CoronaMens en Dier

‘Wie strafbare feiten pleegt in de politiek, wordt gewoon minister van Volkshuisvesting’

Help ons door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Het RIVM waarschuwde het ministerie van Hugo de Jonge in februari 2020 dat ziekenhuizen overbelast zouden raken bij een corona-uitbraak. Dat was nog voordat het coronavirus in Nederland was vastgesteld. Deze informatie is vervolgens niet met ziekenhuizen gedeeld, zou blijken uit een concept-memo.

Ernst Kuipers, de huidige minister van Volksgezondheid, ontkent in een brief aan de Tweede Kamer dat het RIVM deze alarmerende concept-memo over corona met zijn ministerie heeft gedeeld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Opmerkelijk

“De inhoud van de memo is, voor zover bekend, niet met het ministerie van VWS besproken,” beweert Kuipers. Dat is opmerkelijk, want uit een interne e-mailwisseling blijkt dat ambtenaren op het ministerie van de memo moeten hebben geweten.

In de Kamer benadrukte zorgminister Kuipers tijdens het vragenuurtje nog eens dat ‘de concept-memo, voor zover tot nu toe bekend, niet inhoudelijk met het ministerie is besproken’.

Volgens het RIVM is de informatie telefonisch of in mondelinge overleggen aan het ministerie gemeld.

Strafbare feiten

Neuroloog Jan Bonte trekt fel van leer tegen oud-zorgminister De Jonge. “Wie strafbare feiten pleegt in de maatschappij eindigt in de gevangenis. Wie strafbare feiten pleegt in de politiek, wordt gewoon minister van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening.”

Eerder deze maand werd bekend dat het Openbaar Ministerie de massa-aangifte tegen De Jonge niet verder gaat onderzoeken. Bijna 70.000 aangevers beschuldigden de toenmalige coronaminister ervan bedreigende uitspraken te hebben gedaan richting ongevaccineerde Nederlanders.

4.9 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Het OM is door en door verrot !!
De bezem er doorheen.l

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Zonder de trouwe steun van de MSM was die boef nergens geweest.

Annette
Annette
1 jaar geleden

WIE van jullie is daar nu ECHT verbaasd over? IK in ieder geval niet.

Wij leven helaas met z’n allen in een surrealistische wereld, waar door bepaalde politici en wetenschappers (gelukkig niet allemaal) ALLES wat recht is, wordt kromgepraat en ALLES wat krom is, wordt recht gepraat.

Voor iedereen, die zich zowel geestelijk als lichamelijk NIET heeft laten vergiftigen met experimentele gentechinjecties, wordt het steeds moeilijker om zich in deze totaal van God losgeslagen wereld te handhaven.

Als je ziet wat er alleen al op één dag gebeurt, dan is dat geestelijk al bijna niet allemaal te verorberen. De berichten komen onafgebroken binnen. En wat mij betreft bedoel ik dan via de alternatieve media, want op de NPO doen ze niets anders dan de ene leugen na de andere te verkondigen.

ONZE tegenstanders zitten helaas nog steeds stevig in het zadel. Zoveel is natuurlijk wel duidelijk. Of wij het nu hebben over Mark Rutte, Ernst Kuipers, Christianne van der Wal of Hugo de Jonge.

ZIJ zitten nog steeds met een zéér sterke lijmsoort vast op hun pluche plek en lijken er niet vanaf te kunnen trekken.

Dat is natuurlijk alleen maar mogelijk, omdat ze de bescherming hebben van de buitenlandse mogendheid. Ik hoef jullie niet meer uit te leggen over WELKE ik het dan heb.

Het maakt niet uit over welk onderwerp het gaat. Of het nu corona, stikstof, immigratie of wat dan ook gaat: er is maar één “WAARHEID” en iets anders bestaat gewoon niet meer.

Ik heb o.a. gelezen over die denktank van een clubje D’66-ers wat betreft de stikstof. De conclusie die zij hadden getrokken, paste niet in het narratief.
Dus werd de hoofdonderzoeker gewoon simpelweg uit die club uitgerangeerd.

En zó zijn er intussen tientallen voorbeelden te bedenken over HOE alles, maar dan ook letterlijk alles gemanipuleerd wordt.

Jan Bonte maakt een zeer terechte opmerking, dat in het gewone leven je opgepakt en bestraft wordt. Maar als je een politicus bent met de juiste machtige vriendjes, dan kom je met de grootste misdaden gewoon weg.

Dus: de conclusie die wij kunnen trekken, is dat eerst het machtige KWAAD moet worden aangepakt, vóórdat de rest van de rommel kan worden opgeruimd.

johannes
johannes
1 jaar geleden

Ik zal er niet van opkijken als er ongelukken gebeuren. Een boer heeft een riek, een dokwerker genoeg materieel, een slager een mes, de gewone huisvrouw een deegrol. Revolutie is in aantocht. Hier in België worden ze voor de gek gehouden maar ook hier worden ze wakker. Men ontzield de mens en dat geeft gevolgen. De Jonge kan beter wakker blijven er volgen nog veel slapeloze nachten voor deze regeringen. Dhr Schwab zal moeten uitwijken samen met Gates in een verborgen bunker. Wat we nu zien is nog maar het begin. Europa heeft vele oorlogen gekend en Amerika nog niet echt ook daar krijgt men ervan langs. We gaan naar een failliete boel toe en er zal op een andere manier geleefd mogen worden. Terug naar de basis.

Back to top button
92
0
We lezen graag je reactie!x