CoronaBuitenland

In de omgeving van Marijke stierven 10 mensen na vaccinatie, waaronder haar vader: ‘Ongelooflijk’

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

Marijke uit Genk haalde vorig jaar augustus haar eerste coronaprik. Het begon daarna heel warm te worden in haar keel. Dat gevoel kroop naar boven. Ze was niet in staat om naar huis te gaan. Verderop zag ze een vrouw in elkaar zakken. “Ik denk: wat is dat nu?”

Het gevoel werd ’s avonds erger en erger. Haar lymfeklieren begonnen op te zwellen. “Ik kreeg geen lucht meer. Ik kreeg gewoon helemaal geen lucht meer,” vertelt Marijke.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het werd alleen maar erger en ze kon er niet van slapen. Door te lopen kreeg ze een klein beetje lucht. Ze ging langs bij de dokter, die heel bezorgd was en vermoedde dat ze bloedklonters had.

Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt

Haar bloed was in orde. Maandenlang bleef Marijke rondlopen met een verstikkend gevoel en gezwollen klieren.

Ook haar menstruatiecyclus is volledig verstoord. “Van het ene op het andere moment bloedbaden. Gewoon verschrikkelijk. Je kunt het je niet voorstellen. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Dat is maanden doorgegaan.”

Het gevolg daarvan was dat Marijke heel erg duizelig werd en niet meer op kon staan. “Ik kon zelfs niet meer naar de koelkast lopen.”

Plots lag hij daar gewoon dood

Ook haar hele omgeving werd keihard getroffen. “Mijn man begon in die periode heel kortademig te worden. Hij kon geen trappen meer doen.” Hij liet zijn bloed onderzoeken, waarna bleek dat de D-dimeerwaarde heel slecht was. D-dimeer is een verbinding afkomstig van een bloedstolsel.

Ze kreeg daarnaast een telefoontje dat haar vader plots dood in de badkamer lag. “Terwijl er niks aan de hand was en plots lag hij daar gewoon dood.”

Enkele dagen later stierf ook zijn dokter plotseling. “Uiteindelijk zijn er in mijn omgeving in drie maanden tijd 10 mensen plots gestorven. Tien mensen die ik persoonlijk ken. Ongelooflijk. Ongelooflijk.”

4.7 133 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

120 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ster
ster
1 jaar geleden

Laat ik mar voor wappie uitgemaakt worden. Ik begin steeds meer trots te worden op die bijnaam die inhoud dat je onderzoek doet voor je een prik pakt in een test-fase is.
Men kan wel zeggen tis veilig want miljoenen hebben die prik gehaald dus is veilig. 1 Baby maak je ook niet met negen vrouwen samen in 1 maand. Dan ben je nog niet bij de eind-fase met zijn negen. Deze miljoenen mensen die een prik hebben gehaald weten nog niet wat deze prik doet op langer termijn. Nu zie je zelfs wat deze prik doet op een korte termijn en men gaat maar door met prikken. Men is knettergek!

Annette
Annette
1 jaar geleden

Wat een ongelooflijk horrorverhaal! Het zoveelste.

Er zijn mensen. die inmiddels mensen die boekwerken vol zouden kunnen schrijven.

En dan denk ik in de eerste plaats aan de vele huisartsen e specialisten, die zéér waarschijnlijk dagelijks hiermee geconfronteerd worden.

Wat Marijke uit Gent (of is het nu toch Genk?) meemaakt, is natuurlijk een regelrechte nachtmerrie. En dan bedoel ik in de eerste plaats voor haarzelf EN de mensen uit haar directe omgeving.

Zoals de meesten van jullie wel weten, wonen mijn man en ik in een woongemeenschap met oudere mensen in de leeftijd van 55 tot zelfs 90 jaar.

Tot nu toe zijn er nog maar weinig incidenten geweest, ondanks het feit dat praktisch IEDEREEN, op 3 mensen na (waaronder natuurlijk mijn man en ondergetekende) de experimentele spuiten braaf heeft gehaald.

EN tot op de dag van vandaag nog steeds doen!

De enige conclusie die IK kan trekken (ofschoon uiteraard totaal NIET wetenschappelijk bewezen), dat het toch voor het merendeel de jongeren zijn, die hier héél hard door worden geraakt.

Mijn hart bloedt voor ALLE mensen, jong en oud, die lijden onder het huidige regiem.

wakkere
wakkere
1 jaar geleden

Hier in mijn omgeving ook, maar helaas ziet niemand in dat het door die spuit komt, niemand ligt er wakker van. Maar wij zijn wappies en die zien dat WEL.

Avax
Avax
1 jaar geleden

Goed dat deze mensen naar buiten komen hier mee, onwetend en met goede bedoelingen van henzelf wellicht hebben zij zich deze gifbom laten aansmeren en inspuiten.Ieder mens dat ze hiermee kunnen redden door daarmee naar buiten te komen zal uiteindelijk ook een zegen worden voor hun eigen! Nu of ik hun volgend leven. En dat smerig tuig dat dat de mensen willens en wetens heeft laten nemen ook, maar dat zal minder rooskleurig zijn of worden!

Back to top button
120
0
We lezen graag je reactie!x