Binnenland

Ooggetuige stelt dat boeren niet tegen verkeer in reden over A7: ‘Het is zo vals, zo vals’

Help ons door deze informatie met iedereen op je socials te delen!

Een groep spookrijdende boeren heeft vorige week vrijdagavond voor een gevaarlijke situatie gezorgd op de A7 tussen Heerenveen en Drachten, berichtte de NOS.

De boeren reden in hun trekkers eerst langzaam rijdend op de goede weghelft bij Tjalleberd richting Heerenveen. Toen zij op een politieblokkade stuitten, keerden zij om en reden zij op dezelfde weghelft de andere kant op, aldus de NOS.

Vrijdag spraken vertegenwoordigers van het kabinet met boerenorganisaties over de stikstofplannen.

Dat is niet zo

Volgens een ooggetuige reden de boeren niet tegen het verkeer in. “Ik ben getuige [geweest] van wat er vrijdagavond op de autoweg is gebeurd,” zei huisarts Berber Pieksma uit Haulerwijk zondag tijdens het protest in Groningen tegen LNN Media. “Men claimt dat de boeren tegen het verkeer in reden. Dat is niet zo. Het is zó vals, zo vals.”

Pieksma was op de bewuste vrijdagavond op weg van Lelystad naar huis. Ze zag tot haar verbazing helemaal geen tegenliggend verkeer, vervolgens zag ze allemaal politievoertuigen en over de vluchtstrook reden allemaal tractoren, in de verkeerde richting.

Ze zouden ingesloten worden

“Die mensen werden gedirigeerd over de vluchtstrook,” aldus de huisarts. “En dan vertellen ze naar de buitenwereld dat de boeren tegen de richting in reden. Dat was niet zo. Zij reden over de vluchtstrook weer weg, want ze zouden ingesloten worden.”

Pieksma zei dat ze zelf heeft gezien hoe Romeo’s, de inmiddels beruchte undercoveragenten, optreden en hoe ze uit hun politiebusje komen. “Je hoeft mij niets meer te vertellen over de betrouwbaarheid van deze journalistiek.”

4.9 150 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos Veraart
Jos Veraart
7 maanden geleden

Vuile kutmedia in NL

John Kuhles
John Kuhles
7 maanden geleden

NOS & RTL4 allemaal WEF Slaven

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
7 maanden geleden

Het zou mij niks verbazen dat de Romeo’s gewoon antifa tuig is. De SS van Rutte.

Anoniem 71
Anoniem 71
7 maanden geleden

Ja joh NOS komt alleen maar met leugens propaganda media van de staat die wij betalen met onze belastingcenten. SCHOFTEN. LEUGENS LEUGENS EN NOG EENS LEUGENS.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

73
0
We lezen graag je reactie!x