Innovatie

Braziliaanse uitvinders komen met apparaat dat vrije energie levert

Help ons door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Twee Braziliaanse uitvinders, Nilson Barbosa en Cleriston Leal, zeggen een apparaat te hebben ontwikkeld dat vrije energie levert.

Het apparaat wordt momenteel alleen aangeboden in de stad Imperatriz, maar de uitvinders proberen de benodigde licenties te bemachtigen om hun uitvinding ook online te kunnen verkopen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Het apparaat is relatief klein en kan onder meer worden ingebouwd in auto’s of woningen. De hoeveelheid stroom die het apparaat nodig heeft om te blijven draaien bedraagt naar verluidt slechts 2 procent van de output, wat betekent dat overunity is bereikt.

Er zijn verschillende modellen beschikbaar. Het kleinste prototype produceert 12,1 kW bij een belasting van 6000 watt en verbruikt slechts 21 watt. Het apparaat weegt 1,5 kilo.

Het bedrijf van de twee uitvinders staat vanwege alle aandacht die het krijgt onder grote druk. Het lokale elektriciteitsbedrijf heeft de eerste twee apparaten die in woningen zijn ingebouwd in beslag genomen omdat de benodigde certificering ontbrak.

In september meldde een Braziliaanse krant dat de uitvinders waren gearresteerd en dat al hun materiaal in beslag was genomen. Volgens de krant hadden ze twee energiemeters gestolen die toebehoorden aan een Braziliaans energiebedrijf. Het tweetal liet weten de energiemeters te hebben gekregen van een medewerker van het bedrijf. De uitvinders zijn inmiddels weer op vrije voeten.

In onderstaande video is te zien hoe het apparaat een fabriek in Brazilië draaiende houdt:

Bron: Libertariannews.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wesley
Wesley
10 jaren geleden

Zucht, daar is het weer. En vervolgens horen we er niks meer van als de “uitvinders” hun zakken hebben gevuld.

leugendetector
leugendetector
10 jaren geleden

maar nooit geen woord over Judy Wood.
Opvallend.

Pascal
Pascal
10 jaren geleden

Mooi maar dat werd in 1898 ook al uitgevonden. We zijn nu 115 jaar verder. Voorheen werd je vermoord voor deze uitvinding.

kukumatz
kukumatz
10 jaren geleden

Tja, spullen in beslag nemen, uitvinders arresteren normale gang van zaken als het energiebedrijf (geld rovers) bedreigd wordt.
En de regering zal er ook wel mee te maken hebben. Vrije energie, de eerste die het maakte was Tesla, en we weten bijna allemaal hoe het met deze geniale uitvinder is afgelopen in opdracht van de geldwolven en puppet regeringen.
Wanneer wordt de mens nu eens wakker en pakt deze kliek, die de wereld wil bezitten (geld, olie, mineralen en de levens van de arbeider,eens aan?
Wat moet er nog meer gebeuren, oorlog met Iran of breder?, voordat de mens eindelijk eens de toekomst zelf in handen neemt.
Wake up World!!!!!!!!!!!!

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x