Great ResetBuitenland

Globalisten creëren doelbewust voedseltekorten en dit is het doel

Help ons door dit artikel met iedereen op je socials te delen!

De Verenigde Naties waarschuwen dat tot 80 miljoen meer mensen honger zullen lijden als de klimaatdoelen niet worden gehaald.

VN-mensenrechtencommissaris Volker Türk wees erop dat in 2021 meer dan 828 miljoen mensen te maken hadden met honger en dat daar als gevolg van klimaatverandering nog eens 80 miljoen bij kunnen komen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Onze leefomgeving staat in brand. Zij smelt. Zij droogt op. Zij is stervende,” beweerde Türk, die toevoegde dat de mensheid afstevent op een ‘dystopische toekomst’ tenzij beleidsmakers nu actie ondernemen.

Hongersnood voorkomen door minder voedsel te produceren?

Overheden dwingen hun boeren om minder voedsel te produceren met het oog op de klimaatdoelen. Hoe willen ze hongersnood voorkomen door minder voedsel te produceren?

In Sri Lanka dwong de overheid boeren over te schakelen op biologische landbouw, met als gevolg dat het systeem in elkaar stortte en miljoenen mensen honger moesten lijden.

Ierse boeren zeggen dat er tot 1,3 miljoen koeien weg moeten om de klimaatdoelen te halen. Een overheidsplan om de uitstoot in 2030 met 25 procent terug te dringen, zal ertoe leiden dat vele boeren failliet gaan.

In Nederland wordt gesproken over het onteigenen van boeren. De Canadese premier Trudeau wil de uitstoot door het gebruik van kunstmest met 30 procent terugdringen. Zo zijn er nog vele voorbeelden.

Doelbewust gecreëerd

Het moge duidelijk zijn dat de hongersnoden die de VN voorspellen doelbewust gecreëerd worden. Waarom zou de voedselproductie anders worden stilgelegd?

Hoewel de voedselprijzen naar verwachting zullen blijven stijgen, worden we in het Westen waarschijnlijk niet geconfronteerd met hongersnood. Dat scenario gaat zich waarschijnlijk afspelen in veel derdewereldlanden, met alle gevolgen van dien voor de lokale bevolking.

Terwijl de globalisten waarschuwen voor voedseltekorten en hongersnood, pleiten hun spreekbuizen bij de Wereldbank, de VN en de overheid voor ‘duurzame’ landbouw die gebaseerd is op het reduceren van methaan, niet op het maximaliseren van de output, merkt journalist Leo Hohmann op.

De machthebbers zullen beweren dat de hongersnoden toeval zijn of het resultaat van klimaatverandering.

Wereldbevolking terugbrengen

Terwijl de globalisten waarschuwen voor voedseltekorten, steunen ze beleid dat dergelijke tekorten juist in de hand werkt.

Europese beleidsmakers vrezen dat een plan om te investeren in fabrieken in Afrika zal botsen met de klimaatdoelen van de EU. Laat dat even bezinken. Ze zeggen dus dat je uitgehongerde Afrikanen niet moet redden als dat botst met je klimaatdoelen.

Eerder collectiviseerde de Sovjet-Unie de landbouw met harde hand, wat resulteerde in de Holodomor, een hongersnood op het grondgebied van Oekraïne. Ook de Grote Sprong Voorwaarts, een campagne van de Communistische Partij van China om de landbouw te transformeren, leidde tot een hongersnood, met miljoenen dodelijke slachtoffers.

Is het dan vreemd dat de Nederlandse boeren zich verzetten tegen onteigening?

De globalisten en hun nuttige idioten (de klimaatactivisten) proberen al generaties lang de wereldbevolking terug te brengen. Nu doen ze het rechtstreeks door voedseltekorten te creëren.

[LifeSiteNews via WND News Center]

4.8 166 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
9 maanden geleden

Dan moeten wij als wereldbevolking de regeringen wereldwijd bestrijden. Dit deel ik op veel sites buiten Europa.
Doe ik eigenlijk met alles.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
9 maanden geleden

Laat ze maar kletsen en dromen ??? Ze zijn allemaal BANKRUPT !!

Albatros
Albatros
9 maanden geleden

wij laten gewoon gebeuren mensen denken dat dit een complot is dat is het ook.
de boeren weg en geen eten ten zij wij opstand komen. uit Europa grenzen dicht en geen handel meer met Amerika drijven

#goednieuws
#goednieuws
9 maanden geleden

Goh, als men dit komt te weten in Afrika dan ontstaat er een ware Exodus richting de EU!!

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x