Gezondheid

Voor het eerst is onderzocht wat er gebeurt als je overschakelt op voedsel zónder ggo’s. Dit is het resultaat

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de VS bevat naar schatting 70 tot 80 procent van al het voedsel genetisch gemodificeerde organismen (ggo’s), maar consumenten weten er bar weinig over.

Uit een nieuwe studie is nu gebleken dat mensen die minder ggo’s gingen eten ook minder last begonnen te krijgen van allerlei gezondheidsproblemen.

Spijsverteringsproblemen werden minder, ze kregen meer energie, voedselallergieën verdwenen, ze werden minder angstig en depressief en vielen af, blijkt uit het onderzoek in het International Journal of Human Nutrition and Functional Medicine.

Eerste

Hoofdonderzoeker Jeffrey Smith is de eerste die heeft gekeken wat het effect is van het terugdringen van de hoeveelheid ggo’s in je dieet.

De proefpersonen schakelden niet alleen over op een dieet met minder of geen ggo’s. Sommigen kozen ook voor biologisch voedsel, kochten geen bewerkt voedsel meer, stopten met het drinken van frisdrank of gingen voor glutenvrij.

Bij dieren is een soortgelijk effect waarneembaar. Uit een studie die in 2013 in het Journal of Organic Systems is verschenen blijkt dat varkens die ggo’s gevoerd krijgen veel vaker last hebben van maagontstekingen.

Allergenen

Spijsverteringsproblemen komen vandaag de dag vaak voor, met name bij vrouwen. Ggo’s kunnen daar deels voor verantwoordelijk zijn.

Het stijgende aantal gevallen van imflammatoire darmziekte, ziekte van Crohn en colitis ulcerosa en het toenemende gebruik van ggo’s en Roundup loopt parallel, aldus Smith.

Bij de genetische modificatie van gewassen kunnen allergenen en gifstoffen ontstaan. Zo blijken genetisch gemodificeerde sojabonen zeven keer zoveel allergenen en twee keer zoveel sojalecitine te bevatten dan normale sojabonen, wat de opname van voedingsstoffen kan blokkeren.

In onderstaande video spreekt RT America met Smith over zijn nieuwe onderzoek:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
exegese
exegese
4 jaren geleden

Altijd als men moeder natuur denkt te moeten verbeteren komt men bedrogen uit. Dat mag inmiddels meer dan duidelijk zijn. En toch gaat men stug door de boel te verzieken. Onvoorstelbaar triest!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

3
0
We lezen graag je reactie!x