UFO

New Yorkse ufologen hebben meer vragen dan antwoorden (video)

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een aantal ufologen uit New York heeft na decennia wetenschappelijk onderzoek meer vragen dan antwoorden over de ruimte en vreemde fenomenen.

Al sinds de vroegste ontwikkeling van het schrift worden UFO-waarnemingen opgetekend en vaak toegeschreven ‘aan een hemelse macht’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Voorbeelden zijn een beschrijving van een gevaarte dat eruitzag als blinkend metaal met wielen van de profeet Ezechiël en een Egyptische vermelding uit 1450 voor Christus van ‘cirkels van vuur’ tijdens het bewind van farao Thoetmosis III.

Ook Julius Obsequens’ werk Liber de Prodigis over de wonderen die in Rome voorvielen wekte veel interesse in sommige kringen vanwege zijn verwijzingen naar objecten die zich aan de hemel voortbewogen. Deze werden later geïnterpreteerd als meldingen van ongeïdentificeerde vliegende objecten.

Onverklaarbaar

In 1255 zagen de Japanse generaal Yoritsume en zijn leger bollen van licht dansen boven Kyoto. In 1561 leken veel voorwerpen een luchtgevecht boven Neurenberg uit te vechten. De Zwitserse schrijver Erich von Däniken verklaarde historische raadselachtige berichten door het bezoek van ruimteschepen van buitenaardse beschavingen aan te nemen, die zich als UFO presenteerden.

Veel normale optische verschijnselen worden uit onwetendheid aangezien voor UFO. Vaak treden meldingen in een golf op door een mediahype. Een klein percentage van de meldingen blijft na onderzoek echter onverklaarbaar.

Bron: YouTube/RTAmerica

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
lauke
lauke
11 jaren geleden

denk dat iedereen die zich met dit onderwerp bezig houd vragen heeft en dat zou altijd zo blijven als ze zich niet openlijk aan de wereld presenteren in volle glorie, we worden zo niets wijzer, het blijft altijd gissen dan en vanuit gissen komen de meest wilde theorien naar boven wat de geloofwaardigheid alleen maar meer schaad

Morningstar
Morningstar
11 jaren geleden

@Lauke: Dat klopt. Al duizenden jaren zweven de UFOnauten boven de aarde, maar nog nooit hebben ze met aardbewoners publiekelijk kennis gemaakt. Reden temeer om aan hun bestaan te twijfelen.

doe normaal
doe normaal
11 jaren geleden

[quote name=”Morningstar”]@Lauke: Dat klopt. Al duizenden jaren zweven de UFOnauten boven de aarde, maar nog nooit hebben ze met aardbewoners publiekelijk kennis gemaakt. Reden temeer om aan hun bestaan te twijfelen.[/quote]

Twijfelen ??? Nou ja zeg, dit is een van de vele redenen om geen aandacht aan dit soort flauwekul te besteden. Mensen blijven maar van alles verzinnen, en geloven er ook nog in. Triets…

lauke
lauke
11 jaren geleden

[quote name=”Morningstar”]@Lauke: Dat klopt. Al duizenden jaren zweven de UFOnauten boven de aarde, maar nog nooit hebben ze met aardbewoners publiekelijk kennis gemaakt. Reden temeer om aan hun bestaan te twijfelen.[/quote]
daar heb je wel gelijk aan, maar het is niet zozeer dat ik twijfel aan het bestaan van buitenaartse rassen , ben wel overtuigd dat er meer moet zijn dan alleen de mensheid, twijfel eerder dat ze massaal de aarde bezoeken, want als je de resultaten van kepler ziet, die liegen er niet om, maar het blijft gewoon een puzzelstuk over waarom ze zich niet gewoon laten zien en de mens verder helpen in een andere fase waarin alles eerlijk verdeeld is op de wereld, geen geld systeem meer is en iedereen is in harmony met elkaar kan leven en dat me moeder aarde eens niet vervuilen en verder kapot maken, maar goed

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x