Great ResetBinnenland

‘Great Reset’-Troonrede oogst fikse kritiek: ‘Complete D66-programma in het kwadraat’

Help anderen door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

Het kabinet heeft al het vertrouwen in het land verspeeld, zei PVV-leider Geert Wilders tegen de NOS na het uitspreken van de Troonrede door koning Willem-Alexander. “Ze hebben de andere kant op gekeken. Er is zo veel pijn en zo veel leed.”

Op Twitter schrijft Wilders: “De koning kan er niks aan doen, maar deze Troonrede was een samenvatting van het partijprogramma van D66.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dwaalweg

De Troonrede oogst fikse kritiek. FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen spreekt van een ‘Great Reset-Troonrede’. Statenlid Daniël Osseweijer (FVD) vat de Troonrede als volgt samen: “Onze Great Reset-agenda gaat gewoon door. U wordt verder uitverkocht, uitgemolken en verraden.”

“De koning begint de Troonrede met: ‘Alles moet anders tot aan 2030’ en rolt in feite het complete D66-programma uit ‘in het kwadraat’,” constateert BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen. “Nee, waarde koning, dat is een dwaalweg. Geen revolutie. Nederland niet ombouwen naar een dystopische toekomst graag. Dat willen we niet.”

Jammer

“Zo, dat was toch wel de moeilijkste spreekbeurt van zijn leven,” zegt data-analist Cees van den Bos. “Met een obstipatielachje in zijn koets door de menigte uitgejouwd met omgekeerde vlaggen. Stotterend en met een trillend bovenlipje Agenda 2030 voorlezen alsof hij onder schot werd gehouden.”

Kamerlid Wybren van Haga vindt het jammer dat de koning zijn advies om de Troonrede te boycotten niet heeft opgevolgd. “Want man, man, man wat heeft Sigrid Kaag een vreselijke tekst geschreven.”

4.9 155 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
197 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Coert
Coert
4 maanden geleden

De koning is het WEF

Underground
Underground
4 maanden geleden

Maar heksje kaag, en haar kabinet kan binnenkort op de vlucht. Het volk is het helemaal zat !!!
Walgelijke landverraders !!

Victor Hugo
Victor Hugo
4 maanden geleden

Gezwets van de hoogste plank, troonrede staat bol van loze woorden, moet dit circus écht zoveel geld kosten? Wij kleumen en lijden honger, terwijl jullie royaal zitten te eten en drinken!

Ronald
Ronald
4 maanden geleden

Landverraders, gerechtigheid zal komen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

197
0
We lezen graag je reactie!x