Binnenland

Gijzeling bij NOS: dader wilde ‘grote wereldzaken’ vertellen

Help ons door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een gewapende man is vanavond de studio’s van de NOS binnengedrongen. Vlak voordat het Acht Uur Journaal begon eiste hij zendtijd, waarbij hij de portier in gijzeling nam. Kort na acht uur werd de man door de politie overmeesterd.

Het is niet precies duidelijk wat de man precies wilde. Hij zei tegen de man die hij onder schot hield: “Ik hoop dat u daar wilt zitten, dan straks, als ik moet beginnen. Ik beloof dat u niks zal gebeuren.”

De man zei verder: “De dingen die gezegd gaan worden, dat zijn wel hele grote wereldzaken. Wij zijn zeg maar ingehuurd door inlichtingendiensten en daar hebben we zaken vernomen die de huidige samenleving in twijfel trekken. En die gaan we nu naar buiten brengen. Wij doen dit ook voor de gewone burger.”

Wat de man hiermee allemaal bedoelde blijft onduidelijk. Een paar seconden later ziet de gijzelnemer door de open deur dat de politie in aantocht is. De portier vraagt daarop of hij de studio mag verlaten. Als hij dat ook daadwerkelijk doet, valt de politie binnen. De gijzelnemer, een 19-jarige man uit Pijnacker, laat onmiddellijk zijn wapen vallen en wordt door de politie overmeesterd.

Dit was de brief die de man bij zich had:


Bekijk hier de beelden.

[NOS]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
144 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J. Selten
J. Selten
7 jaren geleden

Ja, maar het in scene gezet. Toevallig dat de camera en het geluid klaar stonden, dat de gijzelnemer niet buiten beeld gaat behalve bij de arrestatie. Daarnaast geeft hij zich wel erg makkelijk/snel over. Maar misschien ligt dat aan mij.

nunki
nunki
7 jaren geleden

Dit is overduidelijk een false flag operatie. Je ziet dat het ingestudeert is, en dat het allemaal toneelspel is.

nostradamus
nostradamus
7 jaren geleden

Ik wil wel eens weten wat hij wilde vertellen!

G. Visser
G. Visser
7 jaren geleden

Het was zo slecht geacteerd… leek GTST wel. Nu heeft NPO 1,2 en 3 de hele avond gesprekstof. tegelijkertijd word er een angstsfeer gecreëerd want tot vandaag hadden we in NL nog altijd geen aanslag.
Het is geacteerd voor een geheime agenda. Deze jongen van 19 is gebruikt hiervoor. Trap er niet in!
Is werk van de psychopaten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

144
0
We lezen graag je reactie!x