Homepagina » Gezondheid » Het leven van deze wetenschapper werd verwoest omdat ze ontdekte hoe er op ons geëxperimenteerd wordt
Het leven van deze wetenschapper werd verwoest omdat ze ontdekte hoe er op ons geëxperimenteerd wordt

Het leven van deze wetenschapper werd verwoest omdat ze ontdekte hoe er op ons geëxperimenteerd wordt

Biochemicus en microbioloog dr. Judy Mikovits was van 2006 tot 2011 onderzoeksdirecteur van het Whittemore Peterson Institute in Nevada en deed daar onderzoek naar het chronischevermoeidheidssyndroom (CVS). Ook werkte ze 20 jaar voor het Amerikaanse Nationaal Kankerinstituut.

Ze ontdekte een verband tussen het zogeheten XMRV-virus (xenotropic murine leukemia virus-related virus), een retrovirus dat verwant is aan muizenvirussen, en CVS. Veel patiënten zagen Mikovits als een redder in nood: eindelijk had iemand een biologische oorzaak voor hun ziekte gevonden. Al jaren kregen ze te horen dat hun aandoening psychisch was.

Uit haar XMRV-studie kwam naar voren dat twee derde van de patiënten met het chronischevermoeidheidssyndroom het virus bij zich droeg, tegen slechts vier procent van gezonde controlepatiënten.

Tikkende tijdbom

Retrovirussen zijn virussen die hun erfelijk materiaal opslaan in de vorm van RNA. Het XMRV-virus is verwant aan virussen die bij ratten en muizen leukemie veroorzaken. In 2006 werd XMRV voor het eerst ontdekt in tumorweefsel van prostaatkankerpatiënten.

Het virus, dat volgens Mikovits kan worden geactiveerd door vaccinaties, zou een tikkende tijdbom zijn. Ze schat dat alleen al tussen de 10 en 25 miljoen Amerikanen ermee besmet zijn. De wetenschapper concludeert op basis van haar onderzoek dat het virus onder meer kanker, CVS, autisme en multiple sclerose kan veroorzaken.

“Hoeveel nieuwe retrovirussen hebben we gecreëerd door ons onderzoek met muizen, vaccinonderzoek en onderzoek naar gentherapie?” vroeg Mikovits zich af in een filmpje dat in november 2015 op YouTube is geplaatst. “Hoeveel nieuwe ziektes hebben wij zelf gecreëerd? Ze experimenteren op ons. Ik ben echt bezorgd.”

Nadat haar onderzoek in 2009 werd gepubliceerd in vakblad Science kwam het machtige lobbynetwerk van de farma-industrie in actie. De studie werd in 2011 ingetrokken door het tijdschrift en dr. Mikovits werd ontslagen bij het Whittemore Peterson Institute.

Oh mijn God!

De reden van het ontslag was onduidelijk. Volgens sommige bronnen had het niets te maken met het artikel uit 2009, maar met haar weigering om bepaalde cellijnen over te dragen aan een andere wetenschapper.

Dr. Mitovits is van mening dat vaccins gevaarlijk zijn en denkt dat de overheid om die reden probeert haar de mond te snoeren. Ze werd in 2011 gearresteerd wegens het ‘stelen’ van documenten die, zo bleek, gewoon in haar laboratorium lagen.

Haar advocaat zei dat er geen reden was om haar te arresteren. Eind 2011 werd de zaak geseponeerd. “Als ik net als andere microbiologen word vermoord, geloof dan niet dat het zelfmoord was,” zegt ze in onderstaande video met een glimlach.

Op 22 juli 2009 vond in Amerika een speciale bijeenkomst plaats over het XMRV-virus. Vier vooraanstaande wetenschappers van de National Institutes of Health presenteerden hun bevindingen. Ze zeiden dat een nieuw ontdekt retrovirus gelinkt kon worden aan onder meer CVS, prostaatkanker en autisme. Toen dr. Mikovits haar presentatie afsloot, riep één van de aanwezige wetenschappers: “Oh mijn God!”

In haar boek Plague legt ze uit hoe ze op alle mogelijke manieren werd tegengewerkt toen ze zich opeens in een mijnenveld bevond omdat ze zich bezighield met onderzoek naar autisme. Het boek is hier verkrijgbaar.Vond je deze informatie belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

2 reacties

  1. om het even welke klokkenluider is nog niet jarig

    20 likes
  2. Vraag blijft: Hoe kun je herstellen?

    3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

baudet

Baudet waarschuwt voor gezondheidsrisico’s 5G: ‘Dit zijn geen kleine kwaaltjes’

Donderdag werd in de Tweede Kamer gedebatteerd ...

griepprik

NUcheckt gefactcheckt door NFNcheckt. Waarom je wél griep kunt krijgen van de griepprik

Mensen die voor de mainstream media werken ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
  • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
  • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.