Gezondheid

Proefschrift: “Wereldgezondheidsorganisatie en farmaceutische industrie zweren samen tegen ons”

Help door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Australië zijn alle ogen momenteel gericht op de Universiteit van Wollongong. Een medewerker van de universiteit heeft een proefschrift geschreven waarin ze concludeert dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) samenspant met de farmaceutische industrie.

Dr. Judy Wilyman claimt in haar proefschrift dat de Mexicaanse griep in 2009 tot pandemie is uitgeroepen door een geheime WHO-commissie die nauwe banden heeft met medicijnmakers die veel geld hebben verdiend aan de ziekte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Samenzweren

Artsen noemen haar paper een ‘complottheorie’, maar de universiteit verdedigt het besluit om het proefschrift te accepteren. De universiteit zegt in een verklaring vrijheid van meningsuiting te stimuleren en zich te houden aan de internationale richtlijnen.

Proefschrift: "Wereldgezondheidsorganisatie en farmaceutische industrie zweren samen tegen ons"
Dr. Judy Wilyman

Wilyman suggereert dat het Australische vaccinatiebeleid is beïnvloed door de WHO en de farmaceutische industrie, die samenzweren om vaccins te promoten.

Autisme

In 2007 schreef dr. Wilyman een paper waarin ze stelt dat het kinkhoestvaccin niet effectief is en bovendien gelinkt is aan autisme. In 2011 sprak ze zich uit tegen HPV-vaccinatie omdat er volgens haar geen duidelijk bewijs was voor de effectiviteit ervan.

Volgens arts John Cunningham bevat het proefschrift van Wilyman fouten. “Het moet worden bestudeerd door mensen die verstand hebben van vaccinaties,” zei hij.

[SBS]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
garriet60
garriet60
8 jaren geleden

weer iemand die een duitje in het zakje doet namens de BIG FARMA iemand die verstand vaccineren heeft !1 bah bah

Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Weg ermee!

Katya
Katya
8 jaren geleden

weer iemand die haar nek uitsteekt en voor haar leven moet vrezen, moedig.

Ph
Ph
8 jaren geleden

Van het moment dat bedrijven (artsen zijn bedrijven rechtstreeks verbonden aan big farma, dit getuige ook de vele vertegenwoordigers van big farma die de artsen praktijken langs gaan om hun producten aan de man te brengen) spreken over complot theorieën, dat het dan ook geen complot is maar wel de realiteit!!

Het WHO krijgt advies van big farma, het zijn ook deze mensen die zetelen in de WHO, dus kan er van onafhankelijkheid-neutraliteit geen sprake meer zijn….de zgn Mexicaanse griep is daar een heel mooi voorbeeld van.
Op amper een paar weken tijd roept het WHO op advies van big farma een pandemie uit, word er een product dat amper getest is (duurt normaal 5-10 jaren) op enkele weken tijd op de markt gegooid met alle gevolgen vandien.
Het product heeft meer doden op zijn geweten dan de eigenlijke griep zelf (die cijfers zijn op het internet beschikbaar) om het dan nog niet te hebben over mensen die door het product de rest van hun leven gehandicapt zijn geworden.
Het product bleek uiteindelijk ook niet te helpen (cijfers zijn te vinden op het internet) meer nog, de mensen die zich niet hebben laten inspuiten door die rotzooi, hebben op een natuurlijke wijze antistoffen aangemaakt.
Diegene die zich wel hebben laten inspuiten, hebben geen antistoffen aangemaakt (wetenschappelijke artikels, zijn te vinden op het internet)
Regeringsinstellingen hebben zich dus laten naaien, ze zijn opgezadeld met miljoenen extra kosten om een voorraad medicatie aan te leggen, dat achteraf waardeloos bleek te zijn.

Daarom zullen artsen en big farma als ze aangepakt worden (zij niet alleen, andere bedrijven en individu’s gebruiken dezelfde tactiek) snel roepen en tieren dat het een complot theorie is…….een kat in het nauw maakt nu eenmaal rare sprongen.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x