CoronaBuitenland

Het eerste covid-tribunaal gaat van start: ‘Eindelijk! Kijken!’

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!

Zaterdag is het eerste covid-tribunaal van start gegaan. Een groep bestaande uit 11 advocaten en een rechter uit Portugal is een strafrechtelijk onderzoek begonnen. Al het beschikbare bewijs van misdaden tegen de menselijkheid zal worden gepresenteerd aan een jury, in dit geval de burgerbevolking.

Het strafrechtelijk onderzoek is van het volk, door het volk en voor het volk. De groep heeft besloten om het onderzoek buiten het systeem uit te voeren, aangezien geen enkele rechtbank bereid was om de zaak in behandeling te nemen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Aanklachten

De groep stelt in een verklaring dat overheden onder invloed staan van corrupte en criminele machtsstructuren. Ze hebben een pandemie geënsceneerd die jarenlang is voorbereid. Ze hebben paniek aangewakkerd om het volk zogenaamde ‘vaccinaties’ te laten nemen, die inmiddels extreem gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn gebleken, aldus de advocaten, die tijdens het tribunaal worden bijgestaan door een aantal zeer gerespecteerde wetenschappers en experts.

Het proces moet gaan leiden tot aanklachten tegen de mensen die zich schuldig hebben gemaakt aan deze misdaden tegen de menselijkheid.

De betrokken advocaten: Virginie de Araujo Recchia uit Frankrijk, Claire Deeks uit Nieuw-Zeeland, Viviane Fischer uit Duitsland, Reiner Füllmich uit Duitsland, Ana Garner uit de Verenigde Staten, Renate Holzeisen uit Italië, Tony Nikolic uit Australië, Dipali Ojha uit India, Dexter L-J. Ryneveldt uit Zuid-Afrika, Deana Sacks uit de Verenigde Staten en Michael Swinwood uit Canada. De rechter is Rui Fonseca E. Castro uit Portugal.

Bekijk hieronder de openingspleidooien:

“Eindelijk! Het eerste grote ‘coronaproces’ onder leiding van Reiner Füllmich gaat van start in Duitsland. Kijken!” reageert FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen. FVD-voorman Thierry Baudet voegt toe: “Eerste covid-tribunaal gaat van start.”

4.7 520 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

292 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter1
Pieter1
2 jaren geleden

En hoe en door wie worden de vonnissen uitgevoerd?

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Yep, het gaat druk worden in Scheveningen.

Sherma
Sherma
2 jaren geleden

Terwijl zie ik via Twitter de reden van de vele hartaanvallen, volgens MSM :
-Sneeuwruimen
-Klimaatsverandering
-Hoge energierekening

Elise
Elise
2 jaren geleden

Dus hebben ze een eigen rechtbank gecreëerd. Is dit dan wel rechtsgeldig? En hoe bereik je het grote publiek?

Back to top button
292
0
We lezen graag je reactie!x