CoronaBuitenland

GoFundMe zet internet op stelten door inzamelingsactie voor vrijheidstruckers te beëindigen

Help door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

Crowdfundingplatform GoFundMe heeft de inzamelingsactie voor truckers die demonstreren bij het parlement in de Canadese hoofdstad Ottawa beëindigd. GoFundMe beweert dat het protest een ‘bezetting’ is geworden.

In eerste instantie wilde het platform het geld overmaken naar ‘geloofwaardige goede doelen’. Er was al 10 miljoen dollar ingezameld.

Mensen reageren boos en zijn teleurgesteld dat GoFundMe is gezwicht voor de druk vanuit de Canadese overheid. Gouverneur van Florida Ron DeSantis sprak van fraude en kondigde een onderzoek aan naar deze misleidende praktijken.

Negatieve reviews

Het Amerikaanse congreslid Jim Jordan wees erop dat GoFundMe de autonome zone van Antifa in Seattle promootte, maar de inzamelingsactie voor truckers die protesteren tegen de vaccinatieplicht beëindigt. “Wij hebben vragen,” aldus Jordan.


Columnist Benny Johnson liet zich helemaal gaan op Twitter. Hij vindt dat de mensen van GoFundMe in de gevangenis moeten worden gezet. Ook begonnen mensen het platform massaal te bombarderen met negatieve reviews.

Nieuwe inzamelingsactie

Er werd meteen een nieuwe inzamelingsactie opgezet via GiveSendGo, die in een dag meer dan 1 miljoen dollar heeft opgebracht. Het platform werd vervolgens het slachtoffer van ddos-aanvallen.

De actie van GoFundMe zette het internet vrijdagavond op stelten. Ezra Levant van Rebel News, die de protesten op de voet volgt, beschuldigde het platform van diefstal. Op zaterdag liet GoFundMe weten dat donoren hun geld automatisch terugkrijgen.

Elon Musk, die de truckerdemonstratie steunt, tweette het volgende:


[Zero Hedge]

4.8 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
1 jaar geleden

Ddos aanvallen kan je (makkelijk) tackelen… er zijn genoeg moegelijkheden, 9for news heeft daar ook last van gehad.. jamer dat er geen deskubdige webmaster (s) zijn bij GiveSendGo… maar afgezien daarvan ben ik het met de meerderheid eens dat dit pure diefstal is.. het geld had naar de truckers gemoeten die voor onze vrijheid strijden…

Leven
Leven
1 jaar geleden

De schoften ,geld terug en op een andere rekening,waar halen ze de moed vandaan?,
Meneer Trudeau is gevlucht, denkt op zo’n manier nog macht uit te oefenen.

King of light
King of light
1 jaar geleden

Grundfundme is in 2015 voor het overgrote deel verkocht aan, daar komt ie, een investeringsmaatschappij genaamd Accel Partners & Technology Crossover Ventures.
(zitten ook in facebook, Spotify, Netflix, Expedia, AirBnB enz)

Tja dat moet alweer genoeg zeggen. Zal wel weer een touwtje trek firma zijn de grote jongens aan de top.

Judith
Judith
1 jaar geleden

Elon Musk vertrouw ik ook voor geen meter.
Je kunt je afvragen wat die bij en voor de truckers doet.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

97
0
We lezen graag je reactie!x