Homepagina » Het Complot » Het was één groot opgezet spel. Advocaat vertelt op tv waarom Bin Laden en Al-Qaida niets met 9/11 te maken hadden
Het was één groot opgezet spel. Advocaat vertelt op tv waarom Bin Laden en Al-Qaida niets met 9/11 te maken hadden

Het was één groot opgezet spel. Advocaat vertelt op tv waarom Bin Laden en Al-Qaida niets met 9/11 te maken hadden

De 9/11-aanslagen hadden niets te maken met [Osama] bin Laden of Al-Qaida. Dat zei het hoofd van de juridische afdeling van de Syrische Nationale Coalitie (SNC) Haitham Al-Maleh eerder deze maand op de Turkse televisie.

Voorafgaand aan 9/11 verklaarde Bin Laden tot drie keer toe dat het verboden was om mensen aan te vallen die niets te maken hadden met een oorlog of invasie, lichtte Al-Maleh toe.

“Zoals u weet is Al-Qaida nauw verbonden met het Amerikaanse inlichtingenapparaat,” zei de advocaat. “Al-Qaida is gecreëerd door de Amerikaanse inlichtingendiensten.”

Mossad
Het was één groot opgezet spel. Advocaat vertelt op tv waarom Bin Laden en Al-Qaida niets met 9/11 te maken hadden

(Wikimedia Commons)

Hij wees erop dat de Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton dit meerdere keren heeft gezegd.

Ook terreurbeweging IS is volgens hem gecreëerd door het Westen.

Al-Maleh zei verder dat hij een 17 pagina’s tellende studie heeft gepubliceerd die concludeert dat Bin Laden en Al-Qaida niets te maken hadden met de gebeurtenissen rond 9/11.

De Syrische functionaris stelde dat de aanslagen zijn uitgevoerd door de Israëlische Mossad en Amerikaanse inlichtingendiensten.

Vervolgd

Hij zei dat de vicepresident van George W. Bush, Dick Cheney, ook een rol speelde in het geheel.

Al-Maleh merkte op dat een verbindingsofficier van de CIA tijdens een tv-interview had verklaard dat Bin Laden en Al-Qaida niet verantwoordelijk waren voor de aanslagen. De vrouw werd daarna vervolgd.

“Kort voor de aanslagen werden de Twin Towers verzekerd door een Japanse verzekeraar,” zei de oud-rechter. “Ook een terreuraanslag op de torens zou worden vergoed.”

Interne explosies

Ze wisten dus al dat het zou gaan gebeuren, aldus Al-Maleh. “De Japanse verzekeraar betaalde zo’n zeven miljard dollar uit.”

“De torens zijn ingestort als gevolg van interne explosies, niet door vliegtuigen,” zei hij. “Dit is 100 procent zeker.”

Het was één groot opgezet spel, benadrukte de advocaat.

Foto: Tom Wikimedia Commons

[MEMRI]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. Wie wil er eigenlijk nog iets te maken hebben met de NAVO of heel Amerika ? Omdat we neigen te denken dat zo ons bevrijd zouden hebben in ’45 ? Zie hoe een belezen maisboertje uit Brabant een heel andere waarheid laat zien :

  https://www.bd.nl/brabant/spasiba-brabander-hugo-jansen-steunt-poetin-met-grote-borden-langs-de-snelweg~a1ff44b3/

  Zoals altijd en overal is de werkelijke waarheid weer heel anders dan men ons voorkauwt met de corrupte M.S.M.

  21 likes
  • Hoe naïef zijn jij en dat boertje toch. Had HITLER RUSLAND niet AANGEVALLEN, dan had hij zijn legers aan de Atlantische kust kunnen zetten, Engeland veroverd en was er nooit een d-day geweest. Had hij de VS niet de oorlog verklaard, had hij minder legers aan de kust en in Europa nodig gehad, en deze ingezet tegen Rusland en was het voor de Russen heel anders afgelopen. Rusland had de VS nodig en omgekeerd. Dat is het echte verhaal. Uiteraard had er veel meer waardering moeten zijn voor de Rus…

   4 likes
   • Dus………. @Waarheid, heeft Rusland Hitler en zijn leger zodanig verzwakt, ten koste van miljoenen meer Russische slachtoffers zodat de geallieerden de restanten vrij makkelijk uit konden schakelen. Je verhaal bevestigd alleen het verhaal van het volgens jouw zo naïeve boertje. De Russen hebben ons in feite net hun offers bevrijd en de geallieerden gingen met de eer strijken zoals gewoonlijk.

    8 likes
    • Niks begrepen dus. Het is zelfs zo dat Rusland massa’s wapentuig hebben gekregen van de Amerikanen, en een 2de front waar de Russen al langer om hadden gevraagd, zodat HITLER legereenheden van het oosten naar het westen moest verplaatsen, maar blijf vooral doorgaan met het vervalsen van de geschiedenis.

     1 likes
   • Rusland had Europa, met of zonder Hitler, toch aangevallen. Hitler dwong de U.S.A. om te landen in Normandië en Duitsland te bezetten, door de Duitse aanval op Rusland.
    Japan zelfde verhaal. En dan dat geknoei van de U.S.A. in N.-Afrika en Z.W.-Europa.

    1 likes
 2. Een zielig zooitje daar in Pinokkio land. Amerika en dan natuurlijk de Deepstate moeten zich eigen kapot schamen met wat ze de mensheid aandoen. Alles wordt uitgevoerd onder grove leugens. Een bange bevolking is immers beter onder controle te houden dan een opstandige bevolking. En het wordt steeds gekker wat er ondernomen wordt om dat te bereiken. Amerika is terroristen natie NR. 1
  Vorige week had ik op Facebook mijn frustratie geuit om alles wat er zich momenteel afspeelt wereldwijd. Ik denk dat het nog geen 5 minuten in het openbare overzicht heeft gestaan toen het verwijderd werd. Maakte daarin even de grond gelijk met Amerika. Het bericht is nog wel te lezen op mijn fb profiel en voor degenen die het willen lezen staat het openbaar dus u bent allen welkom op mijn profiel om het te lezen. Zoek naar Michel van Doorn, en laat vooral een reactie achter of share het bericht. Je zal zien dat mocht je reageren het in zeer korte tijd niet meer in het openbare overzicht zal staan!!! Hoe bedoel je we leven in een vrije wereld. Kom maar op Rutte, laat mij je aub is een keer in het openbaar aan de tand voelen over alles, zonder vooraf ingestudeerde antwoorden te geven. Je begint geheid te stotteren

  22 likes
 3. Het moge duidelijk zijn dat de vliegtuigen nooit de oorzaak van de instorting konden zijn. Maar zolang het hebben en houden van een groot deel van de westerse mensen ervan af hangen blijft men liever in de leugen geloven. Dat heet ‘zelfbehoud’, Het is de grote massa ‘bewust slapenden’ die de leugens in stand houden.
  Ondertussen wordt er net zolang op dit kauwgompje gekauwd totdat er geen smaak meer over is. En na 60 jaar wordt het uit de tegels gekrabd, komen er geheime stukken vrij en….. Dan komen we geen stap verder. Hoop gebrabbel, geen namen, niets nieuws en dan hupsakee! Weer vrolijk verder.

  10 likes
 4. De leugen regeert, het zijn de kronkels van geestenzieke oorlogszuchtige leiders dat soort mensen verkeren altijd in dualisme want anders hebben ze niets te regeren of te heersen ze kunnen niet zonder want zonder dat hebben ze geen leiderschap en leiderschap is altijd heersen over een andermans leiderschap heel eenvoudig om dit te zien .. het zijn de leiders deze wereld die het verleden heersen in het heden heersen en in de toekomst nog lang zullen heersen ..met leugens bedrog schuiven ze verder gebaseerd op de angst en zelf bedrog..en het vernietiger van ander heersende leiders ze hebben elkaar nodig om te blijven bestaan met hun zieke denkwijzen zullen vele hun volgen en hun ideaal blijven voortzetten met hun vele spionnen,politie en militaire macht om zo als machthebbers te blijven bestaan geestenzieken maken andere ook geesten ziek en krijgen daarmee genoeg volgelingen dus men gaat hun ideaal volgen en geloven gebaseerd op drogredenen zoals dat de hele geschiedenis is al voor is gekomen
  in religie in het communisme in onze democratie stelsel enzv..al deze vormen zijn maar met Een man die bedacht en het uitvoerden en vele volgelingen volgde tot de dag van vandaag voeren ze kronkels met miljoenen miljarden idioten ..de geestenzieken dualistische mens..

  6 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

ghislaine maxwell

‘Ghislaine Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel’

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de veroordeelde ...