Buitenland

We moeten het hebben over de banden tussen Silicon Valley Bank en het World Economic Forum

Help mee door deze info met anderen op je social netwerk te delen!

Silicon Valley Bank (SVB) viel vorige week om nadat een bankrun was ontstaan, waarbij veel klanten tegelijk geld van hun rekeningen haalden. De onrust volgde op het nieuws dat de bank veel last heeft van de sterk gestegen rentes.

Het gevolg was dat de aandelenkoersen van bankconcerns hard onderuit gingen. De Amerikaanse autoriteiten namen de bank over en garanderen dat klanten al hun tegoeden terugkrijgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De bankleiding van SVB was nauw betrokken bij het World Economic Forum en hun zogeheten Stakeholder Capitalism Metrics (SCM). SVB voerde niet alleen al het beleid uit dat op de agenda van het WEF staat, maar hield de organisatie ook op de hoogte van de voortgang.

Tientallen? Honderden?

SVB investeerde fors in de woke-beweging, projecten met betrekking tot klimaatverandering en links-activistische clubjes, van BLM tot BuzzFeed. Het waren bodemloze putten die veel geld opslokten en waar de bank niets voor terugkreeg.

De vraag is nu hoeveel Amerikaanse banken in dezelfde mate als SVB betrokken zijn bij het WEF. Tientallen? Honderden?

Er zal een flinke economische crisis nodig zijn om de Great Reset van het WEF te kunnen realiseren. Onder normale omstandigheden zullen Amerikanen nooit stakeholderkapitalisme of de ‘Je zult niets bezitten en gelukkig zijn’-deeleconomie omarmen. Er is dus een crisis nodig om mensen wanhopig te maken.

Volledig verrot

De globalisten zouden de woke-beweging kunnen gebruiken om het bestaande systeem te vernietigen, zodat ze het kunnen vervangen door een woke-structuur die nog doordringender is. Ondertussen krijgt het kapitalisme de schuld.

Op dezelfde manier beweren de globalisten dat de geopolitieke crises die het globalisme uitlokt, worden veroorzaakt door ‘nationalisme’.

Econoom Brandon Smith van Alt-Market.us vraagt zich af of de hele economie inmiddels volledig verrot is van binnen als gevolg van WEF-gerelateerde financiële kankers en alleen nog maar in elkaar hoeft te storten zoals SVB.

4.9 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boris
Boris
1 jaar geleden

Allemaal gepland om de bevolking op stang te jagen, zo zie je maar weer, de aap komt weer uit de mouw.

Annette
Annette
1 jaar geleden

De vraag die econoom Brandon Smith hardop uitspreekt, of de financiële systemen van binnenuit verrot zijn, is hem gelijk met 100% JA beantwoorden.

Ook DIT is door veel voorspellers al jaren geleden voorspeld. And it’s happening right now!

Zoals al in dit artikel wordt beschreven, is het heus niet zo gemakkelijk om zomaar eventjes miljoenen (of kan ik beter zeggen miljarden) mensen over te halen om alles wat zij bezitten, inclusief hun lichaam en ziel, over te dragen aan een stelletje van de grootst mogelijke psychopaten, die OOIT op deze wereld hebben geleefd.

Ik kan mij nog herinneren, dat ik al een aantal jaren geleden dat maffe filmpje zag van die leipo die de kreet slaakte: “You will own nothing and you will be happy.”

Toen dacht ik bij mezelf: HOE DAN? Er is eigenlijk maar één antwoord mogelijk: je bent dan niet meer een mens in de zin van het woord, met een stel goed werkende hersenen EN daarbij een geweten, die duidelijk onderscheid kan maken tussen goed en slecht. Je bent dan, dankzij de vele mrna-prikken, die niet alleen lichamelijke schade aanricht, maar OOK en vooral je psyche aantast, veranderd in iets wat ze een zombie noemen.
Ook de 5G heeft natuurlijk de nodige uitwerking EN het stelselmatige vergiftigen van ons voedsel, water en niet te vergeten de lucht die wij inademen.

Al met al een zéér giftige cocktail die, ten eerste vele mensen op korte of langere termijn de dood injagen en wat er dan nog overblijft, zal veranderen in slaven in dienst van het clubje psychopaten. En dan is misschien zelfs het woord psychopaten nog een understatement.

Natuurlijk is het vallen van de banken een georkestreerd gebeuren. Dat is namelijk mogelijk om ons allemaal aan de bedelstaf te krijgen. Als je geen voedsel meer kan kopen, geen geld meer hebt om je rekeningen te betalen, dan zal de corrupte overheid met een handreiking komen. En DAN is het: KIP, ik heb je!

Als wij met z’n allen denken, dat de afgelopen jaren ons zó op de proef hebben gesteld, maar dat het vanaf NU beter zal gaan, komt bedrogen uit.

De boeren, althans een zeer groot deel van de boeren, zijn NU in een euforische stemming, omdat zij DENKEN dat Caroline van der Plas hen heeft gered.

Maar ze zullen bedrogen uitkomen, want zij is niets anders dan het Paard van Troje, die op een slinkse wijze door het kartel naar voren is geschoven om een groot deel van de ontevreden boeren en burgers binnen te halen.

Mij benieuwen WAT er gaat gebeuren, als diezelfde boeren en burgers erachter komen, dat ze bedrogen zijn.

Meine
Meine
1 jaar geleden

de Rabobank is ook zo “woke”…

H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Rutte, Kaag, Hoekstra, Klaver, Kuiken, zijn de voorvechters van het WEF.
Kijk wat zij met hun politiek in Nederland hebben te weeg gebracht.
Deze club moet verdwijnen we moeten met de BBB weer terug naar een democratisch Nederland.
Luister naar van der Wal van het Linkse Rutte Kartel, koud en zonder gevoel voor de samenleving.
Weg met die Linkse troep.

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x