Buitenland

Oekraïne bedankt Nederland in filmpje voor dodelijke wapens (en wil meer): ‘Wordt steeds gekker’

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Het Oekraïense ministerie van Defensie bedankt Nederland in een filmpje op Twitter voor de dodelijke wapens die wij hebben gedoneerd.

In het filmpje verschijnt een tekst in beeld: ‘Nederland, een land dat de strijd tegen de zee gewonnen heeft, weet dat er niet zoiets bestaat als een onwinbare oorlog. Het heeft ons houwitsers, gepantserde voertuigen en Patriot-raketten gestuurd en stuurt binnenkort Leopard 2-tanks. Bedankt, Nederland!’

Het ministerie schrijft bij het filmpje dat het ook graag F-16’s zou willen ontvangen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dodelijke show

“Het circus wordt steeds gekker, de clowns voeren echt een show op. Een dodelijke show,” reageert journalist Sonja van den Ende.

Eind vorige maand kondigde Duitsland aan snel 14 Leopard 2A6-gevechtstanks aan Oekraïne te leveren. Nederland maakt deel uit van een groep landen die in deze cruciale fase van de oorlog alles op alles zet om Oekraïne te voorzien van westerse tanks en bekijkt verschillende opties om bij te dragen.

Das Vierte Reich

Eén van de mogelijkheden is het financieel ondersteunen van de aanschaf van tanks. Ook via opleiding en training van Oekraïense tankbemanningen zou Nederland kunnen bijdragen. Nederland werkt nauw samen met Duitsland.

Sterker nog: de Nederlandse en Duitse landmachteenheden gaan samen. Het Europees leger krijgt steeds meer gestalte. Vastgoedondernemer Erik de Vlieger zegt daarover: “Das Vierte Reich.”

Volt-leider Laurens Dassen is helemaal in zijn nopjes. “Belangrijke stap onderweg naar onze wens van een efficiënte, daadkrachtige Europese defensiemacht.”

4.5 60 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
145 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
1 maand geleden

Tot Rusland het beu is, en wij niet veel later paddenstoelwolken zien, die door het jeugdjournaal maar een fata morgana zijn. De EU speelt een gevaarlijk spel.

John Kuhles
John Kuhles
1 maand geleden

Zum Kotzen

Eveline
Eveline
1 maand geleden

Misschien een crowdfunding voor wapens 🤯🤣 (vraag ik met sarcasme).

Greet Resist
Greet Resist
1 maand geleden

geef die b-acteur maar een gratis covid behandeling

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

145
0
We lezen graag je reactie!x