Homepagina » Innovatie » Braziliaanse uitvinders komen met apparaat dat vrije energie levert
Braziliaanse uitvinders komen met apparaat dat vrije energie levert

Braziliaanse uitvinders komen met apparaat dat vrije energie levert

Twee Braziliaanse uitvinders, Nilson Barbosa en Cleriston Leal, zeggen een apparaat te hebben ontwikkeld dat vrije energie levert.

Het apparaat wordt momenteel alleen aangeboden in de stad Imperatriz, maar de uitvinders proberen de benodigde licenties te bemachtigen om hun uitvinding ook online te kunnen verkopen.

Het apparaat is relatief klein en kan onder meer worden ingebouwd in auto’s of woningen. De hoeveelheid stroom die het apparaat nodig heeft om te blijven draaien bedraagt naar verluidt slechts 2 procent van de output, wat betekent dat overunity is bereikt.

Er zijn verschillende modellen beschikbaar. Het kleinste prototype produceert 12,1 kW bij een belasting van 6000 watt en verbruikt slechts 21 watt. Het apparaat weegt 1,5 kilo.

Het bedrijf van de twee uitvinders staat vanwege alle aandacht die het krijgt onder grote druk. Het lokale elektriciteitsbedrijf heeft de eerste twee apparaten die in woningen zijn ingebouwd in beslag genomen omdat de benodigde certificering ontbrak.

In september meldde een Braziliaanse krant dat de uitvinders waren gearresteerd en dat al hun materiaal in beslag was genomen. Volgens de krant hadden ze twee energiemeters gestolen die toebehoorden aan een Braziliaans energiebedrijf. Het tweetal liet weten de energiemeters te hebben gekregen van een medewerker van het bedrijf. De uitvinders zijn inmiddels weer op vrije voeten.

In onderstaande video is te zien hoe het apparaat een fabriek in Brazilië draaiende houdt:

Bron: Libertariannews.org

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

43 reacties

 1. helaas ook hier komt niets van terecht!
  Het lijkt eerder op een hoax dan werkelijkheid.als je zo slim bent om zo.n apparaat uit te vinden,waarom laat je je dan zo gemakkelijk uit de roulatie halen?
  Geld ook voor al die andere zielepoten die zogenaamd iets hebben uit gevonden er komt nooit wat van terecht.

  3 likes
 2. [quote name=”getreal”]Dat sommige apparaten (nog) voeding van buitenaf nodig hebben, heeft te maken met ontwikkeling van de elektronica die nog uitontwikkeld moet worden. Men kan inderdaad een ‘loop’ maken en er zijn er ook die dit zo doen.[/quote]
  Er zijn ook cirkelredenaties die het perpetuum mobile van het eeuwige eigen gelijk zijn.

  3 likes
 3. Zucht, daar is het weer. En vervolgens horen we er niks meer van als de “uitvinders” hun zakken hebben gevuld.

  2 likes
 4. Als de output zo hoog is, waarom heeft het dan nog een structurele input nodig? Lijkt me dat zo’n apparaat, eenmaal opgestart, zichzelf kan laten draaien, waardoor output 6000-21=5979 watt is.

  Dus er klopt iets niet aan dit verhaal.

  2 likes
 5. [quote name=”days of our lives”]Als de output zo hoog is, waarom heeft het dan nog een structurele input nodig? Lijkt me dat zo’n apparaat, eenmaal opgestart, zichzelf kan laten draaien, waardoor output 6000-21=5979 watt is.

  Dus er klopt iets niet aan dit verhaal.[/quote]
  exact

  2 likes
 6. Free energy bestaat al lang en wordt zelfs op grote schaal toegepast: zonne-energie en windenergie!

  2 likes
 7. [quote name=”Wesley”][quote name=”pleiadian”]Free energy bestaat al lang en wordt zelfs op grote schaal toegepast: zonne-energie en windenergie![/quote]
  Dat is geen vrije energie. Dat is duurzame energie. Dat is iets totaal anders.[/quote]

  Nee hoor, we wind en de zon zijn gratis.

  2 likes
 8. [quote name=”Wesley”]Zucht, daar is het weer. En vervolgens horen we er niks meer van als de “uitvinders” hun zakken hebben gevuld.[/quote]

  Jammer maar ik vind dit geen nieuws meer!!

  1 likes
 9. Dit gaat waarschijnlijk over elektriciteits-diefstal. Omdat de stroom en de spanning niet in fase zijn, ziet je elektriciteits-meter niet het werkelijke gebruik. Dus de meter ziet 21 Watt terwijl je wel degelijk meer verbruikt. Vandaar dat het energiebedrijf er niet zo blij mee is. 🙂

  1 likes
 10. [quote name=”carpa”]Vrij? Kopen is niet ‘vrij’, maar kom… hier komt (wéér!) niets van.

  AMEN to that![/quote]

  Ach, als zo’n apparaat zou bestaan en je betaalt eenmalig 10000 euro, met als gevolg dat je de rest van je leven geen energierekening meer hebt, heb je dat geld er binnen 5-8 jaar uit.

  Je zult toch ook altijd moeten blijven betalen voor die spullen die jij op electriciteit laat draaien.

  Maargoed, m’n fantasie slaat op hol, want zo’n apparaat is er niet.

  1 likes
 11. [quote name=”days of our lives”][quote name=”carpa”]Vrij? Kopen is niet ‘vrij’, maar kom… hier komt (wéér!) niets van.

  AMEN to that![/quote]

  Ach, als zo’n apparaat zou bestaan en je betaalt eenmalig 10000 euro, met als gevolg dat je de rest van je leven geen energierekening meer hebt, heb je dat geld er binnen 5-8 jaar uit.

  Je zult toch ook altijd moeten blijven betalen voor die spullen die jij op electriciteit laat draaien.

  Maar goed, m’n fantasie slaat op hol, want zo’n apparaat is er niet.[/quote]
  Jawel! Dat zie je toch in dat filmpje?(Gniffel)
  Ik heb zelf jaren in de telecommunicatie gewerkt, zelf veel elektronische schakelingen ontworpen, maar nog nooit gehoord van een apparaat waar je meer energie uithaalt dan wat je er in stopt. Elektrische energie is Spanning x Stroom, transformeer je de spanning met een factor 10 omhoog, dan gaat de stroomopbrengst met dezelfde factor omlaag.
  Dat de heren gearresteerd zijn kan ook verzonnen zijn om zo de indruk te wekken dat ze echt iets geheimzinnigs hebben uitgevonden, en dat stimuleert de verkoop van dat “energie opwekkende” apparaat.De filmpjes vond ik ook niet echt informatief.
  “Nulpuntenergie??”…”vrije Energie”?? Iedere keer wordt er beweert dat er revolutionaire ontdekkingen worden gedaan, maar wel héél vreemd dat je altijd bergen geld moet neerleggen voor iets dat gratis is (ervan uitgaand dat “vrije” energie sowieso iets is dat bestaat hè).

  Iao Abraxas

  1 likes
 12. [quote name=”Jaap Vangeels”]Dit gaat waarschijnlijk over elektriciteits-diefstal. Omdat de stroom en de spanning niet in fase zijn, ziet je elektriciteits-meter niet het werkelijke gebruik. Dus de meter ziet 21 Watt terwijl je wel degelijk meer verbruikt. Vandaar dat het energiebedrijf er niet zo blij mee is. :-)[/quote]
  Klopt, daar is inderdaad vroeger ook veel mee gesjoemeld!Mooi gezegd.

  Iao Abraxas

  1 likes
 13. Inderdaad mogelijk het cosinus phi verhaal. Door een spoel op een bepaalde manier te wikkelen kan je electriciteit afnemen zonder dat de meter van het energiebedrijf dit registreert. Dat leert iedere electronica student. Het gaat om ghost vermogen dat met de stroomaanvoer meelift. Ik ga dat ingewikkelde verhaal hier maar niet uitleggen. Google maar eens op cosinus phi. Niks nieuws.

  1 likes
 14. [quote name=”swat”]pff checkt peswiki,
  daar vind je meer dan genoeg.

  “Ik heb zelf jaren in de telecommunicati e gewerkt, zelf veel elektronische schakelingen ontworpen, maar nog nooit gehoord van een apparaat waar je meer energie uithaalt dan wat je er in stopt.”

  => zolang je vast blijft zitten aan wat je weet of denkt te weten (dus wat je leraren je geleerd hebben etc) hoef je niet verder proberen te kijken.[/quote]
  Als jij door dat brilletje van “beter weten” naar je medemensen wilt kijken zonder ze echt te leren kennen moet je lekker jouw gang blijven gaan. Ps.: Weet je wat het woord autodidact inhoud?
  Kan jij bewijzen dat ik zomaar klakkeloos dingen van andere mensen aanneem, omdat ik dingen zeg waar jij anders over denkt? Denk jij dat jij weet wat ik weet? Zoals jij naar anderen kijkt, zo zullen anderen weer naar jou kijken.

  Iao Abraxas.

  1 likes
 15. Apart is dat er helemaal niets terug te vinden is in de media hier in Brazilie!!

  Je zou denken met zo een succes dat ze in elke krant de bekendheid zoeken, maar nee, geen enkel srtikel nergens!

  1 likes
 16. [quote name=”Jaap Vangeels”]Dit gaat waarschijnlijk over elektriciteits-diefstal. Omdat de stroom en de spanning niet in fase zijn, ziet je elektriciteits-meter niet het werkelijke gebruik. Dus de meter ziet 21 Watt terwijl je wel degelijk meer verbruikt. Vandaar dat het energiebedrijf er niet zo blij mee is. :-)[/quote]
  Maar elektriciteitsdiefstal IS toch vrije energie, want diefstal betekent gratis en dus vrij!

  1 likes
 17. maar nooit geen woord over Judy Wood.
  Opvallend.

  0 likes
 18. Mooi maar dat werd in 1898 ook al uitgevonden. We zijn nu 115 jaar verder. Voorheen werd je vermoord voor deze uitvinding.

  0 likes
 19. Tja, spullen in beslag nemen, uitvinders arresteren normale gang van zaken als het energiebedrijf (geld rovers) bedreigd wordt.
  En de regering zal er ook wel mee te maken hebben. Vrije energie, de eerste die het maakte was Tesla, en we weten bijna allemaal hoe het met deze geniale uitvinder is afgelopen in opdracht van de geldwolven en puppet regeringen.
  Wanneer wordt de mens nu eens wakker en pakt deze kliek, die de wereld wil bezitten (geld, olie, mineralen en de levens van de arbeider,eens aan?
  Wat moet er nog meer gebeuren, oorlog met Iran of breder?, voordat de mens eindelijk eens de toekomst zelf in handen neemt.
  Wake up World!!!!!!!!!!!!

  0 likes
 20. We weten hoe het gaat met dit soort uitvindingen.
  Levensgevaarlijk.
  Vergeleken met dit soort uitvindingen heeft Snowden het gemakkelijk na de openbaring van documenten over NSA.
  Ik zou zo zeggen, snel openbaren op diverse plaatsen in de wereld.
  Wanneer deze informatie binnen een selecte groep blijft (al dan niet uit winstbejag) , zal de mensheid er niet van kunnen profiteren, omdat de machtige concerns het zullen vernietigen.

  0 likes
 21. [quote name=”Wesley”]Zucht, daar is het weer. En vervolgens horen we er niks meer van als de “uitvinders” hun zakken hebben gevuld.[/quote]
  Wesley, probeer toch niet zo veel te zuchten: dan hou je wat meer energie over voor nuttige dingen.

  Iao Abraxas

  0 likes
 22. [quote name=”Wesley”]Zucht, daar is het weer. En vervolgens horen we er niks meer van als de “uitvinders” hun zakken hebben gevuld.[/quote]
  Of iemand anders zijn pistool geleegd……

  0 likes
 23. Mmmm interessant als het degelijk koude kernfusie is dan kan ik ook zon aparaat bouwen

  0 likes
 24. free energie is naar mijn idee gratis! en niet iets dat ze gaan verkopen in vorm van een apparaat. als nieuw mensen recht vrijheid van wetenschap. alles moet gratis beschikbaar zijn zodat er sneller en beter vooruitgang gemaakt kan worden zonder dat allerlei projecten langs en door elkaar heen lopen.

  nu ben je verplicht om naar school te gaan en betaal er ook nog eens goed voor.(hun bepalen wat je leer/beschikbaar is)

  of zie ik het nou verkeerd.
  als je een vraag heb dan vraag je hem aan iemand die er vanaf weet. wordt er dan gezecht “sorry ben niet aan het werk/ of eerst 5 euro ervoor moet betalen omdat hij het wel weet”?

  Als er wat veranderd moet worden dan zullen er grote risico’s aan verbonden zijn.
  wetenschap/uitvindingen zullen altijd een groot effect hebben op de wereld.
  auto,electriciteit,de wereld is niet plat.

  eerst sloten ze je op, nu ga je onder de grond.

  how about free?

  0 likes
 25. Vrij? Kopen is niet ‘vrij’, maar kom… hier komt (wéér!) niets van.
  [quote name=”kukumatz”]Tja, spullen in beslag nemen, uitvinders arresteren normale gang van zaken als het energiebedrijf (geld rovers) bedreigd wordt.
  En de regering zal er ook wel mee te maken hebben. Vrije energie, de eerste die het maakte was Tesla, en we weten bijna allemaal hoe het met deze geniale uitvinder is afgelopen in opdracht van de geldwolven en puppet regeringen.
  Wanneer wordt de mens nu eens wakker en pakt deze kliek, die de wereld wil bezitten (geld, olie, mineralen en de levens van de arbeider,eens aan?
  Wat moet er nog meer gebeuren, oorlog met Iran of breder?, voordat de mens eindelijk eens de toekomst zelf in handen neemt.
  Wake up World!!!!!!!!!!!![/quote]

  AMEN to that!

  0 likes
 26. [quote name=”kukumatz”]Vrije energie, de eerste die het maakte was Tesla, en we weten bijna allemaal hoe het met deze geniale uitvinder is afgelopen[/quote]

  Als je de schema’s ziet van Tesla, waren het collectors van stralingsenergie. Ze waren erop gericht om elektromagnetische stralingsenergie op te pikken,en op te slaan(http://home.earthlink.net/~drestinblack/tesfreee.htm). Met andere woorden; de energie die werd opgepikt kon verschillende bronnen hebben, maar was dus geen “nulpunt” energie.Zie het als een soort zonnecollector.
  Dat neemt niet weg dat die man geniaal was,en zijn tijd ver vooruit.

  Iao Abraxas

  0 likes
 27. [quote name=”Edwin”][quote name=”kukumatz”]Vrije energie, de eerste die het maakte was Tesla, en we weten bijna allemaal hoe het met deze geniale uitvinder is afgelopen[/quote]

  Als je de schema’s ziet van Tesla, waren het collectors van stralingsenergie. Ze waren erop gericht om elektromagnetische stralingsenergie op te pikken,en op te slaan(http://home.earthlink.net/~drestinblack/tesfreee.htm). Met andere woorden; de energie die werd opgepikt kon verschillende bronnen hebben, maar was dus geen “nulpunt” energie.Zie het als een soort zonnecollector.
  Dat neemt niet weg dat die man geniaal was,en zijn tijd ver vooruit.

  Iao Abraxas[/quote]

  dus ook het electromagnetisch veld van de aarde.dus dat kun je ook oppikken en is ook vrij beschikbaar.men moet alleen weten hoe.

  0 likes
 28. pff checkt peswiki,
  daar vind je meer dan genoeg.

  “Ik heb zelf jaren in de telecommunicati e gewerkt, zelf veel elektronische schakelingen ontworpen, maar nog nooit gehoord van een apparaat waar je meer energie uithaalt dan wat je er in stopt.”

  => zolang je vast blijft zitten aan wat je weet of denkt te weten (dus wat je leraren je geleerd hebben etc) hoef je niet verder proberen te kijken.

  0 likes
 29. [quote name=”Edwin”][quote name=”days of our lives”][quote name=”carpa”]Vrij? Kopen is niet ‘vrij’, maar kom… hier komt (wéér!) niets van.

  AMEN to that![/quote]

  Ach, als zo’n apparaat zou bestaan en je betaalt eenmalig 10000 euro, met als gevolg dat je de rest van je leven geen energierekening meer hebt, heb je dat geld er binnen 5-8 jaar uit.

  Je zult toch ook altijd moeten blijven betalen voor die spullen die jij op electriciteit laat draaien.

  Maar goed, m’n fantasie slaat op hol, want zo’n apparaat is er niet.[/quote]
  Jawel! Dat zie je toch in dat filmpje?(Gniffel)
  Ik heb zelf jaren in de telecommunicatie gewerkt, zelf veel elektronische schakelingen ontworpen, maar nog nooit gehoord van een apparaat waar je meer energie uithaalt dan wat je er in stopt. Elektrische energie is Spanning x Stroom, transformeer je de spanning met een factor 10 omhoog, dan gaat de stroomopbrengst met dezelfde factor omlaag.
  Dat de heren gearresteerd zijn kan ook verzonnen zijn om zo de indruk te wekken dat ze echt iets geheimzinnigs hebben uitgevonden, en dat stimuleert de verkoop van dat “energie opwekkende” apparaat.De filmpjes vond ik ook niet echt informatief.
  “Nulpuntenergie??”…”vrije Energie”?? Iedere keer wordt er beweert dat er revolutionaire ontdekkingen worden gedaan, maar wel héél vreemd dat je altijd bergen geld moet neerleggen voor iets dat gratis is (ervan uitgaand dat “vrije” energie sowieso iets is dat bestaat hè).

  Iao Abraxas[/quote]

  Nou Edwin, je valt me soms ook mee. Ben het helemaal met je eens. 🙂

  Wat veel winst kan boeken, is verbeteren van rendement van bestaande manieren van energieopwekking. Maar is helaas een stuk minder spannend (en kost ook veel geld).

  0 likes
 30. [quote name=”J”][quote name=”Edwin”][quote name=”kukumatz”]Vrije energie, de eerste die het maakte was Tesla, en we weten bijna allemaal hoe het met deze geniale uitvinder is afgelopen[/quote]

  Als je de schema’s ziet van Tesla, waren het collectors van stralingsenergie. Ze waren erop gericht om elektromagnetische stralingsenergie op te pikken,en op te slaan(http://home.earthlink.net/~drestinblack/tesfreee.htm). Met andere woorden; de energie die werd opgepikt kon verschillende bronnen hebben, maar was dus geen “nulpunt” energie.Zie het als een soort zonnecollector.
  Dat neemt niet weg dat die man geniaal was,en zijn tijd ver vooruit.

  Iao Abraxas[/quote]

  dus ook het elektromagnetisch veld van de aarde.dus dat kun je ook oppikken en is ook vrij beschikbaar.men moet alleen weten hoe.[/quote]

  Dat is een statisch magnetisch veld en niet een dynamisch veld (bij een dynamisch veld wisselen de plus en min polariteiten zich afwisselend af). Elektriciteit kan je alleen maar opwekken in een spoel als dat magnetische veld beweegt ten opzichte van de spoel (zoals bij een wisselspanning)of andersom, dus als de spoel door dat magnetische veld beweegt.
  Wil je gebruik maken van het aardmagnetisch veld, dan zou je een supergrote spoel moeten hebben met immens veel wikkelingen. Theoretisch klinkt dat leuk, maar praktisch gezien onhaalbaar. het bewegen van zo’n grote spoel kost namelijk ook weer energie en dan ben je weer terug bij af.

  Iao Abraxas

  0 likes
 31. [quote name=”bert”]Inderdaad mogelijk het cosinus phi verhaal. Door een spoel op een bepaalde manier te wikkelen kan je electriciteit afnemen zonder dat de meter van het energiebedrijf dit registreert. Dat leert iedere electronica student. Het gaat om ghost vermogen dat met de stroomaanvoer meelift. Ik ga dat ingewikkelde verhaal hier maar niet uitleggen. Google maar eens op cosinus phi. Niks nieuws.[/quote]
  Klopt, en voor zover ik me dat kan herinneren wordt die faseverschuiving met condensatoren weer recht getrokken.

  0 likes
 32. Via verschillende internet-sites is er werkelijk van alles te downloaden.Waarom als deze uitvindingen worden gedaan, deze informatie (de schema’s) niet meteen via allerlei alternatieve sites aanbieden?
  Natuurlijk kan men beweren dat allerlei overheidsinstanties dit tegen zullen werken, maar denk je echt dat als dit materiaal massaal tegelijkertijd via verschillende sites aangeboden wordt, de overheid dit kan tegenhouden?
  Ik ben oud en bijdehand genoeg om te weten dat wat de mainstream media ons voorschotelt met een korreltje zout genomen kan worden, en dat er duistere groepen bestaan die het werkelijk allemaal voor het zeggen hebben vindt ik ook niet te ver gezocht. Maar tot hoe ver willen we hier in gaan? Overal spoken zien die ons willen mind-controllen, is dat gewoonweg niet een beetje te ver gezocht? Waar is de spontaniteit, vrolijkheid, vertrouwen in de mensheid als we continu maar bezig zijn met de NWO? Wees nou eens eerlijk , lijkt dat niet een beetje op paranoia?
  Ik heb 2 Bde’s meegemaakt, en weet uit eigen ervaring dat wetenschap nooit alles kan verklaren, maar om de gevestigde wetenschap klakkeloos te wantrouwen alsof dat allemaal marionetten van de NWO zijn,vindt ik ronduit kinderachtig en paranoia.
  Door die Bde’s ben ik sowieso niet meer bang voor de dood, waarom zou ik dan bang zijn voor zoiets truttigs als de NWO?

  Iao Abraxas

  0 likes
 33. [quote name=”pleiadian”]Free energy bestaat al lang en wordt zelfs op grote schaal toegepast: zonne-energie en windenergie![/quote]
  Dat is geen vrije energie. Dat is duurzame energie. Dat is iets totaal anders.

  0 likes
 34. [quote name=”M. Brandenburg”]Apart is dat er helemaal niets terug te vinden is in de media hier in Brazilie!!

  Je zou denken met zo een succes dat ze in elke krant de bekendheid zoeken, maar nee, geen enkel srtikel nergens![/quote]
  Dat is het werk van de Nieuwe Wereld Order die kanker en allerlei ziektes gaat genezen. Als de verassing bij onszelf lag werden ze vermoord door de geheime genootschappen. Zo krijgen we toch nog iets terug van onze bergen met goud.

  0 likes
 35. Als je naar de site gaat van het artikel stelt iemand ook een heel logische vraag:

  Hij zegt: Okee, er wordt dus beweerd dat er meer vermogen uitkomt, dan wat er in wordt gestopt. Ook wordt er beweert dat het apparaat wèl op het lichtnet dient aangesloten te worden voor energie-input.
  Als de energie output vele malen groter is dan de energie input, dan kan je dus een gedeelte van die energie output gebruiken en terugkoppelen naar de input, dan heb je die aansluiting op het lichtnet dus ook niet meer nodig.Soms was een weerwoord van de claimers dat dit niet ging, omdat de output een pulserende gelijkspanning was, en de ingang een wisselspanning nodig, maar iedere techneut weet dat met een simpel ic’tje en een trafo van gelijkspanning weer wisselspanning te maken is, dus dat “tegenargument” van de claimers raakt kant nog wal had.In feite beweren de heren hierboven dus een perpetuum mobile te hebben uitgevonden. Verder bleek dat het apparaat ongeveer 5500 dollars zou moeten gaan kosten. Hoezo “vrije energie?”
  Eveneens wordt er verwezen naar vrije elektronen die men op zou kunnen vangen (heeft te maken met het Casimir effect), maar er wordt NIET vermeld dat we hier spreken over pico watts wat dit zou opleveren, simpel gezegd: daar kan je nog niet eens een fietslampje op laten branden.

  Stom van me dat ik daar zelf niet op gekomen was, men kan hoog en laag springen en schermen met “check Peswiki maar eens” maar nergens wordt er op deze logica ingegaan, simpelweg omdat het klopt en gewoonweg niet te weerleggen is.

  Iao Abraxas

  0 likes
 36. Eveneens wordt er verwezen naar vrije elektronen die men op zou kunnen vangen (heeft te maken met het Casimir effect), maar er wordt NIET vermeld dat we hier spreken over pico watts wat dit zou opleveren, simpel gezegd: daar kan je nog niet eens een fietslampje op laten branden.

  Stom van me dat ik daar zelf niet op gekomen was, men kan hoog en laag springen en schermen met “check Peswiki maar eens” maar nergens wordt er op deze logica ingegaan, simpelweg omdat het klopt en gewoonweg niet te weerleggen is.

  Iao Abraxas[/quote]

  Laten we er vanuit gaan dat je het concept en theorie van vrije energie uberhaupt niet begrijpt.
  Dit soort apparaten zetten viberatie uit de omringende atmosfeer om in electrische energie. Elk atoom en molecuul is in viberatie en deze energie kun je opvangen en omzetten naar electrische energie.
  Andere apparaten (b.v. Akula0083) maken gebruik van het potentieel verschil tussen de aarde en de lucht, wat trouwens ook werkt.

  Dat sommige apparaten (nog) voeding van buitenaf nodig hebben heeft te maken ontwikkelng van de electronika die nog uitontwikkeld moet worden. Men kan inderdaad een ‘loop’ maken en er zijn er ook die dit zo doen.

  0 likes
 37. #33 getreal:
  Toen jaren geleden begrippen zoals nulpuntenergie en vrij energie in zwang raakten was ik er als de kippen bij om het een en ander uit te zoeken, juist omdat ik het rete-interessant vond.
  Het is dus een verkeerde aanname dat ik het concept vrije energie niet begrijp, en leuk dat je me uitlegt dat ieder atoom in vibratie is(voor mij is alles energie, maar goed), maar dat geeft niet:we maken allemaal wel eens een fout.
  Heb je er wel bij stil gestaan dat als je de elektrische energie zou aftappen van een molecuul, de volledige moleculaire structuur in zou storten? Ik heb schema’s gezien van de Akula0083, en dit verschilt niets van de schema’s die we vroeger zelf ook uitgeprobeerd hebben, maar helaas niet bleken te werken.Die “loops” waar jij het over hebt, daar is men in de wetenschap nog steeds mee bezig om die te bereiken omdat een eeuwige loop alleen haalbaar is bij supergeleiding, dus R=0 Ohm, en supergeleiding treed alleen op bij o Kelvin, het absolute nulpunt. Waarschijnlijk weet je dit zelf ook allang, maar dat kan ik niet van afstand ruiken.
  Bij het kleinste beetje weerstand treed er een potentiaal verschil op over die weerstand, energieverlies, en dus stopt die loop waar jij het over hebt.
  Mij is verweten dat ik klakkeloos aanneem wat de leraren mij verteld hebben, en niet verder durf te denken dan dat, maar dat zijn ook maar loze kreten.
  Heb ik dan niet tevens het recht om te zeggen dat diegenen die info lezen van sites zoals peswiki(helemaal geen slechte site, maar ik zet zo mijn kanttekeningen er bij) en er van uitgaan dat wat daar allemaal beweert waar is, hetzelfde doen als waarvan ze mij denken te kunnen beschuldigen?
  Of mag ik mijn eigen visie en ervaringen op dit gebied niet delen zodra het iets is waar sommigen anders over denken?

  Iao Abraxas

  0 likes
 38. @#33 getreal.
  Wat ik nog was vergeten te zeggen:
  Wilhelm Reich was daar met zijn ‘Orgone Energy Accumulator” ook al mee bezig (dus niet alleen Tesla)en dat bleek ook een volledig uit de hand gelopen en mislukt project te zijn.Er zullen nog wel meer “natuurkundigen” hiermee bezig zijn geweest maar deze schoot me het eerste te binnen.
  Nu kunnen er mensen zijn die gaan zeggen “jij wilt het gewoon niet inzien, en hebt een tunnelvisie”, maar helaas: ik zou het juist net zo als iedereen hier dolgraag willen dat het WEL kon. Ik vindt het godgeklaagd hoe de mensen moeder natuur uitbuiten voor allerlei fossiele energiebronnen, dus net zoals iedereen hier zou ik het dolgraag anders willen zien.

  Iao Abraxas

  0 likes
 39. [quote name=”pleiadian”][quote name=”Wesley”][quote name=”pleiadian”]Free energy bestaat al lang en wordt zelfs op grote schaal toegepast: zonne-energie en windenergie![/quote]
  Dat is geen vrije energie. Dat is duurzame energie. Dat is iets totaal anders.[/quote]

  Nee hoor, we wind en de zon zijn gratis.[/quote]

  Als de zon is uitgedoofd, levert het geen energie meer op, en de Aarde zal dan ook niet meer bestaan. Als de zon voor altijd zou blijven schijnen, zou het het predikaat free energy kunnen krijgen. Maar dat is niet het geval. Duurzame energie is de realistische stap, aangezien wind en zon nog lang niet zijn uitgeput, maar ook dat heeft een einddatum.

  0 likes
 40. [quote name=”Edwin”]Het is dus een verkeerde aanname dat ik het concept vrije energie niet begrijp.
  Ik heb schema’s gezien van de Akula0083, en dit verschilt niets van de schema’s die we vroeger zelf ook uitgeprobeerd hebben, maar helaas niet bleken te werken.Die “loops” waar jij het over hebt, daar is men in de wetenschap nog steeds mee bezig om die te bereiken omdat een eeuwige loop alleen haalbaar is bij supergeleiding, dus R=0 Ohm, en supergeleiding treed alleen op bij o Kelvin, het absolute nulpunt. “Bij het kleinste beetje weerstand treed er een potentiaal verschil op over die weerstand, energieverlies, en dus stopt die loop waar jij het over hebt.[/quote]

  Lezend door je commentaar denk ik dat je het vrije energie concept niet begrijpt.
  Dat je een Akula0083 replica niet werkend kreeg is dan ook niet verwonderlijk.
  Er zijn er weinig op deze aardbol die het echt begrijpen en theorie ook in een werkend apparaat kunnen omzetten.

  Ook de “loop” waar ik het over had gaat over iets heel anders dan jij aanneemt. Heeft alleen iets te maken met de voeding van het apparaat en de praktische uitvoering van de electronika.

  0 likes
 41. [quote name=”Edwin”]@#33 getreal.
  Wat ik nog was vergeten te zeggen:
  Wilhelm Reich was daar met zijn ‘Orgone Energy Accumulator” ook al mee bezig (dus niet alleen Tesla)en dat bleek ook een volledig uit de hand gelopen en mislukt project te zijn.Er zullen nog wel meer “natuurkundigen” hiermee bezig zijn geweest maar deze schoot me het eerste te binnen.
  Nu kunnen er mensen zijn die gaan zeggen “jij wilt het gewoon niet inzien, en hebt een tunnelvisie”, maar helaas: ik zou het juist net zo als iedereen hier dolgraag willen dat het WEL kon. Ik vindt het godgeklaagd hoe de mensen moeder natuur uitbuiten voor allerlei fossiele energiebronnen, dus net zoals iedereen hier zou ik het dolgraag anders willen zien.

  Iao Abraxas[/quote]

  Dat jij en anderen niet kunnen bevatten hoe zo’n concept zou kunnen of moeten werken zegt (gelukkig) alleen iets over jezelf.
  Het is jammer en niet echt slim dat je je eigen denk niveau als maatstaf gebruikt om concepten af te kraken die je bevattings vermogen te boven gaan.
  Houd er maar rekening mee dat je nog voor vele verassingen komt te staan binnenkort.

  0 likes
 42. [quote name=”getreal”][quote name=”Edwin”]@#33 getreal.
  Wat ik nog was vergeten te zeggen:
  Wilhelm Reich was daar met zijn ‘Orgone Energy Accumulator” ook al mee bezig (dus niet alleen Tesla)en dat bleek ook een volledig uit de hand gelopen en mislukt project te zijn.Er zullen nog wel meer “natuurkundigen” hiermee bezig zijn geweest maar deze schoot me het eerste te binnen.
  Nu kunnen er mensen zijn die gaan zeggen “jij wilt het gewoon niet inzien, en hebt een tunnelvisie”, maar helaas: ik zou het juist net zo als iedereen hier dolgraag willen dat het WEL kon. Ik vindt het godgeklaagd hoe de mensen moeder natuur uitbuiten voor allerlei fossiele energiebronnen, dus net zoals iedereen hier zou ik het dolgraag anders willen zien.

  Iao Abraxas[/quote]

  Dat jij en anderen niet kunnen bevatten hoe zo’n concept zou kunnen of moeten werken zegt (gelukkig) alleen iets over jezelf.
  Het is jammer en niet echt slim dat je je eigen denk niveau als maatstaf gebruikt om concepten af te kraken die je bevattings vermogen te boven gaan.
  Houd er maar rekening mee dat je nog voor vele verassingen komt te staan binnenkort.[/quote]
  Natuurlijk, iedere betweter beschuldigd zijn medemens van betweterigheid.
  De kortzichtigheid waar je een ander van beschuldigd, is de kortzichtigheid die in jezelf leeft, maar weigert te erkennen.
  Houd er dan ook rekening mee dat jij wel eens met een andere verassing kan komen te staan: dat de verassing die je mij voorhoudt een hoax blijkt te zijn.

  Iao Abraxas

  0 likes
 43. [quote name=”Pascal”][quote name=”M. Brandenburg”]Apart is dat er helemaal niets terug te vinden is in de media hier in Brazilie!!

  Je zou denken met zo een succes dat ze in elke krant de bekendheid zoeken, maar nee, geen enkel srtikel nergens![/quote]
  Dat is het werk van de Nieuwe Wereld Order die kanker en allerlei ziektes gaat genezen. Als de verassing bij onszelf lag werden ze vermoord door de geheime genootschappen. Zo krijgen we toch nog iets terug van onze bergen met goud.[/quote]
  Sorry heb gelogen, heb inderdaad een stuk gevonden, wat ging over diefstal waar de heren van worden beschuldigt. Het verhaal dat ze de apparatuur van iemand hebben gekregen(is geen bewijs van en de persoon in kwestie had geen bonnetjes van deze dure apparatuur, hier in Brazilie worden aan uitgaves met een groot bedrag je CPF, het braziliaanse sbn geplakt. Echter hier is nergens iets van terug te vinden)kunnen ze maar niet onderbouwen. Heren zijn vrij op borg, en ondanks geruchten dat het waarschijnliojk ovewrwaait omdat het zolang duurt voor ze voor moeten komen, loopt deze zaak gewoon nog. Andere zaken zoals verkrachting moord en dergelijke gaan voor. Dat heeft niets met een nieuwe wereld orde te makne met met justiciele vervolg voor diefstal en heling.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

pushberichten

Altijd op de hoogte via pushberichten van NineForNews. Zo zet je ze aan!

Het zal je vast niet ontgaan zijn ...

lijkschouwer

Lijkschouwer schokt wereld: ‘Er is niemand overleden door het coronavirus’

Een vooraanstaande lijkschouwer laat weten dat hij ...