Binnenland

Knuppelbrigade treedt op tegen Koningsdagvierders: ‘Hier krijg je toch rillingen van’

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De politie is in verschillende steden in actie gekomen om Koningsdagvierders op ‘te drukke plekken’ zoals parken tot vertrek te dwingen. De ME trad onder andere in het Vondelpark in Amsterdam op. In Breda werd de Mobiele Eenheid ingezet om het Valkenbergpark te ontruimen. Ook in Haarlem en Groningen dwong de politie de Koningsdagbezoekers om zich te verspreiden.

De luisteraars van Radio 1 kunnen vanavond weer rustig slapen. Zij kregen te horen dat de mensen naar de uitgangen ‘begeleid’ werden door politie te paard en ME. De filmpjes die op social media circuleren, schetsen een ander beeld.

Laten we dit nóóit accepteren!

Verslaggever Vincent van Rijn van de NOS maakte onderstaande beelden van de ME bij het Vondelpark. FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren reageert: “Walgelijk. Vandaag had zo’n mooie dag kunnen zijn. Het is ook hartstikke gezond om met dit weer lekker naar buiten te gaan en van de zon te genieten. Maar in ‘het nieuwe normaal’ is dit crimineel gedrag waar de knuppelbrigade tegen optreedt. Laten we dit nóóit accepteren!”


Volkskrant-columnist Arthur van Amerongen deelde onderstaande foto:


Zo werden de feestvierders in Breda naar de uitgang ‘begeleid’:

Trots op je land, Willem?

Ghislen Nysten, oud-fractievoorzitter van de VVD in de gemeente Beek, zegt over de beelden: “Hier krijg je toch rillingen van als je ziet hoe je land ervoor staat.”

“Wanneer je de bevolking alleen nog maar onder controle kunt houden met grof geweld, dan ben je als land diep gezonken. Nota bene omdat mensen ook dat feestje van Willem willen vieren, wordt er door de ME op los gemept. Trots op je land, Willem?” vraagt hij.

Nysten zegt geen verjaardag van een koning te vieren die zwijgt terwijl mensenrechten in zijn land worden geschonden. “Iedereen moet thuisblijven van de regering en jij gaat er lekker op uit met je verjaardag? Wat een belediging van je volk!”

4.5 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
143 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jolien
jolien
1 jaar geleden

dat betekent weer dat mensen worden als vee behandelt dit waanzin moet stoppen waarom zegt niemand dat dit corona bestaat niet ik haat deze situatie het wordt alleen maar erger.

dave
dave
1 jaar geleden

zoals al eerder gezegd, het zijn ziekelijke psychopaten. dit heeft niks te maken met waar een politiedienst voor bedoeld is. dit is misbruik van overheidsdiensten voor bestuurdersterreur.

John
John
1 jaar geleden

Dit heeft niets meer met cojona te maken. Dit is puur onderdrukking door machtswelustelingen. Fuck de politie en hun bazen

Annette
Annette
1 jaar geleden

Dit loopt werkelijk de spuigaten uit! Als ik even terugkijk naar de berichten van vandaag, dan lopen de koude rillingen je over de rug. Dat verhaal over de Jonge, die absoluut door gaat met het drammen om die spuit te halen. Dan die rechter in Duitsland waar huiszoeking is gedaan. Mensen die praten over de Eindtijd hebben volkomen gelijk. Voor de mensen die die gifspuit al hebben gehad, is die in ieder geval al ingegaan. Wat ik zo erg vind, is dat de politie en ME-ers hier nog steeds zo braaf doen wat hun baasje zegt. In, ik dacht Italië, gaat het er heel anders aan toe. Daar heeft een deel van de politie zich geschaard bij de demonstranten. Dat zie ik helaas hier niet zo gauw gebeuren.
Dan even off topic: op CSTV was een mededeling dat, zonder dat ooit gevraagd te hebben, je gegevens worden vermeld bij het RIVM. Daar kun je wat aan doen door naar de site te gaan, in te loggen het je DigiD-code en te verzoeken je gegevens te verwijderen. Het gaat in dit geval om de “coronavaccinaties”. Verder is het ook handig om bij Volgjezorg je toestemmingen in te trekken om informatie te delen. Ik had er oorspronkelijk geen enkel probleem mee, maar inmiddels vertrouw ik die hele medische sector niet meer.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

143
0
We lezen graag je reactie!x