UFO

Experts verbijsterd: ‘UFO’s’ vastgelegd bij belangrijke nucleaire installaties

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

In India is onderzoek gedaan naar mysterieuze UFO-waarnemingen die vorig jaar bij kerncentrales in het land zijn gedaan. De objecten zijn door politieagenten vastgelegd.

Eén van de getuigen zei dat het object dat hij afgelopen jaar heeft vastgelegd in niets lijkt op de technologie die de mensheid tot nu toe heeft voortgebracht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Er hebben zich zo’n 10 incidenten voorgedaan waarbij onbekende objecten bij de kerncentrale Kudankulam in het uiterste zuiden van India en de Madras-centrale nabij Kalpakkam zijn gespot.

Meer dan 100 procent

Politieagent Syed Abdul Kader sprak met UFO-expert Sabir Hussain over twee filmpjes die hij maakte van een mysterieus object bij Kudankulam, die door de Russen is gebouwd. Het ene moment hing het stil in de lucht en het andere moment maakte het zigzagbewegingen, zei hij tegen de Indiase krant DT Next. Vervolgens schoot het pijlsnel weg en verdween het in het niets.

Kader zei in gesprek met de krant dat hij sinds 2020 UFO’s waarneemt in de buurt van Kudankulam. “Ik ben er meer dan 100 procent zeker van dat het UFO’s waren.”

In juli en augustus vorig jaar werden ook vreemde objecten waargenomen bij de Madras-centrale in de omgeving van de stad Chennai.

Overal ter wereld

Tien dagen voordat Kader zijn opnames maakte, legde voormalig directeur-generaal van de Indiase politie Prateep V. Philip een UFO vast in de buurt van Chennai.

Sabir zei dat UFO’s overal ter wereld bij nucleaire installaties worden gezien en dat landen als de Verenigde Staten dit fenomeen heel serieus nemen.

Experts zijn verbijsterd over de waarnemingen, aldus de krant.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.7 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hesa
Hesa
22 dagen geleden

Ja hoor, daar gaan we weer…made in China of Amerika.
Afbeelding: altijd vaag.

Dwarsje
Dwarsje
22 dagen geleden

Ja hoor….al bij het begin van de Coronoooo fantasie van de WHO werd dit al voorspeld. Het scenario wordt wel heel letterlijk gevolgd en uitgerold. Ze denken allemaal nog steeds dat we in de sprookjes blijven geloven. En dan een hooggeplaatste die zelf de bewijzen heeft verzameld? Hahah je lacht je gek…wat een soap…ik geniet volop. Wat wordt het volgende evenement? Oorlog?

Dopo
Dopo
22 dagen geleden

Wat mij betreft fakenews…

Bedoeld om de steeds meer positeve publieke opinie t.a.v. kernenergie om te buigen naar:”oh beter meer even wachten dan met het bouwen van nieuwe kerncentrales.Gelukkig hebben we wind-en zonenergie”.

Marco
Marco
22 dagen geleden

Kernwapens afschieten schijnt niet goed te zijn in de dimensie/matrix waar we in leven.
Het is niet de eerste keer dat ze komen kijken.

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x