Natuur en Milieu

“Water heeft geheugen en kan worden ingezet als medicijn”

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een brede oriëntatie en nieuwe kijk op miraculeus water. Gabriëlle Sutherland uit Borger (Drenthe) is ambassadeur van water. Zij verdiept zich op wetenschappelijk en spiritueel gebied in water en onderzoekt bij voorkeur de minder bekende aspecten ervan. Na jarenlange bevlogen zelfstudie schreef ze haar eerste boek Wij en Water, Gewoon water bestaat niet.

Iedereen weet dat water van levensbelang is, maar weinigen hebben kennis over water. Zo zullen niet veel Nederlanders beseffen dat slechts 0,6 procent van de totale hoeveelheid water op aarde beschikbaar is als drink- of gebruikswater. Of dat water geheugen heeft en energie kan opslaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het boek van Gabriëlle Sutherland biedt een brede oriëntatie en nieuwe kijk op miraculeus water. Water wordt door de meeste mensen als iets heel normaals ervaren, maar wie het boek ter hand neemt realiseert zich al snel dat water niet gewoon, maar iets heel bijzonders is. Water doorstroomt mens, plant, dier, atmosfeer en de aarde. Al het leven is ervan afhankelijk.

‘Wij en Water, Gewoon water bestaat niet’ gaat over:

Gestructureerd water. Homeopathie kan hiermee deels worden verklaard.

Vitaal water. Hoe kun je water zelf vitaliseren? Meetresultaten. Nederlands kraanwater is uitstekend, maar er is nog veel te winnen op het gebied van de watervitaliteit.

Het geheugen van water. Onderzoek van onder andere Nobelprijswinnaar L. Montagnier laat zien dat water geheugen heeft. Welke implicaties heeft deze niet meer te negeren nieuwe kennis? Wetenschap en spiritualiteit ontmoeten elkaar.

Vloeibaar water komt in het universum niet voor, maar wel op aarde. Zo gewoon is vloeibaar water dus niet. Iets om zuinig op te zijn. Waar komt water oorspronkelijk vandaan?

Water en gezondheid:

Drinkwater kan inzet worden als medicijn tegen pijn, astma, allergieën en hoge bloeddruk. De veelal ongekende rol van water in het lichaam.

Wanneer moet je hoeveel en welk water drinken? Aanbevelingen.

Water als brandstof:

Blauwe energie: Waterstofgas (H₂) en het relatief onbekende Brown’s Gas (HHO). Uitleg. Verschillen. Toepassingsmogelijkheden. Voor- en nadelen.

De bedreiging van ons levenselixer:

Bedreigde oceanen (plastic, gif, overbevissing en radioactief afval).

Medicijnresten en bisfenol A in drinkwater.

Waterschaarste. Wat kun je zelf doen tegen waterschaarste. De water-voetafdruk.

En meer:

De ontdekking door S. Jacobsen van gigantische watervoorraden in gesteente (ringwoodiet) diep in de aardemantel.

Een nieuwe kijk op de planetaire waterkringloop. De (eeuwigdurende en zichzelf in stand houdende) lemniscaatvormige stroming.

Prof. G. Pollack heeft ontdekt dat water niet drie verschijningsvormen (gas, vloeibaar, vast) heeft, maar ook nog een vierde. De Exclusion Zone of EZ-water. Welke implicaties heeft deze nieuwe kennis?

Inzichten van Viktor Schauberger (1885-1958), onder meer over natuurlijke waterkarakteristieken.

Quote van Maarten Gast, oud-directeur waterleidingbedrijf Amsterdam: “Water. Vriend en vijand. Zo gewoon, zo eenvoudig, maar ook zo mysterieus. Gabriëlle verkent die geheimzinnige kant met een breed overzicht van pioniers, van fenomenen en van theorieën. Een fantastische zoektocht naar het wezen van het element water.”

‘Wij en Water’ is hier verkrijgbaar.

[Wij en water]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Water genoeg; binnenkort staat Nederland voor 26% onderwater.

Jeff
Jeff
8 jaren geleden

Eerlijk gezegd, heb ik al een tijdje een relatie met water; dank het voor me douche en drink het als water … het te behandelen als intelligentie doet iets met me. Het is maar wat je aan het hart gaat of je als gewoon beschouwd. Het grootste gedeelte van wie ik ben is water water water water en ik druppel niet eens.

Bert
Bert
8 jaren geleden

in 1979 Ontdekte de Iraanse arts Dr.Batmangelidj al dat water geneeskracht heeft en hij ontwikkelde waterkuren en genas daarmee heel veel kwalen. http://www.watercure.com/about_dr_b.html

Marion
Marion
8 jaren geleden

Helaas wordt ons rioolwater constant gezuiverd en is het eigenlijk dood water, vind het soms ook echt stinken.
Je kunt stickers kopen om op bv een glas te plakken, alles is intentie.
Masuro Emoto heeft al laten zien dat de structuur van water veranderd naar de in intentie die je er aan geeft.
Dit is te zien in de ijskristallen als die onder de microscoop bekeken worden, magisch eigenlijk dat je intentie de structuur van water veranderd.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x