Gezondheid

De ebola-epidemie: een kans om natuurlijke geneeskunde te omarmen

Help anderen door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Overal ter wereld staan de kranten bol van de ebola-epidemie. Ebola is een zeer ernstige besmettelijke en dodelijke virusziekte die men niet mag onderschatten. Maar, zoals altijd, worden dergelijke uitbraken onmiddellijk gebruikt door de belangenbehartigers van de wereldwijde handel in ziekten, met de daarbij behorende angsten, namelijk de farmaceutische industrie.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft nu verklaard dat de verspreiding van ebola in West-Afrika een internationale noodsituatie op gezondheidsgebied is. Het is noodzakelijk om feiten van fictie te scheiden en om beschikbare haalbare oplossingen aan de getroffen patiënten te bieden, evenals aan de politiek verantwoordelijken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ebola wordt veroorzaakt door een virus uit de familie van de filovirussen, die worden gekenmerkt door koorts met bloedingen. Dit betekent dat het virus lekkages in het vaatstelsel veroorzaakt, wat geleidelijk aan tot ernstig bloedverlies leidt en uiteindelijk tot de dood.

In het huidige publieke debat is een wetenschappelijk feit grotendeels onopgemerkt gebleven: het ebolavirus veroorzaakt de ziekte en de dood alleen bij mensen en mensapen. Andere natuurlijke gastheren van dit gevaarlijke virus krijgen, voor zover bekend, de ziekte niet. Volgens de WHO vallen onder deze ‘beschermde’ gastheren ook antilopen, stekelvarkens en fruitetende vleermuizen. Opmerkelijk is dat deze dieren vele jaren en zonder klachten drager kunnen zijn van het ebolavirus.

Er is een verklaring voor dit feit. De meeste dieren maken zelf in grote hoeveelheden vitamine C aan in hun lichaam. Vitamine C, één van de meest krachtige antivirale middelen in de natuur, is blijkbaar in staat om de desastreuze gevolgen voor de gezondheid van het ebolavirus te voorkomen, of op zijn minst te beperken. In het geval van fruitetende vleermuizen die niet in staat zijn om vitamine C aan te maken, bestaat de voeding van deze dieren vrijwel uitsluitend uit verse vruchten die rijk zijn aan vitamine C.

De mens is niet in staat om zelfs maar een enkel molecuul vitamine C zelf aan te maken en heeft vaak last van een tekort aan de vitamine doordat deze onvoldoende via de voeding wordt ingenomen. Dit maakt het menselijk lichaam vatbaar voor ebola en andere virussen. Het is dus niet verwonderlijk dat de kenmerkende symptomen van de ebola-infectie – ernstig bloedverlies door lekkende bloedvatwanden – een opvallende gelijkenis vertonen met de goed gedocumenteerde symptomen van de bekende vroegere matrozenziekte of scheurbuik als gevolg van een vitamine C-tekort.

De antivirale eigenschappen van vitamine C en bepaalde andere micronutriënten zijn zonder enige wetenschappelijke twijfel, allang bewezen. Bovendien zijn de voordelen van bepaalde micronutriënten, voor het ondersteunen en versterken van het immuunsysteem, bevestigd door niet minder dan negen Nobelprijzen. Het wordt dus hoog tijd dat de lokale, nationale en internationale gezondheidsautoriteiten – en in het bijzonder de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) – hun voordeel doen met deze wetenschappelijke feiten en ze als uitgangspunt gebruiken voor het promoten van primaire volksgezondheidsmaatregelen om de ebola-epidemie te beperken.

Aangezien dit niet gebeurt, raden we u aan deze belangrijke informatie zo breed mogelijk te verspreiden via uw persoonlijke contacten en sociale netwerken.

Matthias Rath, M. D.

[Dr. Rath Health Foundation]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos
Jos
9 jaren geleden

Op de radio hoorde ik gisteren dat die twee Nederlandse artsen terug zijn uit Sierra Leone. Ze zijn mogelijk, maar niet waarschijnlijk besmet met dit Ebola virus. Ze hebben nu zichzelf in quarantaine geplaatst totdat ze het zeker weten. Dat is dus goed nieuws voor de rest van de bevolking, dat twee mogelijke besmettingsgevallen ín Nederland zijn, maar dat ze zichzelf goed in de gaten houden!

Catharina
Catharina
9 jaren geleden

Ebola is niets meer dan bang makerij…
En ja ik ga liever dood in mn slaap, but hey….fat chance. ( considering all that’s going on )

It’s all in the Writings…

NWO will always find a way to “scare us to death”

Fudge Them!!

I live for the moment and fight for any second I got !!

Ik heb 1 religie….Liefde…
It might kill me..but hey, at least I got to say ” f*ck Evil!”

Dr. Why
Dr. Why
9 jaren geleden

de kans om nog meer doden te maken dus.

Maar goed, iedereen die hiervan overtuigd is, gelieve uzelf te besmetten met ebola en dan de natuurgeneeskunde toe te passen. Dan zien we wel of ’t werkt of niet.

Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Is het geen illusie??

Emotie en angst leiden de wereld.

Als wij geupdate worden zijn we immuun voor ziektes en is het wellicht een getimed iets. en is die Bio en planten illusie geheel onzin, een niet bestaand iets.

De Update!
2012 DNA UPGRADE : HUMANS ARE MUTATING INTO A BRAND NEW SPECIES!! (HD)
https://www.youtube.com/watch?v=Fhul51pJpcU

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x