Great ResetBinnenland

‘Great Reset’-Troonrede oogst fikse kritiek: ‘Complete D66-programma in het kwadraat’

Help mee door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!

Het kabinet heeft al het vertrouwen in het land verspeeld, zei PVV-leider Geert Wilders tegen de NOS na het uitspreken van de Troonrede door koning Willem-Alexander. “Ze hebben de andere kant op gekeken. Er is zo veel pijn en zo veel leed.”

Op Twitter schrijft Wilders: “De koning kan er niks aan doen, maar deze Troonrede was een samenvatting van het partijprogramma van D66.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dwaalweg

De Troonrede oogst fikse kritiek. FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen spreekt van een ‘Great Reset-Troonrede’. Statenlid Daniël Osseweijer (FVD) vat de Troonrede als volgt samen: “Onze Great Reset-agenda gaat gewoon door. U wordt verder uitverkocht, uitgemolken en verraden.”

“De koning begint de Troonrede met: ‘Alles moet anders tot aan 2030’ en rolt in feite het complete D66-programma uit ‘in het kwadraat’,” constateert BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen. “Nee, waarde koning, dat is een dwaalweg. Geen revolutie. Nederland niet ombouwen naar een dystopische toekomst graag. Dat willen we niet.”

Jammer

“Zo, dat was toch wel de moeilijkste spreekbeurt van zijn leven,” zegt data-analist Cees van den Bos. “Met een obstipatielachje in zijn koets door de menigte uitgejouwd met omgekeerde vlaggen. Stotterend en met een trillend bovenlipje Agenda 2030 voorlezen alsof hij onder schot werd gehouden.”

Kamerlid Wybren van Haga vindt het jammer dat de koning zijn advies om de Troonrede te boycotten niet heeft opgevolgd. “Want man, man, man wat heeft Sigrid Kaag een vreselijke tekst geschreven.”

4.9 155 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

197 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Coert
Coert
1 jaar geleden

De koning is het WEF

Underground
Underground
1 jaar geleden

Maar heksje kaag, en haar kabinet kan binnenkort op de vlucht. Het volk is het helemaal zat !!!
Walgelijke landverraders !!

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Gezwets van de hoogste plank, troonrede staat bol van loze woorden, moet dit circus écht zoveel geld kosten? Wij kleumen en lijden honger, terwijl jullie royaal zitten te eten en drinken!

Ronald
Ronald
1 jaar geleden

Landverraders, gerechtigheid zal komen.

Back to top button
197
0
We lezen graag je reactie!x