Homepagina » UFO » New Yorkse ufologen hebben meer vragen dan antwoorden (video)
New Yorkse ufologen hebben meer vragen dan antwoorden

New Yorkse ufologen hebben meer vragen dan antwoorden (video)

Een aantal ufologen uit New York heeft na decennia wetenschappelijk onderzoek meer vragen dan antwoorden over de ruimte en vreemde fenomenen.

Al sinds de vroegste ontwikkeling van het schrift worden UFO-waarnemingen opgetekend en vaak toegeschreven ‘aan een hemelse macht’.

Voorbeelden zijn een beschrijving van een gevaarte dat eruitzag als blinkend metaal met wielen van de profeet Ezechiël en een Egyptische vermelding uit 1450 voor Christus van ‘cirkels van vuur’ tijdens het bewind van farao Thoetmosis III.

Ook Julius Obsequens’ werk Liber de Prodigis over de wonderen die in Rome voorvielen wekte veel interesse in sommige kringen vanwege zijn verwijzingen naar objecten die zich aan de hemel voortbewogen. Deze werden later geïnterpreteerd als meldingen van ongeïdentificeerde vliegende objecten.

Onverklaarbaar

In 1255 zagen de Japanse generaal Yoritsume en zijn leger bollen van licht dansen boven Kyoto. In 1561 leken veel voorwerpen een luchtgevecht boven Neurenberg uit te vechten. De Zwitserse schrijver Erich von Däniken verklaarde historische raadselachtige berichten door het bezoek van ruimteschepen van buitenaardse beschavingen aan te nemen, die zich als UFO presenteerden.

Veel normale optische verschijnselen worden uit onwetendheid aangezien voor UFO. Vaak treden meldingen in een golf op door een mediahype. Een klein percentage van de meldingen blijft na onderzoek echter onverklaarbaar.

Bron: YouTube/RTAmerica

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • lauke schreef:

  denk dat iedereen die zich met dit onderwerp bezig houd vragen heeft en dat zou altijd zo blijven als ze zich niet openlijk aan de wereld presenteren in volle glorie, we worden zo niets wijzer, het blijft altijd gissen dan en vanuit gissen komen de meest wilde theorien naar boven wat de geloofwaardigheid alleen maar meer schaad

  0 likes
 • Morningstar schreef:

  @Lauke: Dat klopt. Al duizenden jaren zweven de UFOnauten boven de aarde, maar nog nooit hebben ze met aardbewoners publiekelijk kennis gemaakt. Reden temeer om aan hun bestaan te twijfelen.

  0 likes
 • doe normaal schreef:

  [quote name=”Morningstar”]@Lauke: Dat klopt. Al duizenden jaren zweven de UFOnauten boven de aarde, maar nog nooit hebben ze met aardbewoners publiekelijk kennis gemaakt. Reden temeer om aan hun bestaan te twijfelen.[/quote]

  Twijfelen ??? Nou ja zeg, dit is een van de vele redenen om geen aandacht aan dit soort flauwekul te besteden. Mensen blijven maar van alles verzinnen, en geloven er ook nog in. Triets…

  0 likes
 • lauke schreef:

  [quote name=”Morningstar”]@Lauke: Dat klopt. Al duizenden jaren zweven de UFOnauten boven de aarde, maar nog nooit hebben ze met aardbewoners publiekelijk kennis gemaakt. Reden temeer om aan hun bestaan te twijfelen.[/quote]
  daar heb je wel gelijk aan, maar het is niet zozeer dat ik twijfel aan het bestaan van buitenaartse rassen , ben wel overtuigd dat er meer moet zijn dan alleen de mensheid, twijfel eerder dat ze massaal de aarde bezoeken, want als je de resultaten van kepler ziet, die liegen er niet om, maar het blijft gewoon een puzzelstuk over waarom ze zich niet gewoon laten zien en de mens verder helpen in een andere fase waarin alles eerlijk verdeeld is op de wereld, geen geld systeem meer is en iedereen is in harmony met elkaar kan leven en dat me moeder aarde eens niet vervuilen en verder kapot maken, maar goed

  0 likes
 • carla schreef:

  Hoe kun je zien of het UFO’s zijn of reflecties van space shuttles?

  0 likes
 • Nostradamus schreef:

  Ik wil wel eens weten wat er moet gebeuren willen ze buitenaards leven erkennen?

  En wat is het protocol mocht er in eens echt ruimteschip boven de dam hangen?

  0 likes
 • m&m schreef:

  twijfel heeft geloof ik toegeslagen in de gelederden.
  ik weet wat ik gezien heb en daar kan niemand wat aan veranderen.
  dit is ook precies wat ze willen,twijfel zaaien en dan afdoen als een kronkel in je hersens.
  kom mensen wordt wakker.
  waarom zou breugel op zijn schilderijen een ufo schilderen voor ongeveer 800 jaar terug,maar je kan ook zeggen dat het er stiekum bij geschilderd is natuurlijk.

  0 likes
 • Andries schreef:

  Deze “wetenschappers” doen me aan Mart Smeets denken. Decennia lang spuiten alle renners anabolen of weet ik het wat, maar Martje ziet niks. Floyd Landis beult als een dolle stier alle renners voorbij, maar Martje ziet niks. Lance bedriegt jaren lang de hele wereld, en de enkeling die beweert dat hij pepmiddelen gebruikt, wordt to kakken gezet. Onder andere door Mart S. Ik vraag me af of Martje Smeets nu echt zo blind, naïef en dom was, al die jaren. Of dat hij zich medeschuldig heeft gemaakt met het in stand houden van de leugen. Althans, bewust de boel in stand gehouden heeft. Hoe dan ook. Hij komt er niet positief van af. Want als hij het al die tijd echt niet heeft geweten, dan heeft hij al die jaren geen echte journalistiek bedreven.

  Hetzelfde geldt voor deze “wetenschappers”. Of ze willen het niet zien, of ze zien het wel, en ze liegen erover. Een van de twee. En ze hoeven wat mij betreft niet meer te rekenen op vergeving. Die fase is allang voorbij. Dit vanwege het feit dat het nieuws over intelligent buitenaards leven zo enorm belangrijk is, dat iedere vorm van verdoezeling een hele grote misdaad is.

  0 likes
 • Alaay schreef:

  Indien er Aliens bestaan, dan hebben ze dezelfde oorsprong als wij mensen en kunnen wij zonder hun hulp alles bereiken wat zij bereikt hebben. Immers, de principe in het universum is overal en voor alle leven hetzelfde.
  Bovendien maken wij de fout om teveel in het zintuigelijke te zoeken. In plaats van onze geestesoog te ontwikkelen, verkwisten we onze energie en grondstoffen aan het ontwikkelen van (overbodige) techniek en m.n. moderne, alles vernietigende wapens. De mens heeft echt niet zo veel nodig om een tevreden leven te leiden. Tegenwoordig moet alles heel snel en noch het fysiek noch de geest van de mens is erop berekend om de ongelofelijke hoeveelheid veranderingen waarmee we geconfronteerd worden, goed te kunnen verwerken. Resultaat: stress, burn-out, zelfmoordneigingen, ziektes, ontevredenheid, slijtage, aversie tegen het leven enz.
  Je zou denken dat de economische crisis een bijzondere kans zou zijn om dan maar de arbeidsuren te verdelen en meer mensen werk en inkomen te verschaffen en tegelijkertijd meer rust en vrije tijd, opdat mensen meer relaxed kunnen zijn. Maar helaas, het tegenovergestelde gebeurt: werkenden worden (of zullen worden) uitgespeeld tegenover niet-werkenden. De laatsten zullen als slaafje van de eersten moeten fungeren en voor de uitkering die ze krijgen zullen ze alles gedwongen moeten gaan doen, zelfs dingen waar ze niet geschikt voor zijn. En bij de politici ontbreekt de moed en het inzicht. Men laat zich onterecht bang maken door opkomende economie-en, terwijl het probleem juist is/was de onnodige privatisering en het inadequate functioneren van de financiele instellingen.Visie ontbreekt, menselijkheid erodeert en de angst regeert.

  0 likes
 • Morningstar schreef:

  @Alaay: dus jij beweert dat aliëns, die desnoods 6000 trilard lichtjaren van ons verwijderd zijn, dezelfde oorsprong als wij hebben? Kom nou, maak dat je grootje wijs! Als het leven hier op aarde zou berusten op louter toeval, geldt dat ook op andere planeten, oneindig ver van ons verwijderd. Daarom is het TOTAAL ondenkbaar dat intelligent leven elders er uitziet als het leven op deze aarde. Daarnaast, het feit dat WIJ zuurstof en ideale klimatologische omstandigheden nodig hebben om te kunnen voortbestaan, wil nog lang niet zeggen dat andere beschavingen dat evenzo nodig hebben.
  Misschien kennen ze op andere planeten 27 geslachtsvormen, of kunnen ze zichzelf vermenigvuldigen. Enne… verwacht geen grijze mannetjes met grote ogen, want dat is onmogelijk. Dat de mens de vormgeving van een aliën het liefst uitbeeldt aan de hand van de menselijke anatomie is enigszins begrijpelijk, maar natuurlijk totale onzin.

  0 likes
 • hannie schreef:

  ze hebben groot gelijk om zich niet kenbaar temaken ,op deze wereld ,het s overal oorlog ,en vals heid . en wat wordt er van de natuur kapot gemaakt ,
  we zijn arrogant omte denken dat we de enige zijn in dit immense heelal ,

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  van haga

  Van Haga: ‘Enorme foutenmarge bij coronatest leidt tot verkeerd beeld’

  Premier Rutte beweerde in de Tweede Kamer ...

  elektrische auto

  Elektrische auto zorgt ook voor veel CO2, geeft Polestar toe

  Autofabrikanten moeten open en eerlijk zijn over ...

  >