Homepagina » Mens en Dier » Huisarts doorprikt vaccindroom Hugo de Jonge in open brief
huisarts
Foto: Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport CC BY 3.0

Huisarts doorprikt vaccindroom Hugo de Jonge in open brief

Het is zover. Als laatste EU-land start Nederland met vaccineren tegen corona. De afgelopen maanden heeft minister Hugo de Jonge er al vaak op gehamerd dat het vaccin de enige uitweg uit de coronacrisis is.

Is dat zo? Huisarts Berber Pieksma heeft een open brief geschreven aan het Nederlands Huisartsen Genootschap waarin ze meedeelt dat er ook andere behandelingen beschikbaar zijn. “Vorige week bevestigde de WHO dat ivermectine ingezet als therapie bij Covid-19 de sterfte met 83% doet dalen. Tevens is bekend dat vitamine D in hoge dosis goede resultaten geeft in preventie en symptoomvermindering. Ook quercetine is zeer uitgebreid onderzocht en is een goede behandeling bij Covid-19 samen met zink,” schrijft de huisarts.

“Ik verwacht van u dat u het Covid-19-protocol voor huisartsen per direct met inachtneming van bovenstaande aanpast. Na ontvangst van deze brief kunt u niet zeggen dat u niet wist dat deze therapie voorhanden was, mocht u aansprakelijk gesteld worden in de toekomst voor geleden schade,” waarschuwt ze.

Volstrekt onnodig en geldverspilling

Onlangs schreef Pieksma, één van de auteurs van de retraction paper voor de PCR-test, ook een open brief aan een zestal politici waarin ze ervoor pleit om de coronamaatregelen onmiddellijk op te heffen. “Alle maatregelen, van mondkapje tot social distancing tot lockdown, zijn niet wetenschappelijk onderbouwd. Bovendien zijn ze zeer schadelijk voor onze gezondheid. Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan.”

De huisarts is sceptisch over het coronavaccin. Ze heeft becijferd dat we door heel Nederland te vaccineren 100 overlijdens zouden voorkomen van vooral 80-plussers. “En dan hebben we het nog niet over de schade die dit nieuwe mRNA-vaccin kan geven.”

Vanwege onze reeds bestaande kruisimmuniteit voor coronavirussen is vaccinatie volstrekt onnodig en geldverspilling, zei Pieksma, die benadrukte geen anti-vaxxer te zijn.

4.7 276 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
152 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
j meerstadt
j meerstadt
10 maanden geleden

helemaal voor…..

lammert
lammert
10 maanden geleden

Hoera voor berber…………dank je, helemaal mee eens.

elisabeth
elisabeth
10 maanden geleden

zal ernaar geluisterd worden???

Geoffrey
Geoffrey
10 maanden geleden

Mijn huisarts weigert mij al 6 weken nu, omdat ik weiger een mondkapje te dragen. Ik stel haar dus ook verantwoordelijk voor alles wat mij fysiek of geestelijk overkomt.

Ik heb haar gewezen op de eed van Hypocrates en daarnaast heb ik haar even duidelijk toegelicht waarom ze vakkundig gezien een dom rund is.

Nadat ik naar buiten liep was ikzelf behoorlijk opgewekt en haar gezicht, voor zover die te lezen was, sprak alsnog boekdelen. De schaamte was overduidelijk te zien t.o.v. haar assistenten en collega huisartsen.

1-0 voor mij, maar wat win je ermee ik wordt niet geholpen en lees elke keer toch een tikkeltje jaloers, dat er toch huisartsen bestaan, die zelfs in deze tijd hun rug recht houden.

Mijn wens voor 2021 is een huisarts die zelfstandig kan nadenken en mij wil helpen zonder mondluier! Dus mocht je zo’n huisarts zijn laat het me weten!

x

Check Also

medewerkster

Medewerkster Pathologisch Instituut klapt uit de school: ‘De noodsituatie is niet het gevolg van het coronavirus’

In Duitsland is momenteel veel te doen ...

von der leyen

Ursula von der Leyen onder vuur om uitspraken over vaccinatieplicht: ‘Gruwelijk vooruitzicht’

De EU moet het hebben over het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

152
0
We lezen graag je reactie!x