Mens en Dier

Gideon van Meijeren pleit voor fundamentele verandering: ‘Het hele systeem is corrupt’

Help anderen door deze info met je vrienden op je social media te delen!

Er moet een fundamentele verandering van het systeem als zodanig plaatsvinden. Het hele systeem is corrupt, betoogde FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren in de studio van Blckbx.

“We zien dat de besluitvorming beïnvloed wordt door tal van belangen die niet het algemeen belang zijn,” zei Van Meijeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Volgens hem gaat de verandering niet via de politiek komen. “Uiteindelijk moet die verandering vanuit de maatschappij komen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Bewustzijn creëren

“Het is wel van fundamenteel belang om te stemmen op een partij die de leugens blootlegt, corruptie aan de kaak stelt, maatschappelijke misstanden ontbloot en dat is Forum voor Democratie, stelde het Kamerlid.

FVD zit in de Kamer om bewustzijn te creëren, lichtte Van Meijeren toe. “We zien dat er vanuit die rol ook heel veel invloed kan worden uitgeoefend.”

Zo vroeg hij vlak voor het reces in een debat aandacht voor de situatie van een man van 31 die zich identificeert als een meisje van 15 en bij de meisjes wilde douchen.

Dezelfde ellende

“Op zijn voetbalclub had hij dat voor elkaar gekregen. Mijn motie om daar een einde aan te maken, die wordt verworpen, krankzinnig genoeg. Vervolgens ontstond er zoveel weerstand tegen dat heel veel mensen zich door die inbreng wel achter hun oren zijn gaan krabben, zelf contact hebben opgenomen met die voetbalclub, en ik heb heel recent het goede nieuws ontvangen dat die club nu heeft besloten onder druk vanuit de maatschappij om hem geen toegang meer te geven tot de meisjeskleedkamer en dat meisjesteam.”

Van Meijeren krijgt bijval van oud-Kamerlid Gabriëlle Popken. “Zolang we blijven stemmen op de kartelpartijen krijgen we dezelfde ellende over ons heen gestort. Hoekstra, Kaag en Rutte worden vervangen door Omtzigt, Timmermans en Jetten. Poppetjes veranderen, beleid niet,” zegt ze.

4.8 215 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tray de pum
tray de pum
10 maanden geleden

Carte Blanche voor het forum en zeker op dit gebied,goed gezien van Meijeren,met de bezem door die “kamer-stal”.we zijn het lobbyen het gekonkel,de leugens zat en zeker de belastingverhogingen,Go for It!!!

Annette
Annette
10 maanden geleden

Gideon van Meijeren heeft natuurlijk hartstikke gelijk!

Vanuit de politiek zullen er geen veranderingen, althans veranderingen die GOED zijn voor de bevolking, komen. Zoveel is inmiddels wel duidelijk.

Forum voor Democratie is in feite de ENIGE partij, die het partijkartel wil breken. En HEEL belangrijk: mensen die straks minister of staatssecretaris worden, moeten beschikken over de JUISTE kwaliteiten.

Want DAAR is het natuurlijk de afgelopen jaren compleet misgegaan. Allemaal schertsfiguren ZONDER verstand van zaken. DAAR kan je geen land mee besturen.

Het voorbeeld dat hier wordt gegeven, van die grote griezel van 31 jaar, die zich een meisje voelt van 15, HOORT sowieso niet in onze maatschappij thuis.

Daar is maar één plek voor: een GGZ-instelling, maar dan wel een gesloten afdeling.

Dus in de Tweede Kamer vinden “zij” het dus volkomen normaal, dat een kerel in dezelfde ruimte doucht als jonge meisjes!!!

Laat dit even bezinken: jonge meisjes en vrouwen (denk niet eens dat het veel uitmaakt hoe oud die zijn) zijn dus in feite vogelvrij!!!

Fantastisch dat de maatschappij zelf hier orde op zaken heeft gesteld.

Deze engerling is NIETS anders dan een pedofiel.

En WIJ weten inmiddels, dat, ALS “zij” niet worden gestopt, pedofielen binnenkort de dienst uitmaken.

DAT laten wij toch niet gebeuren?

tray de pum
tray de pum
10 maanden geleden

Lobby-clubjes in de achterkamertjes zouden verboden moeten zijn,het deelt cadeautjes uit en corrumpeert,zijn sterke benen die,dat kunnen weerstaan……

Eleonora
Eleonora
10 maanden geleden

Helemaal met Gideon eens, FvD is nu zo mogelijk nog harder nodig als straks Timmermans de plaats van Rutte gaat innemen, wat zeer waarschijnlijk is nu Omtzigt en van der Plas aangeven geen premier te willen worden. Het ziet er niet best uit voor de Nederlandse bevolking

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x