit is even helemaal off topic.

Omdat de huidige, krankzinnige periode, waarin wij leven, zo’n enorme druk op mij legt, heb ik besloten om minimaal 3 dagen geen reacties te plaatsen.

De reden is, dat ik geen nacht meer fatsoenlijk slaap.
Ik heb nachtmerries. Meestal onthoud ik deze niet, maar die van vannacht heb ik nog op mijn netvlies.

Ik keek naar buiten, zag een grote lichtflits en een knal en een helikopter begon door de lucht te vallen.

Uiteraard kwam die helikopter precies richting het appartementengebouw waar mijn man en ik wonen.

Wij pakten elkaar vast en daarna werd ik wakker.

Voor mij is dit een bewijs, dat ik eventjes rust moet hebben. Ik ga even lekker Virgin River lezen, wat puzzels doen en nog wat andere afleidende dingen.

Ik laat mij op dit moment te veel opvreten door negatieve energie en dat moet anders.

Juist in deze tijd is het van het grootste belang om sterk te blijven, niet alleen qua gezondheid, maar zeker van geest.

Dus voor al mijn lieve fans: zondag ben ik weer terug!!!

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

D’66. Landverraad is daar de specialiteit van het huis.

Waarachtig
Waarachtig
2 jaren geleden

Van Meijeren is één van een handvol echte waardige volksvertegenwoordigers, in een 2e en 1e kamer vol met ratterige landverraders.
Nederland door en door corrupt rattenland, vindt zo zijn perfecte afspiegeling aldaar. Wat een slappe hap. Bah
En wat een fatastisch contrast en voorbeeld is hij!

Back to top button
192
0
We lezen graag je reactie!x