Het Complot

Groep natuurkundigen in tijdschrift: “Twin Towers én WTC7 opgeblazen met explosieven”

Help mee door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het gerespecteerde tijdschrift Europhysics News van de Europese vakvereniging EPS is een rapport verschenen van vier experts die stellen dat er overweldigend bewijs is dat de Twin Towers en WTC7 gecontroleerd zijn gesloopt. Dat meldt de Amerikaanse nieuwssite WND.

De vier natuurkundigen pleiten voor een onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek. De auteurs van de studie zijn oud-professor Steven Jones van de Brigham Young-universiteit, emeritus hoogleraar aan de McMaster-universiteit in Canada Robert Korol, ingenieur Anthony Szamboti en Ted Walter van Architects & Engineers for 9/11 Truth.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Groep natuurkundigen in tijdschrift: "Twin Towers én WTC7 opgeblazen met explosieven"
Tot 30 etages onder de crash werd materiaal uitgestoten (Noah K. Murray)

Europhysics News dekt zich alvast in door een voetnoot te plaatsen: “Dit artikel wijkt enigszins af van onze gewone puur wetenschappelijke artikelen, maar is technisch en interessant genoeg om gepubliceerd te kunnen worden. De auteurs zijn zelf verantwoordelijk voor de inhoud van het artikel.”

Explosieven

In augustus 2002 concludeerde de Amerikaanse wetenschappelijke instelling NIST na een onderzoek dat de Twin Towers en WTC7, dat niet was geraakt door een vliegtuig, waren ingestort als gevolg van brand en immense hitte.

De vier onderzoekers wijzen erop dat vóór 9/11 nog nooit een wolkenkrabber was ingestort door brand. Het enige fenomeen dat volgens hen in staat is om dergelijke gebouwen volledig te doen instorten is gecontroleerde sloop, oftewel controlled demolition, waarbij explosieven worden gebruikt om een gebouw bewust te verwoesten.

Het viertal merkt op dat bij een brand over het algemeen onvoldoende energie vrijkomt om de stalen constructie te vernietigen. De meeste wolkenkrabbers zijn bovendien voorzien van sprinklerinstallaties, die voorkomen dat het staal beschadigd raakt in geval van brand.

Implosie

De wetenschappers zeggen voorts dat de constructie wordt beschermd door vuurvast materiaal en dat in het verleden nog nooit eerder een wolkenkrabber volledig is ingestort als gevolg van brand. Talloze andere wolkenkrabbers hebben lange tijd in brand gestaan en bleven (grotendeels) overeind staan, aldus de auteurs.

De natuurkundigen benadrukken in hun artikel dat de Twin Towers specifiek zijn ontworpen om bestand te zijn tegen vliegtuigcrashes. De ineenstorting van WTC7 op 9/11 vertoont alle tekenen van een implosie: het gebouw raakte in vrije val en stortte kaarsrecht in. Het beton werd verpulverd en de stalen constructie was helemaal verwrongen.

Groep natuurkundigen in tijdschrift: "Twin Towers én WTC7 opgeblazen met explosieven"
WTC7 raakt in vrije val en stort kaarsrecht in (NIST)
Moeite

Hoewel NIST concludeerde dat kantoorbranden verantwoordelijk moesten zijn geweest voor de ineenstorting van WTC7, zei hoofdonderzoeker dr. Shyam Sunder in maart 2006: “Om eerlijk te zijn weet ik het niet. We hadden moeite om te begrijpen wat er met gebouw 7 was gebeurd.”

De vier natuurkundigen komen na hun onderzoek tot de conclusie dat de vliegtuigcrashes en kantoorbranden niet verantwoordelijk kunnen zijn geweest voor de verwoesting van de Twin Towers.

Lees de studie hier in zijn geheel.

[WND]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wakker
wakker
7 jaren geleden

Er waren mijns inziens helemaal geen vliegtuigen betrokken bij 9-11! Er zijn ook geen resten van enig toestel gevonden: geen bagage, geen stukken, geen slachtoffers en ook geen wielen van vliegtuigen. Dus ook geen kapers. Het geheel is nóg meer amateuristisch in elkaar gezet dan de eerste maanlanding.

Kevin
Kevin
7 jaren geleden

Ja maar. Er zijn toch mensen in de straat die de vliegtuigen in de torens hebben zien vliegen. Daar zijn ook beeldekes van. Wat doe je daar dan mee? Algemene optische illusie? Of hoe heet je dat fenomeen?
Je hoort ook amper iets over dezelfde gebeurtenis in het pentagon…

Crazyeddy
Crazyeddy
7 jaren geleden

Yuppp en niemand heeft natuurlijk de detonatiekabels zien liggen dwars door de gebouwen heen, en ook geen explosieven in de muur..

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Het bewijs is geleverd, 9/11 moet als een ‘inside job’ de geschiedenis boeken ingaan.

Back to top button
71
0
We lezen graag je reactie!x