Homepagina » Het Complot » Complottheorieën over crash vlucht MH17: “Vliegtuig Poetin was doelwit”
Complottheorieën over crash vlucht MH17: "Vliegtuig Poetin was doelwit"

Complottheorieën over crash vlucht MH17: “Vliegtuig Poetin was doelwit”

Het vliegtuig van Malaysia Airlines dat donderdag neerstortte in het oosten van Oekraïne is ‘hoogstwaarschijnlijk’ neergeschoten, aldus minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten vrijdag tijdens een persconferentie in Den Haag. Opstelten baseert zich op informatie van de inlichtingendiensten.

De Maleisische minister van Transport zei vrijdag dat er 173 Nederlanders zijn omgekomen bij de crash in Oost-Oekraïne. Malaysia Airlines meldt op zijn website dat er 189 Nederlandse slachtoffers zijn.

Voor de Oekraïense ambassadeur in Den Haag staat vast dat het vliegtuig van Malaysia Airlines uit de lucht is geschoten. De bewijzen die de Oekraïense regering in handen heeft spreken voor zich, zei ambassadeur Olexander Horin op Radio 1.

Reddingswerkers hebben inmiddels de lichamen geborgen van 181 van de 298 omgekomen inzittenden van de neergestorte vlucht MH17. De stoffelijke overschotten worden overgebracht naar Charkov, zo liet het ministerie van Buitenlandse Zaken weten.

Poetin

Over de vliegtuigcrash doen ook al de eerste complottheorieën de ronde. Zo zou de neergeschoten Boeing 777 mogelijk zijn verward met het vliegtuig van de Russische president Vladimir Poetin. Dat werd gemeld door het Russische persagentschap Interfax en de Russische nieuwsdienst RT.

Volgens een anonieme bron vlogen de twee toestellen kort na elkaar – minder dan een uur verschil – via dezelfde route. De twee vliegtuigen kruisten elkaar op 10 kilometer hoogte nabij Warschau. Volgens de bron vloog het vliegtuig van Poetin niet ver van het ramptoestel. Andere bronnen beweren dan weer dat Poetin al geruime tijd niet meer over Oekraïne is gevlogen.

Poetin was op de terugweg naar Moskou na in Brazilië een top van de BRICS-landen te hebben bijgewoond. “De twee toestellen lijken veel op elkaar,” zei de anonieme bron. “Hun contouren zijn hetzelfde en ze zijn ongeveer even groot. Ook de kleuren lijken van afstand veel op elkaar.”

De BRICS-landen hebben tijdens de top een alternatief voor de Wereldbank en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) opgericht. De ontwikkelingsbank krijgt een startkapitaal van 100 miljard euro. Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika kwamen vorig jaar al met het idee. Ze vinden dat de Wereldbank en het IMF te veel oog hebben voor westerse belangen.

17 juli 1996

De Amerikaanse veiligheidsdiensten bevestigen dat vlucht MH17 is neergeschoten met een luchtdoelraket. De crash doet denken aan TWA-vlucht 800 van New York naar Parijs, gisteren precies 18 jaar geleden. Op 17 juli 1996 ontplofte een Boeing 747 in volle vlucht en stortte in zee. Van de 230 personen aan boord overleefde niemand de crash.

De oorzaak van de explosie is volgens het officiële rapport het ontsteken van brandstofdampen in de centrale brandstoftank, maar deze verklaring wordt niet alom geaccepteerd. Volgens sommigen werd het vliegtuig geraakt door een raket van de Amerikaanse marine of terroristen.

17 juli 1997

C.J. Chivers van The New York Times merkt op dat vlucht MH17 van Malaysia Airlines, een Boeing 777, op 17 juli 1997, precies 17 jaar geleden, zijn eerste officiële vlucht maakte. Het bericht dat Chivers op Twitter plaatste heeft inmiddels de aandacht getrokken van complottheoretici en numerologen.


Rust er een vloek op de vliegmaatschappij of is er meer aan de hand? Op 8 maart jongstleden verdween vlucht MH370 van Malaysia Airlines van de radar. Het is nog altijd niet bekend wat er met het toestel is gebeurd. Ook het mysterie rond Malaysia Airline System vlucht MH653, die op 4 december 1977 neerstortte, is nog altijd niet opgelost.

Kijkcijfers

Op IlluminatiWatcher.com wordt beweerd dat de geheime genootschappen achter de vliegramp zitten. Veel twitteraars denken daarnaast dat het vliegtuig uit de lucht is geschoten om een derde wereldoorlog te ontketenen. Er zijn ook Twittergebruikers die CNN de schuld geven van de tragedie. Het nieuwsnetwerk zou het hebben gedaan om de kijkcijfers op te schroeven.

[IB Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Sytze schreef:

  Sorry Ninefornews, maar om nú al over complottheorieën te praten? Laten we eerst het ‘officiële’ onderzoek maar eens afwachten en de nabestaanden alle rust en tijd geven om het rouwproces over hun zo tragisch omgekomen dierbaren zo goed mogelijk te verwerken. R.I.P.

  23 likes
  • LoKi schreef:

   Neem me niet kwalijk Sytze maar de occult zieke elite maakt steeds meer fouten. Helaas voor hen zijn er gelukkig wakkere mensen die al gemanipuleerde social media niet meer geloven en zelf de zaken uitzoeken en zo is het dan binnen 24 uur uitgekomen wie er werkelijk achter zit. Je kunt er dus van uitgaan, dat ook de Nederlandse Media de boel besodemiert namens/in opdracht van de inlichtingendiensten en een stel zieke idioten die uit zijn op een derde wereldoorlog omdat er een paar landen niet meer in de pas van de Elite willen lopen.
   Het is al erg genoeg daarvoor onschuldigen voor te gebruiken, net als het WTC.

   36 likes
   • Roy schreef:

    binnen 24 uur uitgekomen wie er echt achter zit????
    ik hoop niet dat je dat echt gelooft en dan jezelf ook nog wakker durven te noemen. Sorry hoor, hier kan ik met mn hoofd niet bij.

    19 likes
    • LoKi schreef:

     Roy, zeg ik dat iedere journalist slecht is, nee toch. Maar ik moet wel toegeven dat je de spijker flink hard op zijn kop ramt.

     Een waarheid verkondigen is dat manipuleren en mocht je denken dat ik het mis heb, dan is voor mij duidelijk dat u geen realistisch beeld kan vormen van de werkelijke wereld.

     0 likes
   • Edwin schreef:

    @ Loki: Jouw reactie op Sytze komt op mij eigenaardig over.

    Ik zal je uitleggen waarom:

    Je doet de volgende uitspraak:
    Je kunt er dus van uitgaan, dat ook de Nederlandse Media de boel besodemiert namens/in opdracht van de inlichtingendiensten en een stel zieke idioten die uit zijn op een derde wereldoorlog omdat er een paar landen niet meer in de pas van de Elite willen lopen….

    Dus de mensen moeten maar klakkeloos aannemen dat iedereen die bij de media werkt “fout” is ? Wat een kinderachtige conclusie zeg, ben JIJ dan zo smetteloos?
    Oh ik ga zeker horen dat JIJ wakker bent en andere mensen nog niet ? Die reactie is enigszins voorspelbaar hierzo, dus ga gerust je gang….

    Trouwens: probeer jij met jouw beweringen NET ZO GOED de lezers in hun mening te beïnvloeden/manipuleren??

    Ik vind het godgeklaagd om meteen maar te gaan roepen dat het een fals flag operatie is etc etc….Schaam die mensen zich niet?

    Het enige waar ik van uit ga, LoKi, is dat er altijd wel mensen zijn die overal spoken achter willen zien, die ALLES wat er in het leven gebeurt, proberen te gieten in het jasje van complottheorie.
    Die mensen zijn in mijn ogen net zo “eng” als degenen die ze denken te kunnen ontmaskeren als “NWO/Cabal/FreeMason” en ga zo maar door…

    14 likes
    • LoKi schreef:

     Edwin, een antwoord op uw schrijven heb ik al bij Roy hierboven gegeven.

     Echter is het uw goed recht de onzin van de reguliere media klakkeloos aan te nemen en vooral niet ver te kijken dan het neusje lang is.

     Daarnaast ben ik niet zo eng als u mocht denken, lichtwerkers zijn vredelievend en tegen alles wat deze planeet in gevaar brengt en laat dat nu net uw woorden zijn “NWO/Cabal/FreeMason”.

     Misschien gaat het wel allemaal te veel boven uw pet en begrijp ik heel goed dat het misschien te moeilijk voor u is alles te verwerken. Als ik echt alles aan u uit zou leggen wordt u hoorndol en dat kunt u absoluut nog niet aan.

     Het enige wat ik kan zeggen is dat de reguliere media niet handelt naar eerlijkheid iop …. !!! De waarheid moet u zelf maar zoeken ter zelf verrijking van het bewustzijn. Wij weten en kennen de boosdoeners in deze wereld.

     1 likes
 • LoKi schreef:

  Sorry het is al bekend wie de daders zijn, de Oekraïne zelf, de westerse inlichtingendiensten en Hilary Clinton middels een foute verklaringen van een zogenaamd telefoongesprek. Dit telefoongesprek werd per ongeluk al op 16-07-2014 op youtube gezet, wat een bewijs had moeten zijn. Een heeeeele domme fout. Opstelten baselt maar wat de inlichtingendiensten hem voor schrijven, om de mensen voor de gek te houden en zo Rusland de zwarte piet toe te schrijven. Een slecht opgezette False Flag, zo is het en niet anders.

  IK wens in ieder geval alle nabestaanden veel sterkte toe.

  31 likes
  • S0M30N3 schreef:

   Geef je wel geliek, omdat de elite/overheid altijd achterlijk bezig is geweest, dan geef ik hem geen ongelijk om dit ook als een conspiracy te zien. Gewoon van logica uitgaan, want ik hoorde vrijdag ochtend dat er niets over was op de radio van de vliegtuig, allemaal brokstukken en dan hoor je later weer dat paspoorten intact zijn gebleven en waar is natuurlijk de blackbox (net als 9/11), snel weggehaald? Waarom hoor je later overal in msm dat er eerst bericht was dat alles verbrand is en de lichamen niet herkenbaar te zien zijn omdat ze tsja uit elkaar zijn gerukt, later hoor je weer dat er lichamen zijn gevonden plus delen van de vliegtuig.. dit zaakje stinkt en wijst alles naar een slordige false flag, waarbij de elite weer onschuldigen gebruiken om iets/iemand de schuld te geven (hierbij de Russen)… Belachelijk gewoon weer, hoelang nog totdat de mensen is een keertje zelf gaan nadenken en niet alles klakkeloos overnemen.

   4 likes
   • Roy schreef:

    Klinkt allemaal juist heel logish, lijken zullen waarschijnlijk overal liggen en niet alleen bij het vliegtuig zelf, veel lichamen zullen uit het vliegtuig gezogen zijn. Net als de paspoorten, deze zitten in tassen die uit het vliegtuig geslingerd worden, waarom is het dan een verrassing dat deze intact zijn. Als de zwarte dozen weg zijn zal ik het ook niet gek vinden, de daders, hoogstwaarschijnlijk de separisten (en ze helpen mee op de crash site. hmmmmmm) deze vinden zulen ze niet graag afgeven, dus worden ze hoogstwaarschijnlijk weggewerkt.

    Het klakkeloos overnemen gebeurt “helaas” juist in de alternatieve media.
    En zowel de msm als de alternatieve media willen snel nieuws brengen en ja, dan gebeurt het wel eens dat nieuws dat niet gecheckt wordt onjuist is en dat een later bericht bijgewerkt is.

    4 likes
    • LoKi schreef:

     Roy even voor alle duidelijkheid, je schiet niet zomaar een vliegtuig uit de lucht, want daar zijn allerlei regels aan verbonden. Zij die zo’n installatie bemannen dienen eerst te verifiëren wat voor vliegtuig het is. De transponder van MH17 zend continue een signaal uit dat het hier gaat om een passagiersvliegtuig. Het feit dat men tegenwoordig in het leger super verrekijkers heeft had hen al uitsluitsel gegeven van een lijnvliegtuig en zo kan ik nog wel even doorgaan.

     Dan is het ook heel merkwaardig dat met het toestel MH17 alle vluchten ervoor een heel andere route is gevlogen die veel zuidelijker licht. Gaat er misschien nu een lichtje bij u branden, misschien moet u Rutte of malaysian airlines even vragen waarom het vliegtuig ineens een andere route vliegt.
     Ik weet het antwoord al, ach laten we het maar weer houden op draaikonterij, want je zult geen antwoord krijgen.

     En nog wat Roy ik en mijn broeders kennen onze pappenheimers heeeeel goed!!!!!

     1 likes
  • Roy schreef:

   En hoe verklaar je dan het bericht op de russische variant van facebook van de pro-Russische rebellenleider in Donetsk Igor Girkin (Strelkov). Die berichtte dat ze een vliegtuig (ze vermoedde een AN26) hadden neergehaald. Het bericht werd vervolgens snel verwijderd toen bekend werd dat het een passagiersvliegtuig was. Bij het bericht was de crash site van de MH17 te zien.

   Waarschijnlijk zeg je dan, jaaaaaaa maar dat is een fake bericht. Wel apart dat het dan nog steeds in het google cache geheugen staat..

   http://webcache.googleusercontent.com/search?hl=en&q=cache%3Ahttp%3A%2F%2Fvk.com%2Fwall-57424472_7256

   Google zit ook in het complot denk ik..

   7 likes
 • Marcos schreef:

  Beste mensen,

  Ik loop al enige tijd mee en ken de nodige agenda’s – deze agenda is erg
  belangrijk en voorspellend …..

  De Saturnus agenda van de Saturn worshippers (Baphomet,
  de zwarte zon, Kaaba, Teffilin (7x omwikkelen), Hexagon, 9 Harbingers, sycamore ->
  9/11, sycamore nu op Wallstreet en Cedar bij nieuwe WTC,
  WWII -> Black sun (=saturnus), Vrill en thule gesellschaft, Wewelsburg …… etc etc)

  Info Teffilin:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Tefilin

  Alles is terug te linken naar Saturnus ……!!

  Het getal 7 is hier key in + de Shmita (7 yearly).

  2001 – 2008 – 2015.

  Als opmaat voor de big event had ik al ‘gezien’ dat er de komende
  maanden iets zou gaan plaatsvinden (aug/sep). MH370 + MH17 waren/zijn kickstarter.

  sep 2014 – sep 2015 zal een bumpy ride gaan worden 2015 (Shmita jaar).

  Kijk absoluut naar deze vid van Rabbi Jonathan Cahn inzake 9 harbingers (voorbodes).

  http://www.youtube.com/watch?v=W-oHnpoZK30

  “The bricks have fallen, but we will build with dressed stones; the sycamores have been cut down, but we will put cedars in their place.”

  Obama bij de opening van het ground zero memorial:

  We remember
  We build
  We come back stronger

  http://1.bp.blogspot.com/-XGeW6hG7vWw/UdYD6IXJNII/AAAAAAAAAdU/wEp0yq9zKr8/s1600/we+will+rebuild+beam.jpg

  De W in Hebreeuws is VAV of WAW = 6 (WWW).

  Obama draagt een gouden ring met de tekst:
  There is no God but Allah

  De One World Tower (voormalig WTC 1+2) is gebouwd op een Kaaba:
  http://www.nowtheendbegins.com/blog/wp-content/uploads/the-new-world-trade-center-will-use-military-grade-surveillance-technology-february-14-2012.jpg

  De top is een minaret:
  http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2013/11/see-it-one-world-trade-center-in-new-york-city-is-topped-with-a-muslim-minaret-2456144.html (stukje naar beneden scrollen).

  In het memorialcenter dien je couterclockwise te lopen (tegen de klok in).
  Net als tijdens de Hadj (7x om de Kaaba heenlopen …)
  http://dafnevanbaarle.nl/de-hadj-een-kijkje-in-het-hart-van-de-islam/

  One World Center is 1 groot symbolisch gebouw:
  http://www.secretsinplainsight.com/2011/08/31/freedom-tower/

  De Kaaba is een hexagon van opzij. In de Kaaba staan 3 vrijmetselaarpalen:
  http://redicecreations.com/article.php?id=17158

  Hier het hexagon op Saturnus (Noordpool) en kijk naar de omloop couterclockwise:
  http://ecocosmology.blogspot.nl/2009/10/saturn-home-of-hexagon-mystery.html
  (scroll stukje down).

  Zuidpool op Saturnus – all seen eye:
  http://www.nasa.gov/mission_pages/cassini/media/cassini-20061109.html

  Volgens ‘mythen’ stond Saturnus als zon noordelijk geplaatst op onze aarde
  (geen mythe kan ik jullie vertellen).

  De agenda is groot en dient maar 1 doel …..

  Blijf goed kijken, luisteren en onderzoek doen….. 😉

  15 likes
  • GS88 schreef:

   Pfff. Is wel érg ver gezocht allemaal.. en heel veel speculaties… Obama met een gouden ring met de islamitische geloofsgetuigenis erin? Dan moet je weten dat moslimmannen geen goud dragen mogen, dus een beetje tegenstrijdig. En de rest? Poeh poeh.

   5 likes
   • Marcos schreef:

    @GS88

    Klopt – er is een hadith die inderdaad ijdelheid verbiedt binnen de Islam (geen goud en zijde dragen bijv. voor mannen). Maar kijk eventjes verder dan de Islam aub …. Islam is een vehikel voor de Saturnus aanbidding – stijgt dus boven Mohammed en daarmee de Islam uit. Kan me voorstellen dat dit een poeh poeh reactie oplevert. Het ‘verhaal’ is groots van opzet en vergis je ook niet in hoe precies dit verhaal wordt toegepast en uitgevoerd. Alle goeds iig!

    4 likes
    • Edwin schreef:

     Vermoeiend..weer zo iemand die een houding heeft van “ik weet iets wat jij nog niet weet”…

     6 likes
     • Marcos schreef:

      @Edwin

      Ik ‘denk’ dat jij ook dingen weet die ik niet weet. I.i.g bedankt voor je inhoudelijke zeer sterke ‘commentaar’! Alle goeds!

      4 likes
  • Marcos schreef:

   Ik wil nog eventjes toevoegen dat de Joodse shmita (die iedere 7 jaar
   plaatsvindt) een totale economische reset betreft. Het zou mij
   dus niets verbazen dat er binnen nu en hooguit 12 maanden
   er een economische reset gaat plaatsvinden ….

   6 likes
 • Huisheks schreef:

  Het eerste offer is opgeëist ! Als dekmantel voor volgende acties. Het wachten is op een ramp van wereldformaat, die de financiële wereld ineen zal doen storten. Daar wordt ook hard naar toe gewerkt hoor. W.O.3 is dan een feit. Dankzij die fijne club van Rockefeller en consorten, die het nodig vinden om over de wereld te heersen. Maar, de in het verleden behaalde resultaten geven GEEN garantie voor de toekomst. Nog altijd zijn ALLE dictators ooit gevallen.

  18 likes
 • Freek schreef:

  “Volgens een anonieme bron vlogen de twee toestellen kort na elkaar – minder dan een uur verschil – via dezelfde route. De twee vliegtuigen kruisten elkaar op 10 kilometer hoogte nabij Warschau.”

  Als twee vliegtuigen dezelfde route vliegen en dan ook nog met een uur verschil ertussen, dan kunnen ze elkaar toch nooit kruisen?

  Maar goed, dit is typisch weer zo’n bericht waarbij mensen allerlei verzinsels de wereld in brengen, zonder de feiten te kennen. Schijnbaar is daar behoefte aan, maar ik wacht liever het internationale onderzoek af.

  9 likes
  • S0M30N3 schreef:

   alsof zij ons de waarheid gaan vertellen, hier hoef je niet op te wachten want er komt toch een bs verhaal aan.

   4 likes
   • Freek schreef:

    Right, alsof het beter is om ongefundeerde fantasieën tot waarheid te bestempelen… Hier staan ze allemaal op een rijtje trouwens:

    http://www.washingtonpost.com/news/the-intersect/wp/2014/07/18/a-comprehensive-guide-to-the-webs-many-mh17-conspiracy-theories/

    1. A world power shot the plane down to start World War III
    2. A major world power shot the plane down to distract from Gaza/the border crisis/(…)/fill-in-the-blank
    3. A major world power shot the plane down to cover up the man-made origins of HIV/AIDS
    4. Ukraine shot the plane down to kill Vladimir Putin
    5. The plane was not shot down at all
    6. In fact, the plane never even took off!
    7. MH17 is actually MH 370
    8. The Illuminati did it

    Er zijn er vast nog wel wat te verzinnen.

    Wanneer er meerdere landen en organisaties aan meewerken aan het onderzoek wordt het resultaat ervan betrouwbaarder. Daar hecht ik veel meer waarde aan dan maar wat roepen. Maar goed, sommigen vertrouwen geen enkele organisatie en dat recht hebben ze.

    3 likes
    • Anton schreef:

     Inderdaad Freek, ook ik wordt een beetje dol van al die fantasieën.

     Er zijn er zoveel terwijl er maar één waarheid kan zijn. Beetje raar.
     Wie heeft er dan gelijk?

     Het meest voor de hand liggende is meestal het juiste.
     Een foutieve inschatting door de pro-russen dus.

     0 likes
     • Marco Waarheid schreef:

      Je wordt er dol van? Maar al deze theorieen op een rijtje zetten is toch niks mee? Het gaat hier immers om waarheidsvinding? Zie eens, wat er hier is gebeurt? Het geeft aan dat mensen zich wel zeker verbonden voelen, met wat er gaande is. Mochten er complotten gaande zijn, dan weten deze figuren, die dit bekokstoven, dat er altijd mensen zijn, die ze door hebben, op een paar na dan, die menen overal horens dol van te moeten worden.

      1 likes
     • Skrafiet Moekrie schreef:

      “Waarheidsvinding”. Geniaal! Er zijn niet meer zo veel leuke komische films de laatste tijd, gelukkig is er een site waar ik erg hard om kan lachen.

      0 likes
  • pauleen schreef:

   ja want putins vliegtuig vloog van brazilie naar moskou, en mh17 vloog van amsterdam naar de oekraine, dan snap je toch wel hoe die elkaar kunnen kruisen?

   0 likes
 • leenvr schreef:

  toeval, allebij ,MH370 en MH17, grote groep wetenschappers aan boord

  12 likes
 • Francesco schreef:

  Als je MSM zie je een duidelijk sentiment met een overduidelijke vingerwijzing naar de Russen. Reuters doet goed zijn werk. Onafhankelijke journalistiek is niet meer aan de orde. Op alle zenders wordt telkenmale het zogenaamde telefoongesprek herhaald en herhaald. De tegenreacties worden nergens naar voren gebracht, kritische vragen hoort men niet, analyse over de gecompliceerde situatie hoort men amper of eenzijdig.
  De opinie van de massa wordt, zoals zo vaak, gevormd door de MSM.

  8 likes
 • redice schreef:

  stinkt naar een serieuze beerput deze ramp, en de msm doet alsof dit een alledaags gebeuren is, zelfs het wk voetbal kreeg meer aandacht!
  het feit dat op de plaats des onheil de eerste dag geen beveiliging aanwezig was om de plaats af te sluiten zodat plunderaars vrij spel hadden, en dat de zwarte dozen dus ook verdwenen zijn maakt het helemaal af! wat een poppenkast. de master of puppets is weer goed aan het spelen en de doorsnee burger slikt de msm bullshit als zoete koek, ongelofelijk toch?

  8 likes
 • hader schreef:

  Het item is gewoon totale BS. De verantwoordelijke installatie was niet verbonden met een uitgebreid netwerk van radar installaties, databases enz. (zoals het normaal hoort wil je het verantwoordelijk gebruiken) Zonder dat alles kan je geen onderscheid maken dat het burger of militair is. Ze (separatisten ) zien iets, nemen wat aan en vuren. A major clusterfuck! Nu nog Poetin aan de schandpaal nagelen want hij steunde stiekem de separatisten om hier ook een Krimmetje uit te halen. De bewuste installatie is met spoed naar Rusland vervoert om het bewijs te laten verdwijnen. En de mannen die die installatie bediende en bevel ertoe gaven. Die zullen ook wel mysterieus zijn “verdwenen” De zaak stinkt een uur in de wind. Iedere betrokkene partijen wijzen allemaal naar elkander. En hangen allemaal BS verhalen op. “Poetin vliegtuig” “gedwongen in dat gebied door Oekraïense gevechtsvliegtuigen” enz. De onderste steen moet boven komen en keihard door de wereld gemeenschap worden afgestraft. Dit is gewoon een pure misdaad op alle fronten.

  3 likes
 • Anton schreef:

  Wat is dat toch met al die achterlijke complottheorieën, de een nog meer bizar dan de andere.
  Ze kunnen natuurlijk niet allemaal waar zijn. Velen hebben het dus mis. Maar ja, wiens uitleg is dan de juiste.

  Als we nu gewoon eens besluiten Ockham’s scheermes te gebruiken.
  Het meest voor de hand liggende is meestal het juiste. En dat is…., juist, een per abuis afgevuurde raket.

  Natuurlijk komen er nu reacties van clomplotters die volhouden dat dit zo gepland is door erg geheimzinnige machthebbers of occulte genootschappen die willen dat we dat denken.

  Potverdorie, wat zijn die in de schaduw operende geheimzinnge figuren toch slim.
  Maar.., wij, de clomplotters, zijn véél slimmer. We hebben ze wel door die boefjes.
  Ons neem je niet in de maling. Puh!

  3 likes
 • misterice schreef:

  Complot of niet
  en wijzen heeft geen zin hier!
  Wat het belangrijkste is is dat dit niet moet gaan escaleren en dat de nabestaande rust gaan krijgen!
  Wat we niet moeten doen is elkaar hier af lopen zeiken wie er gelijk heeft en wie niet! (het is al erg genoeg wat er gebeurt is!)
  Wat we moeten doen is er voor zorgen dat geen enkel land hier veder bij betrokken raakt en
  We moeten er voor zorgen dat er never nooit geen oorlog uitbreekt over dit !
  Het kan niet zo zijn dat een vergeldings actie vanuit europa als een goede reactie kan worden beschouwd! (ik hoop dan ook echt met heel mijn ziel dat dit nooit gaat gebeuren! )
  Het brengen van oorlog en meer doden is geen oplossing!
  “V” Peace …Rutte denk na ! wij zullen nooit zo`n actie ondersteunen!
  Dus geen olie op het vuur gooien aub!

  3 likes
 • rob schreef:

  De schaduwkant van de mens heeft weer eens gezegevierd , deze duistere kant van de mens is verweven in alle culturen in alle geloven , Strijd in de schaduwkant van de persoonlijkheid zelf , tussen twee mensen of hele groepen In bedrijven ,In systemen, alles wat men schept of creëert heeft ook een duister kant maar ook een verlichte kant als men niet weet hoe deze energie werkt gaat het een spel spelen van liefde en haat, deze word uitgevoerd in alles wat men maar schept of creëert wat het menselijke brein uitvind en alles wat met uitvind zal ook tegen de mens inwerken zo heeft het zijn duistere kant en zn verlichte kant voortkomende van een Bron ,de mensheid beseft gewoon niet hoe zijn eigen duistere kant werkt als deze niet word onderzocht zal het uitmonden in een grote explosie , deze is nu al bezig om de mensheid uit te roeien ,maar het gekste ervan is dat we het zelf [de mens] allemaal hebben gecreëerd een omschakeling is nodig maar heeft ook ingrijpende gevolgen waarin alles wat men gewend is totaal te veranderen , alle systemen alle geloven zullen moeten inzien dat wat we gecreëerd hebben zo langzamerhand niet meer werkt ,oorlogen uitgevochten met wapens, oorlog uitgevochten met financiële middelen leugens en bedrog om dit plaatje zo weinig mogelijk te schaden leven we in een systeem waar elk burger schuldig omdat deze de economie staande houd, verweven met culturen, geloven, religie waarop de economie is gevestigd en gebouwd is. strijd het zijn strijd met zn eigen schaduwkant. zo langzamerhand naar zijn eigen ondergang..

  2 likes
 • ben schreef:

  oke ff of topic dan maar ..
  Dus Poetin is zo slim met zijn hele entourage, zijn eigen airforce one vliegtuig in te stappen. En dan over potentieel vijandig gebied te vliegen? Dat gebeurt gewoon niet, zulke vluchten worden tot in de nopjes uitgeplant

  2 likes
 • jannes schreef:

  Ik ben afgekeurd dus leef al in vrijheid,mijn lichaam en geest zijn ook vrij.Iedereen heeft een licht kant ,ook donkere kant.Accepteer dit eens zal nooit veranderen.

  1 likes
 • scalple schreef:

  Ik zie het meer in de trant van spionage en contraspionage. “Wij zijn niet gek en doen hetzelfde als wij willen. Zelfde toestel…zelfde maatschappij”

  Met een app op je telefoon kun je alle toestellen volgen. Iemand is er ontzettend erg ingetrapt.

  0 likes
 • steez schreef:

  Feit is wel dat Nederland-Rutte straks voor een blok komt te staan. Rutte wil het uitzoeken en de daders pakken, zegt hij in een toespraak.. Wat als hij dit straks moet waarmaken..
  Straks zit ons lekker super beinvloedbare landje in een ge touwtrek spel tussen verschillende landen, amerika dat gaat meedoen.. Dit brengt echt veel te weeg. wel of geen complot..

  0 likes
  • ben schreef:

   Of we voor het blok gezet worden. Wij dan! Rutte speelt zijn rol goed, die is keihard bezig aan de toekomst te werken. Zijn toekomst! ik hou me hart vast ben hier best wel bezorgt over

   0 likes
 • x

  Check Also

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  coronavaccin

  5 mensen STERVEN bij test coronavaccin in Oekraïne

  Vier Oekraïense soldaten zijn gestorven tijdens een ...

  >