Homepagina » Buitenaards » Verloren beschaving van aliens op aarde. Volgens deze professor kunnen we hier bewijzen vinden
Verloren beschaving van aliens op aarde. Volgens deze professor kunnen we hier bewijzen vinden

Verloren beschaving van aliens op aarde. Volgens deze professor kunnen we hier bewijzen vinden

Leefden er ooit aliens in ons zonnestelsel? Een Amerikaanse ruimtewetenschapper denkt het antwoord op die vraag te hebben gevonden.

Professor Jason Wright claimt dat hoogontwikkelde aliens mogelijk ooit op één van de planeten in ons zonnestelsel hebben geleefd, voordat ze spoorloos verdwenen.

Wright, die lesgeeft aan de Pennsylvania State University, suggereert in een nieuwe paper dat aliens mogelijk op Mars, Venus of aarde hebben geleefd.

Spoedig

Hij claimt dat er een kans is dat we spoedig sporen gaan vinden die door de aliens zijn achtergelaten.

Het meeste bewijs voor deze aliens zou waarschijnlijk al verloren zijn gegaan. In het geval van Venus heeft het broeikaseffect mogelijk alle sporen van een eventuele beschaving uitgewist.

En op aarde is mogelijk het meeste bewijs verloren gegaan door erosie en platentektoniek.

Onder het oppervlak

Professor Wright denkt dat sporen van oude beschavingen hoogstwaarschijnlijk onder het oppervlak kunnen worden gevonden.

Hij denkt daarbij vooral aan het oppervlak van Mars en de maan of plekken in het buitenste deel van het zonnestelsel.

Wright meent dat met behulp van ruimte-archeologie, een relatief nieuw onderzoeksveld, kan worden gespeurd naar resten van oude beschavingen.

Verborgen structuren

Het gaat daarbij om het zoeken naar, vinden en interpreteren van menselijke artefacten in de ruimte, aldus de wetenschapper.

Wellicht kunnen satellietbeelden en bodemradar helpen om sporen van verborgen structuren of andere voorwerpen te vinden, besloot Wright.

[MailOnline]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Gerard schreef:

  Hier is echt 100 % bewijs dat er aliens in space zijn.
  Overtuig jezelf en zeer duidelijk kun je het gezicht zien van een Alien in space op 3.44 !!
  https://www.youtube.com/watch?v=0pVm7p4nkwo&t=4s

  Stuur dit door naar mensen die niet in aliens geloven!!!

  • Jeff schreef:

   beste Gerard, je praat over geloof; als je mij een pot mosterd voorzet en het lijkt erop en het ruikt ernaar, kan dat ook betekenen dat er een substantie in zit die er voor doorgaat. Geloof is dus afhankelijk van interpretatie en ook jouw links zijn geen bewijs. Een bewijs wordt weer een bewijs als het onomstotelijk vaststaat.
   De mogelijkheid voor mogelijk houden al lijkt het nog zo onmogelijk is een goede tussenweg volgens mij. Overtuigen is voor overheden en religies weggelegd.

 • Tinus Blaaskaak schreef:

  Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat ze toen een type 2 civilisatie waren maar hebben ze een sterren oorlog gehad. Zo kan uw zien dat de film Star Wars daaruit opgemaakt is. We zitten in principe naar onze eigen geschiedenis te kijken en wij denken dat het een SF film is. Film technisch is onze geheel geschiedenis al op TV geweest maar niemand die het door had door zijn zeer kleine bewustzijn. Och vele onder ons denken mega slim en intelligent te zijn wat we geheel niet zijn!!

  De echte werkelijkheid moet nog komen.

  • Tinus Blaaskaak schreef:

   Voor alle duidelijkheid, we zijn nu een type 0 civilisatie!!!

   • Erik schreef:

    Je verhaal doet me denken aan iets dat ik lang geleden had gelezen.

    De vorm van communicatie is te meten op een soort schaal.
    Met tien (ofzo) als hoogste en nul als laagste.
    Nu staat de mensheid op communicatie level 4, wat dus aangeeft hoe begrijpend en duidelijk we dingen kunnen overbrengen.
    En dan komt hier de grap, de potvis staat op level 9….
    Dus mocht er een vliegende schotel landen die onze taal niet begrijpt, dan is het voor hun veel gemakkelijker om te communiceren met de potvis dan met ons haha.

    Vraag me af wat die potvis te vertellen heeft over ons 🤐

    • Tinus Blaaskaak schreef:

     @Erik

     Nee Erik wij zijn al telepatisch maar niet met elkaar maar zij wel met ons. Als je google zoekt naar type civilisaties kan je het lezen en over dat communicatie level vind ik interessant maar dat kan ik niet.

 • Rene schreef:

  Dit klinkt als een onderdeel van de soft disclosure.
  De mensen langzaam voorbereiden op buitenaards leven en buitenaardse beschavingen.
  Wel beschavingen die al lang verdwenen zijn, anders zou het wel eens te schokkend kunnen zijn voor het grote publiek.
  Uiteraard geen woord over de “Secret Space Programms” of bestaande contacten met “buitenaardse” beschavingen, want dan begrijpen de mensen dat ze al lange tijd in het ootje genomen zijn door de overheden.

 • Erik schreef:

  Quote: Leefden er ooit aliens in ons zonnestelsel? Een Amerikaanse ruimtewetenschapper denkt het antwoord op die vraag te hebben gevonden.

  Maar het antwoord op de vraag geeft hij niet??
  Ja, zo kan ik het ook lol.

  • flardinga schreef:

   Ja,dit is nou weer een bericht waar ik niks mee kan, jammer ook dat dit geplaatst wordt, begrijp de meerwaarde niet want die is er niet?

  • maarten schreef:

   Natuurlijk leven er aliens in ‘ons’ zonnestelsel. Kijk eens om je heen naar dat agressieve zootje, zijn dat geen vreemde gasten, mislukte hoogvliegers? Ik ben geen hoogvlieger hoor, maar ik vlieg nog over de stoeprand heen waar die ‘aliens’ struikelen

 • Jaya schreef:

  Älïens op aarde bestaan.

  • Elise49 schreef:

   Klopt, dat zijn we zelf. Al(ien)=god. God zit in ons allemaal. Jij en ik dus ook.
   Buitenaards nu= DNA mixmax/robot/technologie.
   Voorheen: Het waren de reuzen die met aardse vrouwen kinderen baarden. Oud DNA(oude wereld) gemixt met nieuw DNA.(adam en eva verhaal/huidig tijdperk).
   Volgens de vele oude verhalen(verschillende tijdperken/werelden) kwamen er kosmonauten(tijdelijk gevlucht) naar beneden. De overlevende op aarde zagen deze als goden. En volgens mij waren dat dus gewoon mensen/half mensen(destijds ook gemixt) die gevlucht waren door een grote ramp hier op aarde. Zij bezaten alle kennis en zo werden de verhalen/kennis steeds doorgegeven. Via de geloven/heilige boeken/geschriften/muurtekeningen etc. Een cyclus/aardecycli die zich al vaker heeft herhaalt. Gebaseerd op zon/maan en sterrenhemelkalenders.
   In de basis zijn we allemaal AL.
   En door huidige technologie/alle kennis zijn we weer zo bij dit fenomeen. AL = ook een pc programma. RAM = het geheugen. Ram wordt als het eerste sterrenbeeld gezien. April/stier is zaaitijd. Het begin van iets nieuws. De elite eert de Ram/Geit etc. de nieuwe wereld. Ons huidig tijdperk begon na de zondvloed.
   En jij en ik doen lekker mee, d.m.v. het gebruik van internet en mobiel etc.
   Ik weet dat je aan me stoort, maar ik bedoel het goed. Zonder verdriet kun je niet gelukkig zijn en/of andersom. Zo werkt alles. Wil je dit gelijk maken, dan is er tijdelijk niks meer.(niet in huidig tijdperk). Aan alles komt een keer een einde. En na die einde komt weer een begin. En dat komt door het gods deeltje, dat ervoor zorgt dat alles altijd in beweging blijft. Dus jij en ik zijn er misschien niet meer, maar er komt altijd weer iets voor terug.

 • Rob Steenwinkel schreef:

  Ik ben zelf ook een 100% buitenaardse alien…………maar beschouw mezelf zeker niet als verloren!
  Ik ben zeer zeker wel beschaafd!

 • Michel schreef:

  zie ook de “Ringmakers”

  de ringen rond Saturnus zijn gemaakt =>

  https://www.google.nl/search?hl=nl&q=ringmakers

 • Danny schreef:

  Wieweet wat voor de mens geleefd heeft .de aarde is 3 miljard jaar oud?…Niet zo’n gek idee…alleen daar hoef je ook geen proff. voor te zijn..;)

 • Alienated schreef:

  Die Aliens (mochten ze bestaan) zulllen wel denken wat zijn die Aardlingen geweldige wezens die 10 keer verder zijn dan wij in ontwikkeling. Ze kunnen zich allerlei dingen permitteren die voor ons al verboden is.

 • x

  Check Also

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  >