Mens en Dier

Gideon van Meijeren trekt van leer tegen viroloog Van Ranst: ‘Misselijkmakende en schadelijke propaganda’

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nadat de Belgische wielrenner Greg Van Avermaet had gezegd dat hij na zijn coronavaccin last kreeg van een verstoord immuunsysteem schreef Kamerlid Gideon van Meijeren op social media: “Wéér een kerngezond persoon die vatbaar was voor propaganda en in de val is getrapt.”

“Liet zich wijsmaken dat het een goed idee zou zijn om zich te laten injecteren met een experimentele gentherapie,” voegde hij toe.

De Belgische viroloog Marc Van Ranst ging los op Van Meijeren: “Jij bent Kamerlid en propageert, net als Willem Engel, compleet leugenachtig dat vaccins eigenlijk gentherapie zijn. Heb jij dan geen minimum aan verantwoordelijkheidszin? Geen greintje fatsoen? Ga je de weg van Baudet op, compleet van het padje af en de boreaalse gracht in?”

Wel degelijk aangemerkt als gentherapie

Van Meijeren dient de Belgische Van Dissel in een Twitter-draadje van repliek. “Hoe het in België is geregeld weet ik niet – daar ga ik ook niet over – maar conform de in Nederland gehanteerde officiële terminologie worden de ‘vaccins’ die nu worden toegediend wel degelijk aangemerkt als gentherapie,” stelt het Kamerlid.

“De injecties bevatten genetisch gemodificeerde organismen. Dit wordt bevestigd door een woordvoerder van Cogem (Commissie Genetische Modificatie, red.). Voor toepassing van dergelijke middelen gebruikt de overheid zélf de term gentherapie,” voegt Van Meijeren toe.

Excuus zou op zijn plaats zijn

Een excuus van de heer Van Ranst voor zijn ronduit onfatsoenlijke en onverantwoorde gefoeter richting een Nederlands parlementariër zou uiteraard op zijn plaats zijn, maar daar reken ik (gelet op zijn slechte reputatie) niet op, aldus de FVD’er.

“Mijn advies aan de heer Van Ranst is daarom om ons niet langer op huichelachtige wijze lastig te vallen met zijn misselijkmakende en schadelijke propaganda,” besluit hij.

Van Meijeren verwijst daarbij naar twee nieuwsartikelen. Uit het ene artikel blijkt dat Van Ranst zijn ‘corona-strategie’ een jaar voor het virus al klaar had, in het andere wordt gesteld dat hij de bevolking in de voorjaarsvakantie van 2020 ‘bewust ongerust’ maakte.

4.9 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
121 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 maanden geleden

OFFICIEEL IS DIT EEN:

Experimentele mRNA-Gentherapie-Spike-Eiwitten-Nood-VacciNazi….

Zodat Big Pharma NIET Aansprakelijk is voor eventuele Schade, Letsel en/of Dood…De Overheden schuiven ELKE VERANTWOORDELIJKHEID van zich af door het Geheel Vrijwillig aan het Gepeupel op te Dringen…

Arnie
Arnie
11 maanden geleden

Is het niet, herr von Rants….

Malion
Malion
11 maanden geleden

Van Ranst verkoopt wat hij “moet” verkopen zonder gêne, waarschijnlijk heeft hij daarvoor zijn ziel verkocht. Zou tragisch zijn voor hem zelf, er zitten overal consequenties aan. Hij is ook verantwoordelijk voor de mensen die schade oplopen, hoe erg is het als hij dit bewust doet. Gideon blijf in je kracht staan en blijf de leugens openbaar maken, goed gedaan.

T,A
T,A
11 maanden geleden

wohw!!!!! goed zo gideon . waarheid boven alles. je bent een echte held

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

121
0
We lezen graag je reactie!x