Buitenland

Speciale VN-rapporteur voor marteling onderzoekt politiegeweld in Berlijn

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De speciale VN-rapporteur voor marteling, Nils Melzer, wil meer informatie over een incident in Berlijn waarbij een vrouwelijke coronabetoger door de oproerpolitie bij de keel werd gegrepen en daarna op brute wijze tegen de grond werd gegooid.

Tijdens de demonstraties afgelopen weekend werden maar liefst 600 mensen gearresteerd. Er zijn talloze gevallen van politiegeweld vastgelegd op camera, ook tegen kinderen. Duitsers protesteerden tegen plannen om ongevaccineerden de toegang tot onder meer restaurants, bioscopen en stadions te ontzeggen.

Meer details

In één filmpje is te zien hoe een oudere vrouw langs een politieagent probeert te lopen, die haar vervolgens met twee handen bij de keel grijpt en tegen de grond smijt. Het was duidelijk dat agenten de opdracht hadden gekregen om de betoging op harde manier uit elkaar te slaan. Het deed denken aan taferelen uit de jaren dertig.

Het filmpje trok ook de aandacht van de speciale VN-rapporteur. Op Twitter vraagt professor Melzer of mensen hem meer details kunnen geven over het incident. Hij wil ook weten of er getuigenverklaringen zijn en of er een officieel onderzoek is ingesteld.

Mensenrechten moedwillig negeren

Het is nog maar de vraag of er een onderzoek komt aangezien de oproerpolitie duidelijk instructies had gekregen om de mensenrechten moedwillig te negeren.

[Summit News]

4.9 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Waarheid
Waarheid
10 maanden geleden

Dezelfde VN die verantwoordelijk is voor deze wereldwijde tirannie? Lachwekkend.

Frans
Frans
10 maanden geleden

Wie zegt dat, over die duidelijke instructies!

Ron
Ron
10 maanden geleden

Als we allemaal hetzelfde denken, wordt er weinig nagedacht. LUISTER ALLEN https://www.youtube.com/watch?v=ALHSHDuH77I van Pierre Capel. Goed luisteren en je weet welke smeerlapperij corona (vaccins) zijn.

benno
benno
10 maanden geleden

tjeezzz, de verenigde nazi,s, (agenda 2030) DOOR HUN is het nou juist waarom we in deze nep pandemie zitten !!!!

alles moet wereldwijd kapot om vervolgens de groene dictatuur op te kunnen tuigen…..
(icm met het wef).

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

79
0
We lezen graag je reactie!x