Great ResetMens en Dier

Gideon van Meijeren spreekt bij grote demonstratie in Leeuwarden tegen wereldorde: ‘Ze overspelen hun hand’

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

De situatie is acuter dan ooit. Want zelfs al gelden er op dit moment even geen coronaregels, die internationale Agenda 2030 wordt in hoog tempo uitgerold. Dat zei Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren zondag in Leeuwarden, waar een grote demonstratie plaatsvond tegen het beleid van de regering en de wereldorde.

Alles wat er gebeurt, wordt aangegrepen om die vrijheidsbeperkende maatregelen steeds maar weer verder door te drukken. Of het nu gaat over corona, of het nu gaat over het klimaat, of het nu gaat over de situatie in Oekraïne, of over het stikstofbeleid, alles wordt op alles gezet om meer macht en controle naar dat kleine groepje van die internationale globalisten toe te trekken en wij zijn er allemaal de dupe van, zei Van Meijeren tegenover duizenden demonstranten, die protestborden droegen met teksten als ‘Klaus Schaap you vill own nuzzing’ en ‘Hongerwinter 2022-2023 regering schuldig’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het Kamerlid zei over het totalitarisme dat wordt opgetuigd: “Ze willen totale controle over ieder aspect van ons leven en zeker ook over onze voedselvoorziening. Het staat zelfs allemaal opgeschreven. Die Agenda 2030 is openbaar toegankelijk. Het World Economic Forum pleit voor een wereldwijde voedseltransitie. Ze proberen de hele wereld opnieuw op te bouwen op een manier die niet in het belang is van ons, maar puur in het belang is van dat hele kleine groepje globalisten.”

(Video verwijderd? Klik hier...)


Ze willen van Nederland samen met Vlaanderen en Noordrijn-Westfalen één grote wereldstad maken met 30 miljoen inwoners, met alleen maar hoge appartementencomplexen en ze denken dat we het voedsel wel kunnen importeren, aldus Van Meijeren.

“Nederlanders zitten hier niet op te wachten.”

Ze willen te snel de hele wereld veranderen en ik weet zeker: ze zijn hun hand aan het overspelen. Het is een kwestie van tijd totdat deze protestbeweging zo groot wordt dat niemand er nog omheen kan en dat we met z’n allen laten zien: we pikken het niet meer en wij zullen blijven strijden voor een vrij Nederland, sprak Van Meijeren.

De demonstratie was een initiatief van Samen voor Nederland. Ook andere partijen, zoals boeren en truckers, sloten zich aan. Het truckerskonvooi werd eerst tegengehouden door de politie, maar uiteindelijk toch doorgelaten richting het Zaailand.

(Video verwijderd? Klik hier...)


Er zijn mensen uit het hele land naar Leeuwarden gekomen. Een vrouw zei tegen Omrop Fryslan dat ze demonstreerde om haar vrijheid terug te krijgen. “Alles wordt kapotgemaakt. De regering werkt alleen maar voor de grote bedrijven.”

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 129 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Worden wij wakker??

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Beste Gideon, hier wilde ik toch graag een kleine correctie aanbrengen:

Al die vuile Landverraders, Parasieten van Troje onder leiding van Führer Rüttler hebben hun hand allang overspeeld….Dat was het moment waarop deze Nazi-Parasieten besloten om een Staatsgreep te plegen in Nederland, Kinderen te onderwerpen aan het Grootste medische Depopulatie & Modificatie-Experiment ooit…Daarna overspeelden ze hun hand nogmaals in OekroNazië….Je ziel verkopen aan de Duivel komt tegen een hoge prijs….

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Toppers zijn de mensen die daar stonden, Ik ben trots op dat soort mensen die laten zien dat we niks met landverraders te maken willen hebben. En ook super trots op de mannen van de FVD die ook hun nek uitsteken voor een vrij Nederland.

snappie
snappie
1 jaar geleden

87% gaat straks weer gewoon prikken, schapen volk

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x