Homepagina » Gezondheid » Voor het eerst is onderzocht wat er gebeurt als je overschakelt op voedsel zónder ggo’s. Dit is het resultaat
Voor het eerst is onderzocht wat er gebeurt als je overschakelt op voedsel zonder ggo's. Dit is het resultaat

Voor het eerst is onderzocht wat er gebeurt als je overschakelt op voedsel zónder ggo’s. Dit is het resultaat

In de VS bevat naar schatting 70 tot 80 procent van al het voedsel genetisch gemodificeerde organismen (ggo’s), maar consumenten weten er bar weinig over.

Uit een nieuwe studie is nu gebleken dat mensen die minder ggo’s gingen eten ook minder last begonnen te krijgen van allerlei gezondheidsproblemen.

Spijsverteringsproblemen werden minder, ze kregen meer energie, voedselallergieën verdwenen, ze werden minder angstig en depressief en vielen af, blijkt uit het onderzoek in het International Journal of Human Nutrition and Functional Medicine.

Eerste

Hoofdonderzoeker Jeffrey Smith is de eerste die heeft gekeken wat het effect is van het terugdringen van de hoeveelheid ggo’s in je dieet.

De proefpersonen schakelden niet alleen over op een dieet met minder of geen ggo’s. Sommigen kozen ook voor biologisch voedsel, kochten geen bewerkt voedsel meer, stopten met het drinken van frisdrank of gingen voor glutenvrij.

Bij dieren is een soortgelijk effect waarneembaar. Uit een studie die in 2013 in het Journal of Organic Systems is verschenen blijkt dat varkens die ggo’s gevoerd krijgen veel vaker last hebben van maagontstekingen.

Allergenen

Spijsverteringsproblemen komen vandaag de dag vaak voor, met name bij vrouwen. Ggo’s kunnen daar deels voor verantwoordelijk zijn.

Het stijgende aantal gevallen van imflammatoire darmziekte, ziekte van Crohn en colitis ulcerosa en het toenemende gebruik van ggo’s en Roundup loopt parallel, aldus Smith.

Bij de genetische modificatie van gewassen kunnen allergenen en gifstoffen ontstaan. Zo blijken genetisch gemodificeerde sojabonen zeven keer zoveel allergenen en twee keer zoveel sojalecitine te bevatten dan normale sojabonen, wat de opname van voedingsstoffen kan blokkeren.

In onderstaande video spreekt RT America met Smith over zijn nieuwe onderzoek:Vond je deze info leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

3 reacties

 1. Altijd als men moeder natuur denkt te moeten verbeteren komt men bedrogen uit. Dat mag inmiddels meer dan duidelijk zijn. En toch gaat men stug door de boel te verzieken. Onvoorstelbaar triest!

  3 likes
  • Dit was de reden waarom Enki de zondvloed liet gebeuren omdat alles wat genetisch gemanipuleerd is ‘evil’ is. Die “mens” wat zij creëerde is daar het bewijs van. Zie maar naar onze geschiedenis en welke bloedlijnen de planeet runnen en die mensheid al 6000j domineren als slaaf hebben etc…

   Domkop Marduk zoon Enki negeerde zijn vader en lichtte Noah in om Ark te bouwen, dat was geen schip maar een DNA bank net zoals dag van vandaag die “Ark” DNA bank ook bestaat in Noorwegen geloof ik.

   Die Steven Hawking vertelde onlangs nog over zo’n ark maar dan over een “container” vol opgeslagen DNA met enkel “1 cel van alles” (past in 1 container alle cel DNA op aarde van leven) wat maar leeft op aarde (planten dieren en uiteraard enkel ‘elite DNA mens) dit was een wetenschappelijk artikel van Hawking waar die letterlijk verklaarde dat wanneer onze aarde volgens hem in 2600 zou exploderen zij de elite dus gewoon die “container DNA” van alles op aarde en elite natuurlijk de ruimte zou ingeschoten worden met duidelijk beschreven route zelfs naar andere sterrenstelsels waar die container DNA dan zou landen en zo leven laten ontstaan op onze aarde.

   Kreeg het ijskoud van dat artikel want dit betekent dat elite de totale macht in handen hebben om alle leven te creëren, bizar die Hawkings heeft ASL spierziekte max 30j kan je dan worden, Hawkings is ook altijd anders van uiterlijk en niemand stelt zich vragen hoe het kan uberhaubt hoe die Hawkings kan communiceren via die robot stem…
   Hier zijn een paar artikel in vlaams MSM natuurlijk opgekuiste versie, angst aanjagend gewoon lees effie wat Hawkings hier vertelt…

   https://www.demorgen.be/wetenschap/stephen-hawking-het-is-hoog-tijd-dat-we-planeet-aarde-verlaten-b8df217e/

   https://www.hln.be/wetenschap-planeet/stephen-hawking-aarde-zal-tegen-2600-grote-vuurbal-worden-maar-er-is-een-uitweg~af75b3f6/

   https://www.hln.be/wetenschap-planeet/stephen-hawking-wil-voet-aan-de-grond-op-andere-planeten-in-het-belang-van-de-mensheid~abbca007/

   In het engels als je gaat graven hierop word je gewoon doodsbang.
   Clou hier? Wij zijn vogels voor de kat zolang die die elite blijft bestaan zullen zij ons die “mens” uitroeien en uitmoorden om dan opnieuw genetisch gemanipuleerde slaven (wij dus de mens) creëren, is altijd zo geweest meer dan 450.000j geleden waren die Anunnaki hier ook al..

   Summerische kleiteksten onthullen hun laatste geheimen…
   De Oudheid was onze redding, nu is het hopeloos te laat want AI is er + DNA gewijs kan de mensheid zelf NOOIT winnen van die Illuminatie, ze zijn erin geslaagd om de mens virtueel mind body and soul te knechten via FB en smartphone en die soc media en braindead, (zombies) te maken, kijk alleen naar de jeugd en je weet dat we verloren hebben van die elite

   Game over voor ons want mens staat voor NIETS meer op totaal NIETS meer, case closed elite wint weer, mijn grote Respect voor deze site maar zoals die 20% wakkeren in mijn land hier verkondigen gooi ik ook alles buiten op 01/01/2018 geen 1 enkele nieuwssite zal ik ook in navolging mijn landgenoten hier nog volgen, want ik kan dat ook niet meer aan hoe iedereen lekker in de zetel blijft zitten, de pedo-graai schandalen + volken rippen en alles wat die 13 families de mens flikken meer dan 6000j zelfs zal die mensheid nooit kunnen stoppen, integendeel zie ze maar allemaal knielen voor die koningshuizen en vaticaan en andere religies, uitgevonden om het plebs onder hun macht te hebben, en dat mijn beste mensen is onze ondergang en waarom die elite ALTIJD wint, mens is ondergeschikt gecreëerd en DNA gemanipuleerd nu via voeding als totaal slaaf van de happy few op aarde, en dit is de schuld van Marduk!!!!!!!!!

   als die Anunnaki terug komen moorden zij zonder genade alles uit op aarde, trust me on this dat is ons lot ook van die elite en illuminatie…
   Oudheid vertelt alles en waarschuwde maar wat haalt het uit als de mens met het minste te brainwashen is??? Geen bal!

   Lig out door een persoonlijk leed, vergeef me indien mijn schrijfwijze en zinsbouw niet klopt..
   Wou persé dit nog schrijven want vanaf 01/01/2018 stop ik met alles wat met nieuws te maken heeft, kost me mijn gezondheid en kan de lafheid en zwijgen mensheid niet meer aan en ben niet alleen na meer dan 8j nu moved niemand in geen 1 land.

   1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

rauwe melk

Hoe rauwe melk beschermt tegen astma en voedselallergieën (en bewerkte melk uit de supermarkt juist allergieën uitlokt)

Suzanne Abbring heeft tijdens haar promotieonderzoek aan ...

Overwinning: totaalverbod op omstreden onkruidgif Roundup in Duitsland. Wie volgt?

Overwinning: totaalverbod op omstreden onkruidgif Roundup in Duitsland. Wie volgt?

Duitsland gaat het gebruik van het omstreden ...