Mens en Dier

Professor Bhakdi: bloedstolling bij ruim 30% van de gevaccineerden!

Help mee door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De zorgen over bloedstolling en trombose als gevolg van de coronavaccinaties zijn bevestigd, zegt professor Sucharit Bhakdi. De cijfers zijn angstaanjagend en overtreffen zijn slechtste verwachtingen. Bhakdi zei tijdens een bijeenkomst van Ärzte für Aufklärung in Hamburg dat de bijwerkingen van de vaccinaties zelfs de ergste vrees zullen overtreffen.

Begin januari uitte hij zijn zorgen over de bijwerkingen al in zijn nieuwste boek Corona unmasked. In een hoofdstuk dat hij voor iedereen toegankelijk maakte, waarschuwt hij dat de vaccins kunnen leiden tot kettingreacties in het immuunsysteem die de bloedstolling activeren. Dit risico op bloedstolsels en trombose werd genegeerd door veel van zijn collega’s, politici, maar ook door de vaccinmakers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Gezakt voor hun examen

Een Duitse arts die bloedmonsters had afgenomen bij patiënten nam contact op met Bhakdi. Hij ontdekte dat de vaccinaties in ruim 30 procent van de gevallen de bloedstolling hadden geactiveerd. Een arts uit Beieren kwam tot soortgelijke resultaten.

Bhakdi zei ook dat tienduizenden artsen in de afgelopen maanden zijn ‘gezakt voor hun examen’ omdat ze symptomen van een mogelijke cerebrale veneuze trombose negeerden en hun patiënten naar huis stuurden met hoofdpijnmedicatie.

Bewijs dat de schade is veroorzaakt door de vaccinatie

De microbioloog zei verder dat het vaccineren van kinderen en jongeren onverantwoorde risico’s met zich meebrengt. Hij raadt iedereen die zich wil laten vaccineren aan om voor en na inenting de D-dimeerwaarde te laten testen. Een verhoogde waarde van D-dimeer in het bloed kan wijzen op de vorming van bloedstolsels. Zo’n test kan bij eventuele complicaties dienen als bewijs dat de schade is veroorzaakt door de vaccinatie.

[Wochenblick]

4.9 66 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

“Hij raadt iedereen die zich wil laten vaccineren aan om voor en na inenting de D-dimeerwaarde te laten testen.”
Zou je dit voor elkaar kunnen krijgen bij onze ‘betrouwbare’ artsen?

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

Maar dat bewijs zal natuurlijk genegeerd gaan worden, je moet gewoon die prik niet nemen!

Annette
Annette
2 jaren geleden

Professor Bhakdi heeft groot gelijk. Ik wil het nog wel wat scherper zeggen: de meeste artsen verdienen niet eens meer om sowieso de titel dokter te dragen. Een dokter is er om leed te verzachten en mensen beter te maken. Inmiddels heeft een dokter een zeer dubieuze taak gekregen. Het gaat er in mijn ogen helemaal niet meer om, om mensen beter te maken, maar eerder om ziek te maken.
Dat van die bloedklonters geloof ik meteen. Heb ook al gelezen dat vliegmaatschappijen inmiddels zeer huiverig zijn om “gevaccineerde” mensen mee te nemen vanwege dit genoemde risico. Heb je je dus laten prikken, kan je vervolgens nog niet vliegen.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
2 jaren geleden

Ach we leggen het constant voor ander mans deur, maar in wezen zijn wij de grote massa SLAPJANNUSEN die dit toestaan en laten gebeuren, al dit geklaag helpt niets !

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x