Buitenland

Zit de mRNA-prik tegen covid binnenkort verborgen in spinazie en sla?!

Help door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zit er binnenkort een vaccin in je salade? Amerikaanse wetenschappers doen onderzoek naar het kweken van groentes die een mRNA-vaccin bevatten. Ze willen mensen plantaardige mRNA-vaccins laten eten, die kunnen worden bewaard bij kamertemperatuur.

Eerst gaat het team proberen om DNA dat mRNA-vaccins bevat in te brengen in plantaardige cellen. Vervolgens willen de onderzoekers kijken of planten genoeg mRNA kunnen produceren om een traditioneel vaccin te kunnen vervangen. Tot slot gaat het team de juiste dosering bepalen.

Spinazie en sla

Professor Juan Pablo Giraldo van de Universiteit van Californië – Riverside zei dat er momenteel wordt geëxperimenteerd met spinazie en sla. Laat Bill Gates nu net de grootste eigenaar van landbouwgrond in de Verenigde Staten zijn. Daarnaast heeft hij miljoenen in de Nederlandse websuper Picnic gepompt.

Het draait allemaal om chloroplasten, kleine organen in plantaardige cellen die helpen om zonlicht om te zetten in energie. Eerder onderzoek heeft aangetoond dat chloroplasten genen tot expressie kunnen brengen die geen onderdeel uitmaken van de plant. Giraldo heeft het voor elkaar gekregen om met behulp van nanotechnologie genetisch materiaal in te brengen in die chloroplasten.

Eten wij straks spinazie en sla gevuld met mRNA-vaccins, vers van het land van Gates en via zijn websuper zo naar de klant?

[WGN-TV]

4.7 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

120 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans van Straaten
Hans van Straaten
2 jaren geleden

De wereld is zo verrot geworden dat niets mij meer verbaast

dirk
dirk
2 jaren geleden

Oh daarom wordt veganisme zo gepromoot door overheden, schijf van 5 en oa KLM!

Annette
Annette
2 jaren geleden

Ik word hier helemaal onpasselijk van. Kunnen wij binnenkort dus geen spinazie of sla eten, zonder ons zorgen te maken of wij alsnog die troep, die wij tot nu toe hebben kunnen vermijden, in ons lichaam krijgen?
Toevallig kreeg ik vanochtend dit zelfde berichtje binnen en had het er met mijn man over. Wij konden ons allebei niet voorstellen, dat DAT zou kunnen gebeuren.
En nu zie ik het hier staan op ninefornews.nl en MOET ik het wel geloven.
Als ik dit bericht even analyseer, wil dat dus zeggen, dat ze mensen die zich niet willen laten injecteren via groenten alsnog die troep geven.
Maar….. hoe zit het dan met al die mensen die de prikken wel al gehad hebben?
Er klopt toch helemaal geen donder meer van.
Mensen die 2 of misschien straks wel 3 prikken hebben gehad, krijgen ook nog die rotzooi onwillekeurig via hun voedsel.
Het maakt schijnbaar niets meer uit HOEVEEL van die troep je binnen krijgt.
Dat geldt natuurlijk ook al voor al diegenen die al eerder dat zogenaamde corona hebben gehad en vol met antistoffen zitten. En dan evengoed die spuiten er nog in.
Wat al zo vaak hier gezegd is: het heeft niets, maar dan ook niets met gezondheid te maken.
Dit is pure genocide. Het doel heiligt werkelijk alle middelen.

Jag
Jag
2 jaren geleden

En daarom zijn ze een wet aan het maken, om de de boeren te kunnen onteigenen. We moeten of d..d of robot/werkmier worden. Zonder enig of laag bewustzijn. We have nothing and be happy.

Back to top button
120
0
We lezen graag je reactie!x