Binnenland

Ooggetuige stelt dat boeren niet tegen verkeer in reden over A7: ‘Het is zo vals, zo vals’

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

Een groep spookrijdende boeren heeft vorige week vrijdagavond voor een gevaarlijke situatie gezorgd op de A7 tussen Heerenveen en Drachten, berichtte de NOS.

De boeren reden in hun trekkers eerst langzaam rijdend op de goede weghelft bij Tjalleberd richting Heerenveen. Toen zij op een politieblokkade stuitten, keerden zij om en reden zij op dezelfde weghelft de andere kant op, aldus de NOS.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Vrijdag spraken vertegenwoordigers van het kabinet met boerenorganisaties over de stikstofplannen.

Dat is niet zo

Volgens een ooggetuige reden de boeren niet tegen het verkeer in. “Ik ben getuige [geweest] van wat er vrijdagavond op de autoweg is gebeurd,” zei huisarts Berber Pieksma uit Haulerwijk zondag tijdens het protest in Groningen tegen LNN Media. “Men claimt dat de boeren tegen het verkeer in reden. Dat is niet zo. Het is zó vals, zo vals.”

Pieksma was op de bewuste vrijdagavond op weg van Lelystad naar huis. Ze zag tot haar verbazing helemaal geen tegenliggend verkeer, vervolgens zag ze allemaal politievoertuigen en over de vluchtstrook reden allemaal tractoren, in de verkeerde richting.

Ze zouden ingesloten worden

“Die mensen werden gedirigeerd over de vluchtstrook,” aldus de huisarts. “En dan vertellen ze naar de buitenwereld dat de boeren tegen de richting in reden. Dat was niet zo. Zij reden over de vluchtstrook weer weg, want ze zouden ingesloten worden.”

Pieksma zei dat ze zelf heeft gezien hoe Romeo’s, de inmiddels beruchte undercoveragenten, optreden en hoe ze uit hun politiebusje komen. “Je hoeft mij niets meer te vertellen over de betrouwbaarheid van deze journalistiek.”

4.9 150 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos Veraart
Jos Veraart
1 jaar geleden

Vuile kutmedia in NL

John Kuhles
John Kuhles
1 jaar geleden

NOS & RTL4 allemaal WEF Slaven

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
1 jaar geleden

Het zou mij niks verbazen dat de Romeo’s gewoon antifa tuig is. De SS van Rutte.

Anoniem 71
Anoniem 71
1 jaar geleden

Ja joh NOS komt alleen maar met leugens propaganda media van de staat die wij betalen met onze belastingcenten. SCHOFTEN. LEUGENS LEUGENS EN NOG EENS LEUGENS.

Back to top button
73
0
We lezen graag je reactie!x