Great ResetMens en Dier

Kaag deze maand naar World Economic Forum: ‘Niets aan de hand mensen, gewoon doorlopen!’

Help mee door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!

Later deze maand wordt in het Zwitserse skidorp Davos het World Economic Forum georganiseerd. De afgelopen twee jaar zijn de bijeenkomsten via internet gehouden vanwege de pandemie.

Doorgaans komt de mondiale politieke en bedrijfselite aan het begin van het jaar in Davos bijeen om te bespreken ‘wat de wereld nodig heeft’. Dit jaar zal vooral worden gesproken over het herstel van de coronacrisis en klimaatverandering.

Het zogenaamde praatclubje

Onder andere D66-minister van Financiën en vicepremier Sigrid Kaag is te gast, zo kondigt het WEF aan op social media. Ze krijgt de wind van voren. “Daar gaat ze, van 22 tot 26 mei aanstaande, onze Sigrid Kaag als global leader, naar het zogenaamde praatclubje volgens de heer Segers van de ChristenUnie,” reageert artiest en oud-verpleegkundige Marga Bult.

Energieadviseur Simone Juffermans voegt toe: “Praatclubje toch?” Vastgoedondernemer Erik de Vlieger zegt simpelweg: “666.”

Verbazingwekkend

“Niets aan de hand mensen, gewoon doorlopen!” twittert Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD). Frank vraagt zich af: “Waarom is ze eigenlijk minister van Financiën geworden? Ze heeft totaal geen belangstelling voor de financiële toestand van de Nederlandse burgers.”

Kaag is veelgevraagd bij het World Economic Forum. Ze participeerde de afgelopen jaren ook in diverse WEF-groepen. “Waarom daar in de Nederlandse politiek nooit discussie over is, is verbazingwekkend. Ministers moeten bij hun aantreden immers alle functies die niet voortvloeien uit hun ministerschap opgeven. Waarom zou dat niet gelden voor het vervullen van (leidinggevende) functies in de particuliere organisatie van Klaus Schwab? Het is een raadsel,” schrijft econoom Wouter Roorda, die 20 jaar in verschillende functies op Haagse ministeries werkte.

4.9 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koddebeier
koddebeier
1 maand geleden

Politici die andere meesters dienen plegen landverraad en kunnen beter vertrekken !!

Mar
Mar
1 maand geleden

Gewoon doirlipen, dat wief is geschift…echt

Wessel50
Wessel50
1 maand geleden

Is ze weer bezig om de boel te bedriegen met haar partij D66 want er zit hier veel meer achter dat men denkt dat het is want de boel wordt weer inderdaad voorgelogen zoals altijd weer het geval is.

Hugo
Hugo
1 maand geleden

Kaag… is een zielig en eng misbaksel, daar wil je niet naast wakker worden….BAH

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

113
0
We lezen graag je reactie!x