CoronaBuitenland

Het eerste covid-tribunaal gaat van start: ‘Eindelijk! Kijken!’

Help ons door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

Zaterdag is het eerste covid-tribunaal van start gegaan. Een groep bestaande uit 11 advocaten en een rechter uit Portugal is een strafrechtelijk onderzoek begonnen. Al het beschikbare bewijs van misdaden tegen de menselijkheid zal worden gepresenteerd aan een jury, in dit geval de burgerbevolking.

Het strafrechtelijk onderzoek is van het volk, door het volk en voor het volk. De groep heeft besloten om het onderzoek buiten het systeem uit te voeren, aangezien geen enkele rechtbank bereid was om de zaak in behandeling te nemen.

Aanklachten

De groep stelt in een verklaring dat overheden onder invloed staan van corrupte en criminele machtsstructuren. Ze hebben een pandemie geënsceneerd die jarenlang is voorbereid. Ze hebben paniek aangewakkerd om het volk zogenaamde ‘vaccinaties’ te laten nemen, die inmiddels extreem gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn gebleken, aldus de advocaten, die tijdens het tribunaal worden bijgestaan door een aantal zeer gerespecteerde wetenschappers en experts.

Het proces moet gaan leiden tot aanklachten tegen de mensen die zich schuldig hebben gemaakt aan deze misdaden tegen de menselijkheid.

De betrokken advocaten: Virginie de Araujo Recchia uit Frankrijk, Claire Deeks uit Nieuw-Zeeland, Viviane Fischer uit Duitsland, Reiner Füllmich uit Duitsland, Ana Garner uit de Verenigde Staten, Renate Holzeisen uit Italië, Tony Nikolic uit Australië, Dipali Ojha uit India, Dexter L-J. Ryneveldt uit Zuid-Afrika, Deana Sacks uit de Verenigde Staten en Michael Swinwood uit Canada. De rechter is Rui Fonseca E. Castro uit Portugal.

Bekijk hieronder de openingspleidooien:

“Eindelijk! Het eerste grote ‘coronaproces’ onder leiding van Reiner Füllmich gaat van start in Duitsland. Kijken!” reageert FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen. FVD-voorman Thierry Baudet voegt toe: “Eerste covid-tribunaal gaat van start.”

4.7 519 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
292 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter1
Pieter1
11 maanden geleden

En hoe en door wie worden de vonnissen uitgevoerd?

ProAsfalt
ProAsfalt
11 maanden geleden

Yep, het gaat druk worden in Scheveningen.

Sherma
Sherma
11 maanden geleden

Terwijl zie ik via Twitter de reden van de vele hartaanvallen, volgens MSM :
-Sneeuwruimen
-Klimaatsverandering
-Hoge energierekening

Elise
Elise
11 maanden geleden

Dus hebben ze een eigen rechtbank gecreëerd. Is dit dan wel rechtsgeldig? En hoe bereik je het grote publiek?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

292
0
We lezen graag je reactie!x