Mens en Dier

Biden gaat viral met vraag aan journalist over Democraten die kinderbloed drinken

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beelden van president Joe Biden die een journalist een vraag stelt over Democraten die het bloed van kinderen drinken, zijn al bijna drie miljoen keer bekeken op social media. Toen Biden woensdag aankwam bij het Witte Huis werd hij opgewacht door de media.

De president beweerde dat de Republikeinen liegen dat Democraten geld willen weghalen bij de politie. Een journalist stelde hier een vraag over: “Zitten er mensen in de Democratische partij die de politie willen wegbezuinigen?”


“Zitten er mensen in de Republikeinse partij die denken dat we bloed uit kinderen zuigen?” vroeg Biden. De overrompelde journalist antwoordde: “I-I-I-Ik weet het niet.” Voordat ze de vraag opnieuw kon stellen, draaide hij zich om en liep hij richting het Witte Huis.

Kort daarvoor brabbelde de president ook al iets over ‘Democraten die bloed uit kinderen zuigen’ op CNN. “Sommige dingen… Ik heb het over QAnon. Het idee dat de Democraten of de Biden mensen verbergen en bloed uit kinderen zuigen, nee, ik meen het, dat is de – je mag me misschien niet en dat is je goed recht,” zei hij.

De vraag is natuurlijk waarom de Amerikaanse president zo geobsedeerd is door kinderbloed.


[Infowars]

4.5 35 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Bidon is zo populair dat hij niet eens campagne hoefde te voeren om te worden verkozen tot de nieuwe president van de Verenigde Staten van Amerika

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Alle Elite-Parasieten drinken niet alleen het bloed van kinderen, ze misbruiken ze en tappen ook nog andere lichaamsvloeistoffen voor de bereiding van hun Pineal Gland-Injecties & Adrenochrome…veronderstelde Anti-verouderingsmiddelen en om Zelf Gezond & Vitaal te blijven…De gezondheid van de kinderen die voor al deze doeleinden gebruikt worden interesseert ze niet zo heel erg veel….

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
1 jaar geleden

Adrenochroom he, Q heeft gelijk.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
1 jaar geleden

Om ook even in Q’s woorden te zeggen.
THESE PEOPLE ARE SICK!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

51
0
We lezen graag je reactie!x