Great ResetMens en Dier

Kaag deze maand naar World Economic Forum: ‘Niets aan de hand mensen, gewoon doorlopen!’

Help door deze informatie met iedereen op je socials te delen!

Later deze maand wordt in het Zwitserse skidorp Davos het World Economic Forum georganiseerd. De afgelopen twee jaar zijn de bijeenkomsten via internet gehouden vanwege de pandemie.

Doorgaans komt de mondiale politieke en bedrijfselite aan het begin van het jaar in Davos bijeen om te bespreken ‘wat de wereld nodig heeft’. Dit jaar zal vooral worden gesproken over het herstel van de coronacrisis en klimaatverandering.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Het zogenaamde praatclubje

Onder andere D66-minister van Financiën en vicepremier Sigrid Kaag is te gast, zo kondigt het WEF aan op social media. Ze krijgt de wind van voren. “Daar gaat ze, van 22 tot 26 mei aanstaande, onze Sigrid Kaag als global leader, naar het zogenaamde praatclubje volgens de heer Segers van de ChristenUnie,” reageert artiest en oud-verpleegkundige Marga Bult.

Energieadviseur Simone Juffermans voegt toe: “Praatclubje toch?” Vastgoedondernemer Erik de Vlieger zegt simpelweg: “666.”

Verbazingwekkend

“Niets aan de hand mensen, gewoon doorlopen!” twittert Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD). Frank vraagt zich af: “Waarom is ze eigenlijk minister van Financiën geworden? Ze heeft totaal geen belangstelling voor de financiële toestand van de Nederlandse burgers.”

Kaag is veelgevraagd bij het World Economic Forum. Ze participeerde de afgelopen jaren ook in diverse WEF-groepen. “Waarom daar in de Nederlandse politiek nooit discussie over is, is verbazingwekkend. Ministers moeten bij hun aantreden immers alle functies die niet voortvloeien uit hun ministerschap opgeven. Waarom zou dat niet gelden voor het vervullen van (leidinggevende) functies in de particuliere organisatie van Klaus Schwab? Het is een raadsel,” schrijft econoom Wouter Roorda, die 20 jaar in verschillende functies op Haagse ministeries werkte.

4.9 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koddebeier
koddebeier
2 jaren geleden

Politici die andere meesters dienen plegen landverraad en kunnen beter vertrekken !!

Mar
Mar
2 jaren geleden

Gewoon doirlipen, dat wief is geschift…echt

Wessel50
Wessel50
2 jaren geleden

Is ze weer bezig om de boel te bedriegen met haar partij D66 want er zit hier veel meer achter dat men denkt dat het is want de boel wordt weer inderdaad voorgelogen zoals altijd weer het geval is.

Hugo
Hugo
2 jaren geleden

Kaag… is een zielig en eng misbaksel, daar wil je niet naast wakker worden….BAH

Back to top button
111
0
We lezen graag je reactie!x