Buitenland

Amerikaanse journalist: “Europese Unie was project van de CIA”

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Europese Unie was een CIA-project gericht op het uitoefenen van politieke macht op Europa. Dat zegt de Amerikaanse schrijver en radiopresentator Stephen Lendman.

Hij reageert op de uitspraak van de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump, die zich maandag uitliet over de Brexit en zei dat de EU binnen nu en 10 jaar uit elkaar zal vallen.

Falend systeem

“Ik heb de EU diverse keren een falend systeem en een zinkend schip genoemd,” aldus Lendman. “Pas enkele dagen geleden kwam ik erachter dat de EU letterlijk gecreëerd is door de CIA. Met andere woorden: Amerika kwam met het idee voor de Europese Unie.”

Waarom? Omdat het gemakkelijker zou zijn voor Amerika om één politieke entiteit aan te sturen in plaats van een aantal individuele landen, zegt hij. “Al die landen opereren binnen een systeem, ze moeten zich houden aan de regels van de EU.”

Amerikaanse kolonie

“Dat maakt het veel gemakkelijker voor Amerika om controle uit te oefenen omdat je dan geen individuele landen met hun eigen afzonderlijke regels hoeft aan te sturen,” benadrukt hij.

“Ik heb Europa ook al vaker een Amerikaanse kolonie genoemd,” merkt Lendman op. “En dat is ook zo. In Europa wordt het Amerikaanse imperialistische beleid gevoerd.”

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rene
Rene
6 jaren geleden

O, ik dacht dat coca cola er achter zat of was het monsanto

Rene
Rene
6 jaren geleden

Dat zou die willen lendeman de EU is oorspronkelijk van duitse origine bankiers, direkteuren grote bedrijven en economen nazi aanhangers yit systeem moets gaan werken in het derde rijk. Na de oorlog zijn ongeveer 1500 kopstukken nazi’s meegenomen naar Amerika. De amerkanen wilden maar een ding wereld dominantie op militair en ecomisch gebied kijk maar naar de invallen Libie en Irak nu is terrordrtiging het groots en dan het TTIP verdrag.

Rene
Rene
6 jaren geleden

dat is toch ook wat, gekolonialiseerd door onze voormalige kolonie, van wie zouden ze dat geleerd hebben?

“Ik heb Europa ook al vaker een Amerikaanse kolonie genoemd,” merkt Lendman op. “En dat is ook zo. In Europa wordt het Amerikaanse imperialistische beleid gevoerd.”

ik krijg toch een beetje het gevoel van, zolang die amerikanen denken dat zij dat bedacht hebben………

Elise49
Elise49
6 jaren geleden

Volgens mij heeft alles te maken met de opzet van een NWO/agenda 21/30. Via de centrale banken/Wereldbank.(Lees Karen Hudes) Syrië, Iran en Noord Korea hebben nog geen centrale bank. Het financieel systeem was al failliet in de jaren 80. Het financieel systeem moet op deze manier “gered”/verandert worden. Contant geld gaat weg dmv. leegtrekken. Via beurs/goede doelen/armoede/verbieden enz.
De wereld is in drie stukken verdeeld. De EU is er maar een onderdeel van. Vrijwel alle grootaandeelhouders/wereldleiders/hoogpriesters(geloven) staan in contact met de Wereldbank/paus(leider Jeruzalem/heilige grafkerk)
Als deze agenda geen doorvoer krijgt dan komt er zeker een grote oorlog. Zie stationering NAVO wereldwijd. Ik denk dat wij gewone mensen er niks tegen kunnen doen(groter plaatje). Op kleiner vlak kunnen we nog wel zelf dingen proberen in te vullen. Elkaar niet in de haren vliegen bv. Dat bevordert alleen maar ellende en een verdere politie/controle staat. Boven ons hebben we te maken met 2 alziende ogen: De satellieten(technologie)/natuurlijke orde. Gestuurd vanuit Israël. El staat voor technologie/kunstlicht. Ra staat voor de zon(natuurlijke orde). De vraag blijft: Waarom doen zij dit(verborgen agenda)? Dan moet je wel terug naar de oudheid/Mythologie/geloven/astronomie/kosmosveranderingen enz.
Dit jaar is de shemita berekening van kracht. Dit betekent dat alle schulden vereffend moeten worden en de graanschuren volgestouwd moeten worden. De reden kan zijn: Dat de natuur heftig wordt, waardoor oogsten mislukken. Als vele oogsten mislukken krijgen we hongernood. Het manipuleren van gewassen kan ook gebeuren om de natuur voor te blijven. Dus dat er toch eten is bij droogte/plagen enz. Technologie is dus een tijdelijke oplossing voor de kosmosverandering/tweede zon/Nemesis/Niburu.
Als je het zo bekijkt, dan is de agenda(gecontroleerd afbouwen systeem) een soort van redding en tegelijkertijd vallen er slachtoffers. In je eigen omgeving kun je nog zelf een keuze maken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

16
0
We lezen graag je reactie!x