Mens en Dier

Huisarts doorprikt vaccindroom Hugo de Jonge in open brief

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is zover. Als laatste EU-land start Nederland met vaccineren tegen corona. De afgelopen maanden heeft minister Hugo de Jonge er al vaak op gehamerd dat het vaccin de enige uitweg uit de coronacrisis is.

Is dat zo? Huisarts Berber Pieksma heeft een open brief geschreven aan het Nederlands Huisartsen Genootschap waarin ze meedeelt dat er ook andere behandelingen beschikbaar zijn. “Vorige week bevestigde de WHO dat ivermectine ingezet als therapie bij Covid-19 de sterfte met 83% doet dalen. Tevens is bekend dat vitamine D in hoge dosis goede resultaten geeft in preventie en symptoomvermindering. Ook quercetine is zeer uitgebreid onderzocht en is een goede behandeling bij Covid-19 samen met zink,” schrijft de huisarts.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ik verwacht van u dat u het Covid-19-protocol voor huisartsen per direct met inachtneming van bovenstaande aanpast. Na ontvangst van deze brief kunt u niet zeggen dat u niet wist dat deze therapie voorhanden was, mocht u aansprakelijk gesteld worden in de toekomst voor geleden schade,” waarschuwt ze.

Volstrekt onnodig en geldverspilling

Onlangs schreef Pieksma, één van de auteurs van de retraction paper voor de PCR-test, ook een open brief aan een zestal politici waarin ze ervoor pleit om de coronamaatregelen onmiddellijk op te heffen. “Alle maatregelen, van mondkapje tot social distancing tot lockdown, zijn niet wetenschappelijk onderbouwd. Bovendien zijn ze zeer schadelijk voor onze gezondheid. Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan.”

De huisarts is sceptisch over het coronavaccin. Ze heeft becijferd dat we door heel Nederland te vaccineren 100 overlijdens zouden voorkomen van vooral 80-plussers. “En dan hebben we het nog niet over de schade die dit nieuwe mRNA-vaccin kan geven.”

Vanwege onze reeds bestaande kruisimmuniteit voor coronavirussen is vaccinatie volstrekt onnodig en geldverspilling, zei Pieksma, die benadrukte geen anti-vaxxer te zijn.

4.7 276 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

152 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
j meerstadt
j meerstadt
3 jaren geleden

helemaal voor…..

lammert
lammert
3 jaren geleden

Hoera voor berber…………dank je, helemaal mee eens.

elisabeth
elisabeth
3 jaren geleden

zal ernaar geluisterd worden???

Geoffrey
Geoffrey
3 jaren geleden

Mijn huisarts weigert mij al 6 weken nu, omdat ik weiger een mondkapje te dragen. Ik stel haar dus ook verantwoordelijk voor alles wat mij fysiek of geestelijk overkomt.

Ik heb haar gewezen op de eed van Hypocrates en daarnaast heb ik haar even duidelijk toegelicht waarom ze vakkundig gezien een dom rund is.

Nadat ik naar buiten liep was ikzelf behoorlijk opgewekt en haar gezicht, voor zover die te lezen was, sprak alsnog boekdelen. De schaamte was overduidelijk te zien t.o.v. haar assistenten en collega huisartsen.

1-0 voor mij, maar wat win je ermee ik wordt niet geholpen en lees elke keer toch een tikkeltje jaloers, dat er toch huisartsen bestaan, die zelfs in deze tijd hun rug recht houden.

Mijn wens voor 2021 is een huisarts die zelfstandig kan nadenken en mij wil helpen zonder mondluier! Dus mocht je zo’n huisarts zijn laat het me weten!

Back to top button
152
0
We lezen graag je reactie!x